Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Cümle aleme rezil oldun Fener. Parayla saadet olmayacağını öğrenin artık gerizekalılar.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Cem Goren

hala topuz bızım dıyorlar allahım yarabbım ya bunlar tescıllı ezik kabullenın ulan adam parayı degil AŞKı secti formayı sectı formadakı rengı secti
altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

3 gunce Ntvspora Besiktasliyim dedigin icin mi bu kadar inat ediyor diye dusunmeye baslamistim ama heralde harbiden Besiktasli yada laf agizdan bir kere ciktigi icin mi bilemiyorum valla tam olarak.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz dün gece NTV Spor'un canlı yayınına katılarak gönlünün Beşiktaş'ta olduğunu açıklamıştı.

Aileden Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten Mehmet Topuz henüz resmi sözleşme imzalamadan Beşiktaş forması giydi.

Kayserispor'un Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından Mehmet Topuz Beşiktaş'ta forma giymek isediğini belirtmişti.

NTV Spor

Helal olsun sana Mehmet Topuz adam 1 sene futbol oynamamayı bile göze aldı bu fener harbi ezik hala alıyoruz diyorlar :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdibatmaz

bu adamın bonservisini fenerbahçe almış, ne olacak bu durumda, eziklerden mi almak zorunda kalacaz.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Tolgahan_BJK

Mehmet Topuz'a helal olsun...

topçu dediğin bu zihniyette olmalı, sen bu takıma gel baştacı olursun baştacı !

+18 !

carsi52

Pascal Nouma'dan sonra en fazla sevilen kişi olucak herhalde..

Daha takıma gelmeden bu kadar sevildiğine göre takıma geldiğinde acaba ne kadar çok sevilir :)
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

djinonu

Alıntı yapılan: Free İdea - Haziran 06, 2009, 11:59:00
bu adamın bonservisini fenerbahçe almış, ne olacak bu durumda, eziklerden mi almak zorunda kalacaz.

topuz imzalamadigi zaman hicbirsey yapamaz...
hala son attigi imza gecerlidir ve imzasi seneye kayseride bitiyor
ben kayseride biraz daha oynarim formumu korurum...seneye belese gelirim bjkye...

Guti ORÇ.

burdan şunu anladık

transfer döneminde de tek eğlence yine fenerbahçe :D :D

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 06, 2009, 10:28:45
[size=150%]son dakika.... :mrgreen:
[/size][size=200%]Flaş...Beşiktaş Fenerbahçe ile Anlaştı.... Topuza Karşılık Müzesinde Bulunan 1 Adet Türkiye Kupasını Fenere Vererek Transferi Tatlıya Bağladı Hediye Olarak Yanına Herkese Nasip Olmaz Yazılı Bir Adet Olmak Üzere Tam 19.95 TL lik Tişortlerden Her futbolcusunada Armağan edeceğini Söledi :sigara :sigara [/size]

güzelmiş bu :D

tekrardan helal olsun Mehmet'e
efsane olacak futbolcu geliyor
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Cem Goren

uefanın kesın talımatı var futbolcu ıstemedıgı bır kulupte oynayamaz dıye o yuzden oldukca rahatım bu konuda
altın kapılarımız kan oldu tayfun