Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında krize neden Mehmet Topuz'un transferindeki düğüm henüz çözülemezken yıldız oyuncunun kanadından Beşiktaş lehine kesin açıklamalar gelmeye devam ediyor...   Siyah-Beyazlı camianın şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Karagümrüklü Beşiktaşlılar gecesine yine Mehmet Topuz transferi damgasını vururken, geceye katılan Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz kulübün resmi televizyonu BJK TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulunarak şöyle konuştu:

"Bazı yayın organlarında Mehmet'in tuttuğu takımla ilgili polemikler yaratılmaya çalışılıyor. Şunu çok net söyleceğim... Mehmet Topuz doğuştan Beşiktaşlı. Bu kadar tutkulu bir Beşiktaşlı olmasa Beşiktaş'ta oynamak için bu kadar diretir miydi? Bir kaç gündür Mehmet'e gelen teklifler çok fazla ama onun duruşu ortada. Başkan Yıldırım Demirören ve Kenan Öner ile biraraya geldik bu transfer birkaç güne kadar Beşiktaş lehine çözümlenecek. Mehmet Topuz gerekirse 1 sezon oynamamayı bile göze aldı. Artık iş oyuncudan çıktı, tarafların bir an önce anlaşmasını bekliyoruz. Mehmet bundan sonra ya Beşiktaş'da oynayacak ya da Beşiktaş'ta. Mehmet Topuz Beşiktaş'a hayırlı olsun"

MEHMET TOPUZ'A TELEFONDA TEZAHÜRAT
Daha sonra taraftarların ısrarları ile Mehmet Topuz'u telefonla arayan Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaşlı taraftarların tezahüratlarını yıldız oyuncuya dinletti.
Beşiktaşlı taraftarların "Bekliyoruz Mehmet Topuz" şeklindeki tezahüratları karşısında yıldız oyuncunun oldukça duygulandığı sesinden anlaşıldı.
Geceye katılan Asbaşkan Levent Erdoğan ise Mehmet Topuz'un Beşiktaş forması giyeceğini belirterek, transferin gerçekleşmesinde menajer Metin Korkmaz'ın da önemli katkıları olduğunu bildirerek, teşekkür etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Benimde kafam iyice karışmaya başladı.
Bir galatasaray ek[otomatik editlenmistir] oda çıktı tam oldu.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Şu medyanın gazına gelmeyin arkadaşlar..Kulaklarımıza duyduklarımızamı inanalım başkasının söylediklerinemi..

Mehmete eğer Beşiktaş teklif sunmadı ise herhalde Fener formasını giytmekten mutluluk duyarım der.Bunu herkes der..

Ama tercih hakkı varken Beşiktaş diyorsa , hella olsun derim..

YERLİ PASCAL  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Galatasaray'ın alkası yok transferle Fatih Gökşen denen mal Mehmet gs'lidir diyor.
Ulan adam bas bağrıyor BEŞİKTAŞLIYIM diye formasını giyiyor ne yapsın daha ş... herifler.
Aldırma Mehmet Aldırma koçum takma kafana bu itleri.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Orasıda öyle tabi ;D
Ortada ne kadar [kurallara uyalim!oto edit] varsa açıklama yapıyor ya ;D

Adam BEŞİKTAŞLIYIM DİYO !!!!!!

eyup1903

NoPasaran

"3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM"
-Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor.
Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.
-Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum.
-Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu?
Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu.

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ya hangi takımı tutarsa tutsun :)

Topuz bizim olacak.Artık açıklamalrdan anlıyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Kendileri rezil oldular ya bizide rezil etmek istiyolar :D

ilhan mansız_melis

Mehmet Topuz ile Antalya'da görüşen tek gazeteci izlenimlerini yazdı...

Mehmet Topuz transferini takip etmek için Antalya'ya gelirken, aklımda sadece tek soru işareti vardı: Mehmet Topuz nerede... Ulaştığım kaynaklardan, bu sorunun yanıtını öğrendim. Ancak önceki gün öyle şeyler yaşanıyordu ki, öğrendiklerimden şüphe etmeye başlamıştım. Mehmet'in kaldığı otelin önünde, gazetecilerin olması gerektiğini düşünüyordum, ama kimse yoktu. Herkes aldığı istihbarat nedeniyle farklı noktalara yönelmişti. Ben kendi bildiğimden şaşmadım ve fotoğraf makinemle otelin önünde beklemeye başladım. Otel güvenliklerinin gözü üzerimdeydi. Zaman zaman dışarı çıkan görevlilerden birisi, "Mehmet Topuz otelden ayrıldı" derken, diğeri de şöyle konuşuyordu: Mehmet içeride... Adını otel listesinden çıkardılar ve 'Gitti' dedirtiyorlar. Bu durumda, otelden ayrılmamayı seçtim ve kapıda beklemeyi sürdürdüm.
Öğleden sonra ayak bastığım Antalya'da, gün boyu çabalarıma rağmen Mehmet Topuz'la ancak 00.30'da biraraya gelebildim. Yakından tanıdığım Mehmet'i gördüğümde onun için çok üzüldüm. Mehmet'le Kayserispor ve Ümit Milli Takım'da oynarken konuşma ve sohbet etme fırsatımız olurdu. Genelde neşeli, ancak içe dönük biridir. Göz göze geldiğim Mehmet'in gözlerinde, şampiyon takıma transfer olmanın sevincinden çok; kuşku, telaş, stres ve yorgunluk hakimdi. Onun da kafasında bir 'Acaba' olduğunu anladım. Yıllarca desteklediği, şampiyonlua ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'a transfer olmanın mutluluğunu mutlaka yaşıyordur, ancak transferdeki belirsizlik onu engelliyordu. Kendisi Beşiktaş'ta, bonservisi Fenerbahçe'de ve yıllardır emek verdiği Kayserispor'la köprüleri atmış durumdaydı. Yıllarca ter döktüğü Kayserispor'dan anlayış beklediğini dile getiren Mehmet'in, bu anlayışı hakettiğine inanıyorum. Çünkü kendisini bugünlere getiren Kayserispor'da gururla kaptanlık yaptı, giderken de kulübüne para kazandırıyor.
İnsanları 'Mal' olarak görüp, satmaya, almaya kimsenin hakkı yok. Mehmet bir tercih yaptı ve Beşiktaş'ı seçti.
Bence herkesin Mehmet Topuz'un bu tercihine saygı duyması gerekiyor...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

http://www.kayserispor.org/anket-mehmet-topuz.html

Kayserispor'un sitesinde anket var haydi arkadaşlar yükleenin :D
Beşiktaş haklı,Mehmet Topuz haklı olarak kullanın oyunuzu :D

Sayfayı yenileyince tekrar kullanabiliyosun ;D

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

+18 !

M34

Fenerbahce Ankaraspor ile görüsüyormus Özer Hurmaci icin. Ankaraspor 6 milyon istiyormus; Fener pazarlik ediyormus.

Biz kapsak nasil olur? gercek fiyati 4 milyon falan ama olsun 6 milyonu verelim, bitirelim bu isi :-)

alicancm