Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Mehmet'in annesi babası lig tv'ye çıktılar BEŞİKTAŞLIYIZ dediler hala inanmayanlara kapak olsun  ;)

yuzdeyuzfutbol@ntv.com.tr

Arkadaşlar Rıdvan ş... haddini bildirmek için herkes mail yollasın emnimki
Güntekin Onay programda bu konuya yer vercektir.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

kartalpenchesi

24 saattir nete giremedim

son durum nedir şimdi biri açıklayabilir mi :) ?
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Bircan*

biri başkanın konuşmasının videosunu paylaşabilir mi acaba ?
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carsi52

Bircan*

ya forza falan da coşmuş helal olsun süper falan diyo zaten transfer topici 550 sayfa olmuş!
biri paylaşsa ltfen.. ?
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

Büyükmustafa

Savaş baltaları çıktı arkadaşlar,başkanlar birbirine meydan okuyor :D

carsi52

saldır beşiktaş

Kısaca öztliyeyim canlı yayına Süleyman Hurma bağlandı Fenerbahçeyle anlaşmıştık Beşiktaş bizle görüşmedi felandı fıstıktı gibi bir şeyler dedi.

Başkan bağlandı çok açık ve net konuştu ben Mehmetlen görüşmeden önce klubüyle konuştum
onlarda Mehmet'le görüşebilirsiniz dedi Mehmet Topuz fenerbahçenin vereceği ücreten daha az bir ücretle Beşiktaş'ı kabul etti dedi çünkü Mehmet Beşiktaşlıdır dedi. Bide Ahmet çakar lavuğu felan sallıyodu bi şeyler herkes Beşiktaş hakkında düzgün konuşsun dedi kapattı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Bircan*

aquilas

sn: demirören bağlandı azize bağlandı mehmet topuzun menejeri mehmet korkmaz mı ne o bağlandı süleyman hurma bağlandı gayseri başkanı recep mamur bağlandı herkes bişi diyo tabi burada ahmet çakal mı ne o densizde densiz densiz konuşmalarla ortalığı geriyo yetmiyo şimdide recep mamur gayserinin başkanı demirörene sallıyo ooooohohoho bu işin dedim ya boku çıktı bence bu topuz kime giderse gitsin iş yapamaz artık  hatta mehmet topuz kendini c.ronaldo messi xavi felan sanmaya başlarsa hiç şaşmam

aquilas

bu arada kayseriden bağlanan herkes ben anadolu çocuğuyum diye lafa başlıyo ve lafı anadolu çocuğu olarak bitiriyor yahu ulan bende ankaralıyım anlamadığım bişi var anadolu çocuğu iyi delikanlı da diğerleri ne şerefsiz mi ulan böle bi yaklaşım mı olur hay sizin sıfatınızı

Büyükmustafa

Demirören,Ahmet Çakal'a ağzının payını vermekle meşgul :D