Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

burda bile 12 sayfa oldu konu :D varın siz düşünün gerisini, ama büyük kapak oldu. Yeterki süper kupada gol atsın.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Bircan*

bir arkadaşım son kararı fenerasyon verecek dedi ?
doğru mu .s
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eyup1903

Bircan*

ya onlar son kararı verecekse topuz seneye %99 bizde ! ;)
kayseri seneye bedelsiz gitmesin diye SEVE SEVE verecek bize :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eyup1903

futbolcunun kararına göre verecek kararını federasyon mehmet bizim topuz u fenerin :D

Adriano

Hem KUPA, Hem ŞAMPİYONLUK, Hem MEHMET, ne olur demirören FENERE biraz MERHAMET !

Forza'dan alıntı bir söz çok şık olmuş :D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Cem Goren

adamların ıcıne cokmu oturdu ne topuzda topuz dıye tutturdular
ee mehmet sırada super kupada eziklere hedıyenı vermek kaldı...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

Alıntı yapılan: Adriano - Haziran 06, 2009, 23:50:30
Hem KUPA, Hem ŞAMPİYONLUK, Hem MEHMET, ne olur demirören FENERE biraz MERHAMET !

forzada ne cevherler var yaa :D 400küsür oldu zaten bu konunun sayfası :)
FORZA ÇILDIRDI MEHMET TOPUZ'U İSTİYOR :D

Bircan*

Mehmet Topuz ve Aziz Yıldırım arasındaki telefon görüşmesi

Beşiktaş forması giyen birine bunlar yapılmaz!

Mehmet Topuz, kendisini ikna etmeye gelen Rıdvan Dilmen'e, siyah beyazlı formayla basına poz verdiğini hatırlattı.

FENERBAHÇELİ yöneticiler, kulübüyle anlaşmalarına rağmen Beşiktaş'a gitmekte ısrar eden Mehmet Topuz'u bu kararından vazgeçirmek için yaptıkları girişimlerden olumlu sonuç alamadı...

Önceki akşam, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sağ kolu olarak bilinen "Zorti" lakaplı kongre üyesi ile eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Mehmet Topuz ve menajeri Metin Korkmaz'la Antalya'da bir toplantı yaptı. Yıldırım adına görüşmeye katılan sarı
lacivertliler, "Başkanımız, 'Mehmet inat etmesin, biz bonservisini aldık, Beşiktaş ne veriyorsa biz iki katını vereceğiz' diyor" mesajını ilettiler. Fakat Mehmet Topuz yine geri adım atmadı ve kararlı bir şekilde şunları söyledi:

"Kayserispor Başkanı Recep Mamur önce 'Seni hiçbir takım istemiyor' dedi, arkasından bonservisimi benden habersiz Fenerbahçe'ye veriyor. Biz köle miyiz ki, bizden habersiz bonservisimiz veriliyor! Ben Beşiktaş'a gitmeye kararlıyım. İsterlerse ceza versinler. Ben Beşiktaş'ın formasını bile giydim. O formayı giyen birine bunlar yapılmaz. Beşiktaş'a ilk imzamı 2006-2007 sezonundaki Kayseri-Beşiktaş maçından sonra Celal Kolot'un yanında atmıştım. O zaman imzaladığım ön protokoldu, şimdi gerçek sözleşmeye imza atacağım."

Bu arada Yıldırım Demirören'in dün sabah kahvaltıda bir araya geldiği Mehmet Topuz'a, "Üzerinde çok baskı olduğunu biliyorum. Ama sen rahat ol. Biz kanunen ne yapılması gerekiyorsa yapacağız" dediği belirtildi.

Aziz Yıldırım'a kızdığı için Fener'e gitmedi

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz arasında hafta başında gerçekleşen bir telefon görüşmesinin, bugünkü transfer krizine yol açtığı ileri sürüldü.İddiaya göre, menajeri Metin Korkmaz ile bir kafede oturan Topuz'u, Aziz Yıldırım adına bir Fenerbahçe kongre üyesi arayarak, "Başkanım sizinle görüşmek istiyor. Birazdan arayacak" dedi. Arkasından Yıldırım, Topuz'u aradı. Topuz, etrafındakilerin de duyması için telefonun hoparlörünü açtı ve sonrasında ikilinin arasında şu diyalog gelişti:

A.Y: Mehmet, beni arıyormuşsun?

M.T: Hayır başkanım, ben sizi aramadım.

A.Y: Bizde oynamak istiyormuşsun?

M.T: Benim öyle bir talebim yok. Eğer siz istiyorsanız, görüşürüz.

A.Y: Kulübünle görüşüyoruz. Bonservis problemini çözdükten sonra konuşalım.

M.T: Benim isteğim de önemli. Şartlarda anlaşırsak olur.

Görüşme böylece noktalanırken, Yıldırım'ın üslubuna çok sinirlenen Topuz, menajerlerine dönüp, "Sanki Fenerbahçe'de oynamak isteyen benmişim gibi davranıyor" dedi. Fenerbahçe'ye bu telefon konuşması yüzünden gitmemeye karar veren Topuz, daha sonra kendisini arayan Beşiktaşlı yöneticilerin tarzını samimi bulduğu için, tekliflerini fazla düşünmeden kabul etti.

Adil DEMİRÇUBUK - İsmail ER - Oktay ENSARİ / DHA

Daha önce zaten fenerle anlaşmıştı bu yaptığı ayıp diyen gerizekalılara da gider yapmış mehmedim! helal olsun kartal yürek!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Rıdvan'a bu olaydan sonra hiç itimadım kalmadı bide tarafsızım diye futbol yorumu yapıyor it herif.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Mehmet Topuz 16 Mayıs 2007'de ki röportajında "Üç büyükleri de tutmadım" demiş :

Kayserispor taraftarısın.Yani üç büyüklerden hiçbirini tutmadın mı ?

-Yok tutmadım.Küçük yaştan beri,kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim.O yüzden Kayserisporluyum.

Lig Tv'den Erdem Erol'a böyle konuşmuş benim kafam iyice karıştı

Ayrıca federasyon Beşiktaş'a "ayartan klüp" diye 4 ay transfer yasağı koyabilir !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz'un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti.

Fener formasını şerefle giyerim
Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, ''Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a benim yanımda 'Bu formayı şerefle giyerim' dedi. Ben şahidim'' diye konuştu.

Topuz kandırılmış
Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, ''İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz'un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu'da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler'de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır'' dedi.

Bozkurt, yaklaşık 1 ay önce aralarındaki sözleşmeyi feshetmelerinin bir anlaşmazlıktan kaynaklanmadığını dile getirerek, ''Mehmet Topuz başka bir menajer ile anlaşmayacağı konusunda bana söz verdi. Aramızdaki dostluğa inanarak, güvenerek ben de sözleşmeyi feshettim'' ifadelerini kullandı. (AA)

ilhan mansız_melis

Eski Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen 'Benim bildiğim Topuz, doğuştan Galatasaraylı. 2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayseri Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Topuz, bize doğuştan Galatasaraylıyım demişti. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti' dedi.

Çocukken Kayseriliydim
Öte yandan Topuz'un Kayseri'de yayınlanan Sportif dergisine verdiği röportajda ise çocukluğundan beri Kayserisporlu olduğunu söylediği belirlendi. Topuz dergiye verdiği röportajda, 'İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum' demişti.