Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Şu saatten sonra eğer Mehmet Topuz'u Beşiktaş alırsa var ya ;D

Vaayy Fener'in haline :D
Bölünür senin için uykular!

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: eRe - Haziran 06, 2009, 00:23:47
yarın saat sonra herkes ntvsporda m.topuzun roportajını bence dınlemelı

dıyor ki
gerekırse 1 sene futbol oynamam ama fenere gıtmem.ben besıktaslıyım besıktasta oynayacagım ne gerekırse yapıcam ne kadar beklemem gerekırse bekleyecegım ama sadece besıktasta oynayacagım dıyor

internetten izlemek isteyenler varsa

http://www.justin.tv/live24_p4mdut_1
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

yenerr17

ntv sporda röportaj vermiş.fenerde oynamayacağım.Beşiktaş taraftarının karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum demiş...bu kadar sözden sonra dönmez mehmet harbi adamsın ya böyle adamlar lazım bize be böyle..

carsi52

Bu laflardan sonra gidip fener forması giymez inşaallah.

erdibatmaz

Lafının arkasında durduğun için; Teşekkürler Mehmet Topuz.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

KeePSaKe

Since 1903

carsi52

Adam fenerbahçede oynamıcam Beşiktaş'ta oynıcam diyor..
Vallahi helal olsun.
Gelsin formasını alıcam anasını satim :D

Bircan*

iişte sen busun topuz!
geldikten sonra herkes beşiktaşlı olur diyenlere en güzel cevabın bu topuz!
gel, feneri masada g.t et imzalama anlaşmayı; kral ol kral!
fenere her alanda tokmak !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

NoPasaran

Valla helal olsun dinliyorum şimdide..

GFerekirse top oynmayacağım diyor..Beşiktaşlıyım vay be :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

helal olsun dun gece ntvsporda son dk haberı olarak cıktı sevıncten havalara uctum artık ezıklerede kapak olmustur umarım
Mehmet bizim TOPUZu sızın alın tepe tepe kullanın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

fenerbahçe bir daha göstermiştirki Dünyanın en ezik en aşağalık klubülüdür.
İstemiyorum diye bas bağıran topçuyu hala alıkoyuyorlar Eziksiniz ulan alayınız hemde ezikoğlu ezik.
Mehmet Bizim Topuzu g... girsin adi herifler.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

[size=150%]son dakika.... :mrgreen:
[/size][size=200%]Flaş...Beşiktaş Fenerbahçe ile Anlaştı.... Topuza Karşılık Müzesinde Bulunan 1 Adet Türkiye Kupasını Fenere Vererek Transferi Tatlıya Bağladı Hediye Olarak Yanına Herkese Nasip Olmaz Yazılı Bir Adet Olmak Üzere Tam 19.95 TL lik Tişortlerden Her futbolcusunada Armağan edeceğini Söledi :sigara :sigara [/size]

Cem Goren

adamlar harbıden angut arkadaş harbıden ezik gerızekalı tum turkıye bılıyor ama onlar hala hazmedemedıler
www.antu.com bi gırıp bakarmısınız ne yazıyor :hayde :hayde :hayde

Guti ORÇ.

angut.com da adamlar bile kabul ediyorlar yaptıklarının aptalca olduğunu,

Alıntı YapYahu biz ne kadar saçma iş yapıyoruz böyle ya ! Çıkıp ben doğuştan beşiktaşlıyım beşiktaşda oynucam diyen adamı, hatta gerekirse 1 sene futbol oynamayacağını söyleyen adamı transfer etmeye çalışıyoruz.

Olacak iş değil...         

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan