Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

KULÜBÜMÜZDEN DUYURU

Futbolcumuz Mehmet TOPUZ'UN transferi ile ilgili kulübümüz,Fenerbahçe ile
anlaşmaya varmıştır.Transferin taraflara hayırlı olmasını dileriz.

Ayrıca taraflar Fenerbahçeli bir futbolcunun kulübümüze transferi konusunda da anlaşmışlardır.

Kamuoyunun bilgisine arz ederiz

Kayserispor Kulübü Başkanlığı

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

Sevdim bu Topuzu... Gelsede Gelmesede helal olsun !

gelipte oynamasada Helal olsun :) ))
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Adam Besiktasliyim diyor, bu fenerliler harbi ezik yahu,
daha ne almak icin ugrasiyorsun, sana ne hayiri olacak,
taraftar ooo mehmet topuz dediginde adamin Besiktasli oldugunu bilecek
ne manyak adamlar...Anlasmali DUYURU yayinliyorlar...hadi ordan...

Büyükmustafa

Rahat olun.Adam çıktı açıklama yaptı Beşiktaş'lıyım kararım nettir dedi.

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

kartalpenchesi

mehmet hayatının kararını vereceksin

ya direnip beşiktaş taraftarının gönlünü şimdiden kazanacaksın

yada fenerbahçeye gidip belkide futbol hayatını bitireceksin

bu yazılarımızı okumanı o kadar çok isterdimki

göster delikanlılığını gitmiyorum fenerbahçeye de!
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

[KralKartal]

yada Kayseri satmaktan vaz gececek? :) o da zor cunki seneye bonservisi elinde
ayrilir, kayseride 5 kurus alamaz, bu sene satmak zorunda

carsi25

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 05, 2009, 19:18:38
yada Kayseri satmaktan vaz gececek? :) o da zor cunki seneye bonservisi elinde
ayrilir, kayseride 5 kurus alamaz, bu sene satmak zorunda

her şartta febe g.t olacak ! :D

ilhan mansız_melis

Fener'in yaptığı adilikten başka bişey değil

Adam çıktı Beşiktaş'lıyım Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedi hala sen o adamı istiyorsan sen de bi bozukluk vardır Mehmet Topuz fenere kesinlikle faydalı olmaz görürsünüz 1 sene sonra bizde...

Ayrıca Gökhan Emreciksin'e üzüldüm fener bu çocuğu da mahvetti yazık !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

Topuz ne derse o olucak bu saatten sonra.

Topuzu alan başkan onurunu kurtaracak..

Topuz bu olaylardan sonra gelirse Beşiktaşa bir anda tribünlerin sevgilisi olur o kadar diyorum...
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

CR7

Mehmet Topuz"un transferi Türk spor tarihinde görülmemiş bir sürece girdi.

Ortalarda dolaşan demeçlere bakarak kafanızın karışmaması adına Haber 1903 okuyucuları için teknik bir analiz  yapmaya karar verdik.

1- Futbolcu köle değildir

Hiçbir kulüp başkanı futbolcusu için, rızası olmadan başka bir kulübe söz veremez.

Böyle bir söz verilemeyeceğini 11 yıllık Başkan Aziz Yıldırım gayet iyi bileceği için, sözünden dönmek diye bir kavram bu iş için hem hukuki hem insani olarak geçerli olamaz.

Bu sektörde çalışan herkes ve bütün Başkanlar bunu gayet iyi bildiğinden ötürü  Süleyman Hurma"nın demeçleri sadece  demogoji ve eyyamcılıktır.

Bu işin altında başka bir iş vardır...

2- Kayseri Mehmet Topuz"un bonservisini Fener"e satabilir.

Kayseri Mehmet Topuz"un bonservis haklarını Fenerbahçe"ye veya başka bir şahısa satabilir.

Ancak oyuncunun kontratı halen Kayserispor"da olacağı için bu mukavvele devam eder.

Oyuncunun başka bir kulüple yeni bir mukavvele imzalama mecburiyeti yoktur.

Oynaması beklenen şahıs  ve servisi satan oyuncu olduğu için Mehmet Topuz Kayseri kampına gidip oturur ve maaşını eksiksiz olarak 1 yıl boyunca alır.

Bu şekilde geçecek bir sezon sonunda mukavvelesi bitince bedelsiz olarak serbest kalır.

3- Fenerbahçe Mehmet Topuz"la anlaşabilir

Fenerbahçe kulübü bonservisini aldıktan sonra  Mehmet Topuz"la anlaşabilir.

Bu takdirde hem kulüp hem oyuncu bütün söylenenleri yutmak zorunda kalır.

4- Mehmet Topuz oynamadan 1 sezon bekleyebilir.

Bu ihtimalde Fenerbahçe kulübüne veya Kayseri kulübüne 5 milyon Euro"luk bir zarar oluşur.

Mehmet"i önümüzdeki sezon devre dışı bırakmak için Fenerbahçe böyle bir zararı göze alabilir.

Bu ihtimal bile oyuncunun ne kadar değerli olduğunun göstergesidir.

5- Federasyon geçici lisans verebilir.

Mehmet Topuz"un Beşiktaş"ta oynamak konusunda ısrarlı tutumu sürerse, Federasyon tahkim kararına kadar oyuncuya geçici lisans verebilir.

Her türlü hukuk ve kurallar Beşiktaş bonservis bedelini ödediği takdirde oyuncunun yanında olacaktır.

Yukarıda belirttiğimiz teknik analiz neticesinde olanların hiçbir mantıklı izahatı olmadığı aşikardır.

Sonuç olarak bu kaos önümüzdeki 3 sezon şampiyon olacaklarını taahüt eden Aziz Yıldırım yönetiminin Türk futboluna ve son şampiyon Beşiktaş"a meydan okumasıdır.

Bu uğurda kaybedecekleri maddi zararlar umurlarında gözükmemektedir.

Anlaşılan köleliği kabul etmeyen Topuz"da, Kayseri"de birilerinin damarına basmış ve onlarda bu kaosa fitil yakmışlardır.

Topuz dönmezse Beşiktaş dönmemelidir, konu kesinlikle UEFA tarafından Topuz lehine sonuçlanacaktır.

Topuz dönerse Beşiktaş hiç üzülmemelidir, rakiplerimizin rekabet anlayışı birkez daha ortaya çıkmış olacaktır.

Spor felsefesini ayaklar altına alıp Beşiktaş"lıyım diye haykıran bir oyuncu için bu tür zahmetlere giren Fenerbahçe yönetimini, kendi taraftarlarının takdirine bırakıyoruz.

HABER 1903
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Beşiktaş Kulübü, Mehmet Topuz'un bonservisinin F.Bahçe'ye verilmesine tepki gösterdi.

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.

Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.

KeePSaKe

E şimdi febe Mehmet Topuz un bonservisini almış biz Topuz u alırsak febe ye bonservis mi vericez birde anlamadım ?
Since 1903

ilhan mansız_melis

mehmet topuz bu sene BEŞİKTAŞTA oynamazsam bır yıl futbol oynamamaya razıyım demıs ntv sporda suan muhabırın dediği

Murat abinin haberidir ben onun yalancısıyım :D

Büyükmustafa