Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

P.tesi 'ye kadar o kadar çok haber çıkar ki..

Hatta bakarsınız P.tesi'ye kadar basın M.Topuz'u galatasaraya imza attırır :)
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carlito1903

İşler çıkmaza girerse Mehmet seneye de Kayseri'de kalır, sezon sonunda bedelsiz olarak alırız.

İşte o zaman o Süleyman Hurma denen paragözün ne yapacağını çok merak ediyorum.

+18 !

Bize yusuf transferi için etik değiL diyen basın nerdesiniz ?

Adam BeşiktaşLıyım diyor Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyor ama sen kuyruk acısıyLa gidip en az senin kadar ezik oLan kLupLe anLaşıyorsun..

Bu ne hırstır,bu ne kuyruk acısıdır..

ilhan mansız_melis

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.
Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK
Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 05, 2009, 22:51:23

TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK
Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

Mehmete Fotoshop İle Fb Forması Giydirenlere Duyurulur ;)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

saldır beşiktaş

Helal olsun sana Mehmet Başkan ne kadar veriyorsan ver al bu adamı feda olsun bize sözünün eri böyle adam gibi adam futbolcular lazım.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

İşte sen busun Mehmet Topuz ne kadar sağlam Beşiktaş lı olduğunu herkese gösterdin inşallah yararlı olursun bize.
Since 1903

M34

Sabah'dan beri düsünüyorum. Bu olayda tek zararli cikacak taraf Fenerbahce olacak (eger Besiktas pazarlik masasina oturmaya kalkmazsa). Fenerbahce hangi mantikla böyle bir hata yapti anliyamiyorum.

Cok okudum bugün: Sevdigi cocuga degil de kizini daha fazla baslik parasi veren kisiye veren baba'yi andiriyor Fenerbahce. Hic mi eski türk filmlerini izlemediler? Hic sonu iyi biten bir film oldu mu ki bu olayda olumlu bitecek?

+18 !

HeLaL oLsun Mehmet'e

bize böyLe BesiktasLi futboLcuLar Lazim,baskani tekrar tebrik ediyorum

yenerr17

carsi52

Mehmet Topuz Beşiktaşlılığını şimdi göstermesi lazım.
Fenerde oynamak istemezse oynamaz zorla oynatamazlar..
Aynı Aydın Karabulut olayı gibi.
Ama çok kötü döte geldik Kayserispor'un başkanının yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil.

Her ne kadar Mehmet bizim Topuz'u sizin desekte çok kötü çalım attılar bize..
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

Helal olsun Mehmet bize gereken ruhu sağlayacağını gösterdin

bütün sezon arkandayız artık

eRe

yarın saat sonra herkes ntvsporda m.topuzun roportajını bence dınlemelı

dıyor ki
gerekırse 1 sene futbol oynamam ama fenere gıtmem.ben besıktaslıyım besıktasta oynayacagım ne gerekırse yapıcam ne kadar beklemem gerekırse bekleyecegım ama sadece besıktasta oynayacagım dıyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Ne zaman yapmış bu röportajı ?

İnşaallah imza atmaz fenere..
Bölünür senin için uykular!

erkann

Futbol hukukçusu diyorki Mehmet istedikten sonra Beşiktaşta oynayabilir geçici lisans ile