Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aquilas

ahmet çakalla sn: demirören kapıştı  bu arada çakal lavuğu sıkıştı alakasız siz paf takım ile çıkın diye lafları çeviriyo tek kelime sölüyom çakal şerefsizi reyting için her türlü şerefsizliği yapıyor

Büyükmustafa

Demirören:Ahmet Çakar'a tesuf ederim
Çakar:Siz bana tesuf falan edemezsiniz.O zaman bende haftaya paf takımla çıkarım
Demirören:Laflarına dikkat et Beşiktaş başkanıyla konuşuyosun..

aquilas

götün yiyorsa dolmabahçeden geç ahmet çakal o zaman götünü görelim

carsi52

Recep Mamur ile Ahmet Çakarı boğaz köprüsüne bağlayıp sallandırmak lazım..
Bu bikini giyerim diyen Ahmet Çakarmıydı ? Yoksa Erman Toroğlu mu ?
Bölünür senin için uykular!

Büyükmustafa

Bu Mamurun da Azizeden ödü kopuyor anladığım kadarıyla...Beşiktaş formasıyla gördüm daha sonra Demirören beni aradı diyor ve diyor ki çarşamba günü aradı beni diyor...İŞİN GARİBİ MEHMET SALI GÜNÜ DEĞİL,PERŞEMBE GÜNÜ TELEVİZYONA ÇIKTI...Gerisini siz düşünün...

carsi52

Aziz Yıldırım satın almış Mamur denilen iti..
Ahmet Çakarda reyting yapma peşinde.

erdibatmaz

Bu su mamuru neden bağırarak konuşuyor. Sakın suçluluk psikolojisi olmasın!!!
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Hem diyor ki ben Mehmet Topuz ile görüştüklerini TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM MEHMET TOPUZ BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİKTEN SONRA diyor..
Sonra Yıldırım Demirören Çarşamba 10 buçuk gibi aradım söyledim diyor.
Ondan sonra yalanlıyor Mamur..
Yıldırım Demirören telefon kayıtlarına bakılsın diyince Mamur dönüyor ve Çarşamba 10 buçuk gibi aradı doğru diyor.

Sayın Mamur Mehmet Topuz formayı yanılmıyosam ya PERŞEMBE yada CUMA akşamı giydi..
Hani Televizyonlardan öğrenmiştiniz Mehmet Topuz ile görüşüldüğünü ?

Büyükmustafa

Geçmiş olsun arkadaşlar,mamurun yalanı ortaya çıkmıştır.Bu it azizin itidir başkada birşey değildir...Bu arada bizim başkanın kafasına saksı falan düştü galiba,son günlerde garip işlere imzasını atıyor :D

carsi52

Bircan*

tamam arkadaşlar sonuç ortaya çıkmıştır..
mamur iti yalancı adi düzenbazın biridir azizin uşağıdır.
demirören de gerçekten son haftalarda iyi işler yapıyo ya tebrik ettim dünkü konuşmalarından ötürü böyle devam başkan :P :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

arkadaşlar dün dinlediğim açıklamalara göre mehmet topuz önce fenerle sonra bizle görüşmüş fenerle anlaşamamış sonra bize gelmiş falan deniyor ama mehmet bunu açıkladı.kayserispor menejeri (ismi lazım değil şerefsizin) topuza ,seninle hiç bir kulüp ilgilenmiyor yani tranfer etmek isteyen yok diyor. mehmet topuz'un da ağırına gidiyor bu sanırım.o aralar mehmet topuz'un menejerleri aracılığıyla ,mehmet topuz'un kulağına fener seni istiyor haberleri geliyor.bunun doğru olup olmadığını öğrenmek için arıyor azizeyi.(benim bildiğim bu) ;)

haa bu arada biz daha piyasada yokmuşuz :D :D :D
biz piyasaya çıkınca işler değişti hhe :) :) ;) :D :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

Ezikbahçe yönetimi ve başkanı azizenin gündemi değiştirme oyunları bu Mehmet Topuz meselesi.. Ya fenevbahçeli ezik ziyaretçiler; geçen sene 2 kupanın da sapını aldınız, azize size bu kötü sezonunuzu unutturmaya çalışıyor, hala mı anlamadınız, hala mı akıllanmadınız?!?

ilhan mansız_melis

Yahu Aziz Yıldırım'ın fenerliliğinden en ufak şüphem yok

Sen bu kadar sevdiğin,uğruna bu kadar paralar harcadığın bi takımı nasıl küçük düşürürsün Aziz Başkan

Adam söylüyor işte Beşiktaş'lıyım,Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye

Hala Aziz Yıldırım'ın hala inat etmesi onun Fenerbahçe'liğine yakışmaz !!!
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pAscAliAnUmut

Dün program boyunca tv'nin başından kalmadım bazı yerlerini gülerek bazı yerlerini de YAZIKLAR OLSUN diyerek izledim.. Gerçekten yazıklar olsun türkiyenin 2 büyük takımını birbirlerine kanlı bıçaklı düşman yapıcklar akılları sıra..

Ahmet çakar'a gelince Ahmet sen ne çocuğusun allah aşkına ?

Y.Demirören oraya katılıp herkesin ağzınn payını verdi ama gerk var mıydı be Başkanım?

Onlar konuşucak konuşacak sizi kızdıracak ve öyle reyting alıcak.. Deydi mi orda o kadar düştüğünüz..

Bu saatten sonra da kimse MEhmet Topuz'dan yarar beklmesin.. TÜrk futbolundan bir yıldız daha kaydı.. Geçmiş ola..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş