Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

40sene bisey olmaz :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mart 29, 2011, 18:02:05

Hastasiyiz dede  :)

Guzel bi film, cok guldum.. biraz fazla kufur var, oyuncu kadrosu cok zengin. Film muzikleri filanda cok iyi. Eyvah eyvahtaki al kizin koy cuvala var, bir kac tane Baris Manco sarkisi. Herkese tavsiye ederim,   2.si cikar insallah.

CAKALLARLA DANS FRAGMAN h264

usenmeden dun yine baktim, bazi bölumler acayip komik , filmin icerigine pek önem vermezseniz biraz gulelim diyorsaniz siddetle tavsiye ederim.

kolpacino draculaya bakmaya basladim, 20 dakika sonra biraktim, o ne öyle ya??  :sopa
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Cem abi

-Vurucaz kırıcaz bu maçıda alıcaz vurucaz kırıcaz bu maçıda alıcaz  :lol
Bölünür senin için uykular!

Simurg

Film'in Adı:Stepmom- Omuz Omuza
Tür: Dram / Romantik
Yönetmen: Chris Columbus
Görüntü Yönetmeni: Donald McAlpine
Senaryo: Jessie Nelson, Steven Rogers, Gigi Levangie
Oyuncular: Susan Sarandon, Julia Roberts, Ed Harris, Liam Aiken
Yapım: 1998, ABD
Muzik: John Williams
Film Süresi: 2 saat, 05 dk.
Vizyon 'a Giriş Tarihi: 19 Şubat 1999

Film özeti
Luke, eşi Jackie ile yollarını ayırdıktan sonra kendine yeni bir yaşam kurma çabasına girmiştir. Genç sevgilisi İsabel ile birlikte yaşamaya başlayan Luke, çok sevdiği çocuklarını da yanına almıştır. On iki yaşındaki Anna ile yedi yaşındaki Ben, Luke ün tüm çabalarına rağmen İsabel i bir türlü sevemeseler de babalarının hatro için kabulenmişlerdir. Aynı durum İsabel için de geçerlidir

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Ölü Ozanlar Derneği - Dead Poets Society ~ 1989 | TR Dublaj DVDRip

Dead Poets Society (1989)

Sinemalar.com ~ Ölü Ozanlar Derneği ~ Dead Poets Society (1989)

Tür : Dram
Yönetmen : Peter Weir
Senaryo : Tom Schulman
Görüntü Yönetmeni : John Seale
Müzik : Maurice Jarre
Yapım : 1989, ABD , 128 dk.

Oyuncular:
Robin Williams (John Keating) , Robert Sean Leonard (Neil Perry) , Ethan Hawke (Todd Anderson) , Josh Charles (Knox Overstreet) , Gale Hansen (Charlie Dalton) , Dylan Kussman (Richard Cameron) , Allelon Ruggiero (Steven Meeks) , James Waterston (Gerard Pitts) , Norman Lloyd (Bay Nolan)

Konusu:

1950'lerin Welton Akademisi ciddi, disiplinli ve akademik çevrelerde saygınlığı yüksek olan bir okuldur. Okul yönetiminin muhafazakar ve ortodoks tavırları okulu öğrenciler için sıkıcı ve bunaltıcı bir yer haline getirmektedir. Fakat yeni İngilizce öğretmeni John Keating'in okula atanmasıyla çok şey değişecektir...

Keating öğrencilerine ders kitaplarını yırtıp atmalarını, kalıplaşmış düşünce şekillerinden uzaklaşmalarını ve hayatlarını dolu dolu yaşamalarını öğütlemesiyle okulun statükocu tavrına son derece zıt bir profil çizmektedir. Öğrencilerini şiir ve nitelikli edebi yapıtlarla tanıştıran Keating onların pek çoğu üzerinde derin bir etki yaratır ve onların geleceğe dair hayallerinin şekillenmesini sağlar.

Elbette Keating'in yaklaşımının okul yönetimi tarafından farkedilmesi ve üstüne gidilmesi uzun sürmeyecektir. Fakat okul müdürü Nolan Keating'i okuldan uzaklaştırma kararı aldığında hayatlarını değiştirdiği öğrencileri Keating'i savunmak için harekete geçerler.

1989'da dört dalda Oscar'a aday olan Ölü Ozanlar Derneği, Tom Schulman'a En İyi Senaryo ödülünü getirmişti.

BEŞİKTAŞK

Simurg

Piano Piano Bacaksız
Sinemalar.com Puanı:6.2/10
IMDB Puanı:7.6/10
Yapım:1990 ~ Türkiye
Tür:Aile,  Dram,  Komedi
Yönetmen:Tunç Başaran
Oyuncular:Rutkay Aziz,  Meral Çetinkaya,  Menderes Samancılar,  Suna Selen,  Yaman Okay,  Ayşegül Ünsal,  Taner Barlas,  Cemal Şan,  Serap Aksoy,  Meriç Başaran,  Emin Sivas,  Özcan Özgür,  Yalçın Güzelce,  Gözde çoklu,  Sabriye Kara
Senaryo:Tunç Başaran
Senaryo (Kitap):Kemal Demirel
Yapımcı:Arif Keskiner,  Jale Onanç
Görüntü Yönetmeni:Colin Mounier
Müzik:Can Kozlu
Süre:1 saat 25 dk

Küçük Kemal, 1940'ların İstanbul'unda eski bir konakta fakir, aç ama sevgiyle yaşayan mutlu insanları anımsayabildiğince anlatır. Konağın bahçesindeki kuyuya düşen ışık, onların yaşamını bir sihir gibi değiştirebilecek midir? İmece, dayanışma, saygı ve sevgi... Artık kaybolmaya yüz tutmuş bu kavramları anımsayanlar, " sadece sevgiden oluşan bir dünya içinde yaşamak ne büyük mutluluktu. " diyebilecekler midir?

" Piano Piano Bacaksız ", 1991 yılında İstanbul Film Festivali " En İyi Yönetmen " ödülüne layık görülmüştü.

BEŞİKTAŞK

IL Capitano

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 31, 2011, 14:48:16
Cem abi

-Vurucaz kırıcaz bu maçıda alıcaz vurucaz kırıcaz bu maçıda alıcaz  :lol

cok iyi ya.. ;D

CR7

"Av Mevsimi" filmini gerçekten beğendim.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

mahsunun new yorkta 5 minareyi seyrettim, cokta kendimi iyi hazirlamistim, hic bir önyargim olmayacakti ama begenemedim yinede. ne mahsun nede mustafa sandal oyunculukta benden tam not alabildi. filmi zaten surekleyen haluk bilginer, bir izmirlinin bu kadar guzel bir sekilde bitlis sivesiyle konusmasi muhtesem. Ingilizceside mukemmele yakin. Danny Glover olmasida guzel.
filme 10 uzerinden 5,5 veririm.

hafta sonuda Av Mevsimini izlemeye calisacagim.

DIABLO

İkisinide izledim av mevsimi diğerine nazaran daha iyi birazda kişiden kişiye değişir benim kanaatim bu yönde
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

CR7

Step Up 3'ü izleyin gencolar. :)
çok sevecek eğleneceksiniz.(bence)

Simurg

Step up 1,2,3 hepsi birbirinden güzel :ok

BEŞİKTAŞK

beckyZWICKY

Komedi film arayanlara..
beni gecenin bu vakti uykulu uykulu güldürmeyi başarabildiyse bu filmi izleyin derim.  :ok
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Bende tavsiye ediyorum o filmi kesin izleyin  :ok
Bölünür senin için uykular!

CR7

Tavsiye ederim  :ok