Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

resimi göremiyoruz yiğit :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Dün gittim çok güzeldi :)
Since 1903

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

fast five lütfen izleyin.. şiddetin ötesinde öneriyorum
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Resim gözüküyor Büşra :)
Since 1903

Simurg

forumda sorun yaşıyan tek kişiyim o zaman yine bu daha hızlı ve öfke filan filan serisinin devamımı

BEŞİKTAŞK

KeePSaKe

Aynen 5. olanı tavsiye ederim.
Since 1903

CR7

Çakallarla Dans güzelmiş. Sevdim :)

IL Capitano

Aşk Tesadüfleri Sever

Oyuncular: Mehmet GünsürBelçim ErdoğanAltan ErkekliŞebnem SönmezAyda AkselCezmi BaskınBatuhan KaracakayaYiğit ÖzşenerHüseyin Avni DanyalÖykü ÇelikMüge BozCaner KaramukluoğluReyhan Asena KeskinciArif KeskinerYılmaz GrudaZafer DemircanAyşe ArmanBerkant KeskinBerna KonurBelçim BilginBelçim Bilgin ErdoğanHakan çimenserPınar ÇağlayanÜmit Bülent Dinçer 

• Senaryo: Evren şitIpek SorakNuran Evren Şit
  • Yapımcı: Oğuz Peri
  • Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu
  • Müzik: Şebnem FerahTeomanDemir DemirkanMüslüm GürsesBülent OrtaçgilOzan ÇolakoğluReddTanju OkanTnkR.e.m.
  • Filmin Websitesi: www.asktesaduflerisever.com
  • Süre: 1 saat 58 dk
  •  
      "Aşk Tesadüfleri Sever", doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen, 2010 yılında İstanbul'da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz'in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye'nin 70'li, 80'li, 90'lı ve 2000'li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. "Aşk Tesadüfleri Sever" pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul'dan Ankara'ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Gecen gun hic ara vermeden seyrettim, konusu guzel, esas kiz disinda oyuncularida cok begendim, muzikler filanda supeer. Baba temasi beni cok etkiledi, "babam ve oglum" dan sonra en etkilendigim diye bilirim. en guzel yönu cocuklugumuzda bizi göturdukleri ankarayi tekrar yasamis gibi oldum, Istanbul ne kadar muhtesem bi sehir olsada Ankara cok özel bir sehirdir, Kugulu park, tunali, genclik parki o kareleri görmek eskilere göturdu bizi.

Herkese tavsiye ederim.  :ok
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Pirates of the Caribbean'ın son filmini izledim. Güzeldi ama çok kısa geldi. Keira'sız bir film kötü olur diyordum ama Penelope da iyi oynamış. Beğendim. :ok

KeePSaKe

Bende sonuncunu izledim fena değildi.
Since 1903

Simurg

Karmakarışık Tangled 
Karmakarışık
Karmakarışık

En iyi animasyonlardan birisi harika bayıldım açıkçası  :D

Krallığın en çok aranan –ve en etkileyici- eşkıyası Flynn Rider (seslendiren Zachary Levi) gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda altın sarısı saçları olan Rapunzel (seslendiren Mandy Moore) tarafından esir alınır. Yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn'i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar ve alışılmadık ikili, süper-polis bir atın, aşırı korumacı bir bukalemunun ve sevimsiz bar haydutlarının da olduğu aksiyon dolu bir maceraya yelken açar...

BEŞİKTAŞK

erdibatmaz

11'e 10 kala. çok iyi bir film. yıllardır günlük gazete biriktiren, koleksiyoncu bir istanbul beyefendisinin hikayesini anlatıyor. hikaye gerçek, hikayenin sahibi olan kişiyi çekmişler zaten filmde.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CR7

Tinker Bell Poster

:ok :ok

çoh eğlenceli  ;D

-Tinker Bell: Guess what? I've decided, I'm not gonna be a tinker fairy anymore.
-Rosetta/ Iridessa/ Silvermist/ Fawn: What?
-Tinker Bell: Well, I was thinking. Why do I have to be a tinker? Just because some silly hammer glowed? I mean, whose to say it wasn't just some big mistake? Maybe I can just switch my talent!
-Rosetta: Switch your talent? I don't know Tinkerbell.
-Tinker Bell: If you could teach me your talent-any of them- maybe I can show the queen that I can work with nature too!*smacks bug, flicks it away* And then she'd let me go to the mainland for spring!
-Rosetta: Oh Tinkerbell... thats just not how it works!
-Fawn: Well... maybe she could.
-Silvermist: She's right! She could!
-Iridessa: Well... I've never heard anyone switching talents before...
-Silvermist: She's right! Me neither!
[...]