Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eyup1903

Alıntı yapılan: Simurg - Ağustos 10, 2010, 13:03:39
forum resmi   

Giden var mı?

gerçekten güzel bi film

bunun yanında pers prensinide tavsiye ederim

carsi52

Pers Prenside çok güzel ;D
Bölünür senin için uykular!

erdibatmaz

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 13, 2010, 16:50:42

Birde Adalet Peşinde-Muhteşem bir film mutlaka izleyin.

:ok
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

HAİN
TRAITOR

hain-traitor-2008
Konusu

>Gizli karşı casusluk faaliyetlerinin ihanet dolu dünyasında geçen, uluslararası bir gerilim filmi olan Hain'de, seçkin bir FBI ajanı korkunç bir komploya dair gizli bilgileri elinde bulunduran, Amerikalı kaçak bir askerin peşinde üç kıtayı kat eder...

FBI ajanı Roy Clayton (Guy Pearce) tehlikeli bir uluslararası komploya yönelik soruşturmayı yürütürken, bütün ipuçları eski bir ABD Özel Harekât subayı olan Samir Horn'a (Don Cheadle) işaret ediyormuş gibi görünür. Karmaşık uluslararası ilişkiler ağına sahip, gizemli bir kişi olan Horn, önemli bir harekât gerçekleşirken ortaya çıkıp, yetkililer onu sorgulayamadan ortadan kaybolmayı iyi beceren biridir.

Soruşturmayla ilgilenen kurumlararası tim, kendine ait bir gündemi varmış gibi görünen, kural tanımayan, deneyimli bir CIA yüklenicisi olan Carter'la (Jeff Daniels) ve FBI ajanı Max Archer'la (Neal McDonough) buluşur.

Soruşturma timi Yemen, Nice ve Londra'daki yasadışı eylemleri Horn'la ilişkilendirir ama bir yığın çelişkili kanıt ortaya çıkar ve Clayton'ı hedefinin muhalif ve eski bir askerin mi, yoksa çok daha karmaşık bir şey mi olduğu konusunda kendini sorgulamaya iter...

Gerçeği gün ışığına çıkarmayı kafasına koyan Clayton, gizemli eski asker sırlardan ve yalanlardan kurulu bir dünyanın içine daldıkça, bütün dünyada Horn'un izini sürer...

BEŞİKTAŞK

KeePSaKe

Resident Evil: Afterlife sinema da 3D izledim güzel filmdi hala varsa gidin izleyin derim yoksa indirin :)

'Resident Evil: Afterlife' Trailer HD

İntro müziğide hoşuma gitti :D

Resident Evil Afterlife Intro Music
Since 1903

Simurg

bi izlemekte fayda var :D

BEŞİKTAŞK

KeePSaKe

İzle Büşra pişman olmayacaksın :)
Since 1903

saldır beşiktaş

Testere 7  29 Ekim'de sinemalarda
3d'li olacak ve serinin sonu olacak merakla bekliyorum  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Simurg

BEŞİKTAŞK

IL Capitano

muhtesem bir film. ayrica

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

A Walk to Remember watch A Walk to Remember Trailer and reviews online   
İzlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim çok güzel bir film :ok

BEŞİKTAŞK

erdibatmaz

resident evil afterlife'ı izledim. çok kötü olmuş. abartmışlar. o baştaki silahlı çatışma sahnesinde slowmotion kullanmaları çok yanlış. slowmotion, seyirciyi sahnenin içine daha fazla çeker. seyirci olan biteni daha fazla görür ve yorumlar.

resident evil extincion harikaydı mesela.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

KeePSaKe

Bence çok kötü değildi hem aksiyon filmi bu böyle şeyler olması normal film gözüyle bakmak gerek...

Ayrıca sinema da 3d izleyince slowmotion kısmı daha keyif veriyor :)
Since 1903