Ana Menü

Fener Nihat kahveci için İspanya'da

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 01, 2008, 16:01:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Emre transferiyle ortalığı birbirine katan Fenerbahçe rüzgarı onunla esmeye devam edecek...
1.6.2008

Emre Belözoğlu'nun adı yetti. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları internet sitelerinde birbirine girdi. Başkan Aziz Yıldırım, Emre gibi Nihat'la da her konuda anlaştı. Transferdeki tek engel, İngiliz Kulübü Tottenham
Adalılar para bastı!
Emre Belözoğlu'nu Euro 2008'den sonra satmakta kararlı olan Newcastle United'ı ikna etmeyi başaran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi bir başka İngiliz Kulübü ile Nihat Kahveci için büyük bir yarış içinde... Başkan Aziz Yıldırım'ın Emre gibi Nihat ile de her konuda anlaştığı, ancak milli futbolcu konusunda Ada ekibinin bir serveti gözden çıkardığı belirtildi.

Kahveci de doğruladı
Villarreal ile 2011 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler'in teklifini resmen doğruladı: "Evet, Fenerbahçe'den teklif aldım. Bu güzel ve onur verici bir durum..." İş, artık Fenerbahçe ile Tottenham arasında. Çünkü Villarreal, en iyi öneriyi yapacak takıma Nihat'ı satmayı planlıyor.

Güncelleme:
Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

Nihat bari sen yapma....git totthenham a bana kalırsa ama  nihat tottenham dan daha büyük takımları hakediyor..

carlito1903

Hem Nihat hem de kulübü Villarreal böyle bişeyin kesinlikle söz konusu olmadığını söylediler...

Emre gibilerini alırlar ancak, Nihat'ta biraz yavaş olsunlar...

[KralKartal]

Nihat giderse, Fenere, o da tumer gibi maziye karisir benim icin
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

ne nihat gelir fenere ne de villareal gönderir nihatı.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

onaT

KeePSaKe

nihat hiç bir yere gitmez villareal şampiyonlar ligine gidiyor ve nihat ı asla bırakmayacağız diyor zaten nihat ında giderse fb yi tercih edeceğini sanmam haberde bomba bir haber olduğunu belli ediyor

fb avrupadan Türk futbolcularımıza göz dikmiş eğer alırlarsa bu gidişle avrupada Türk futbolcu kalmayacak
Since 1903

Adriano

Nihat Beşiktaş'lı Nihat'tır !

Nihat Beşiktaş'ın Nihat'ıdır ! Türkiye'ye geri dönecekse geleceği tek takım Beşiktaş'tır !

Bazıları gibi atıp tutup Fener'e gittiği gün, benim için de bittiği gündür.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

metin16

nihat yapmaz öle şey ters bir durumu düşenemiyorum
sensiz geçen günlerin......

gözzde_bjk

Avrupa da bu kadar iyiyken Türkiye'ye dönüş onun için olumsuz olur.Geleceğine ihtimal dahi vermiyorum.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

cArsi_faruk

avrupada kalir insallah son yilini besiktasimizda oynar söyle güzel jübile yapariz nihatimiza
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

carsi52

Nihat fener'e gitsin.
Nihat'ın fener'de giydiği formayı aLıcam !!!
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Since 1903

keskinli

nihat daha önce bi aciklama yapmisti
türkiyeye gelirsem ilk besiktasla konusurum diye
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Fener'e geliceğine inanmıyorum açıkcası.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..