Ana Menü

Fener Nihat kahveci için İspanya'da

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 01, 2008, 16:01:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ist.hatirasi/3-4

fener ispanyaya gitmiş görüşmek üzere
YÖNETİM İSTİFA !!!

salvador

gitsin eli boş döner
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Cem Goren

nihat türkiyeye ancak tatile gelirim demiş ama fener bu napcağı belli olma
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Villarreal'in sportif direktörü Roig Nihat Kahveci'yi satmayız diyor ancak F.Bahçe yönetimi kesenin ağzını açarsa belli olmaz.

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım, Nihat'ı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Villarreal sportif diektörü Fernando Roig VATAN'a 'Kendisini satmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. çünkü bu sezon Şamiyonlar Ligi'nde derece almayı hedefliyoruz. Bırakın Nihat'ı Edmilsson'u Barcelona'da transfer ettik. F.Bahçe ile ilgili haberleri duyuyoruz ama ilgilenmiyoruz. Geçen sezon Everton Nihat için 12 Milyon Euro teklif etti ama yine de vermedik.' açıklaması yaptı.

Yine de İspanyol medyasına göre Villarreal nihat için kapıyı 20 -25 Milyon Euro'dan açıp 15 Milyon Euro'ya inebilir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

iyice korkmaya başladım aziz kararlı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

alper_1903

Fenerbahce resmen türk futbolunu katlediyor

disarida oynayan oyuncularimizi getiriyo türkiyeye
e bizde avrupada oynasinlar diye haykiriyoruz hep

yanlis yapiyor fenerbahce
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

RCA

ama unutmayalım fenerbahçe de yavaş yavaş avrupa kulubü oluyor..işte buda adama koyuyor.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Kralkartal21

Alıntı yapılan: Resulbjk - Haziran 04, 2008, 18:03:12
ama unutmayalım fenerbahçe de yavaş yavaş avrupa kulubü oluyor..işte buda adama koyuyor.

Avrupa kulübü olmakla alakası yok bir kere azizin parası var ve her adamı alabilecekte gücü var.

Bunun avrupa kulübü olmakla alakası yok.

Avrupa kulübü olmak istiyorsan başarılı olman lazımdır.

Kralkartal21

Villareal'den Nihat Kahveci'yi transfer etmek için girişimlere başlayan Fenerbahçe'nin milli futbolcuya adeta bir servet önerdiği ileri!..

Sarı lacivertli takımda Asbaşkan Mahmut Uslu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım, Villarealli yöneticilerle Nihat'ın bonservis konusunu görüşmek için İspanya'ya giderken, golcü oyuncuya da yıllık olarak 4 milyon 250 bin Euro önerdikleri iddia edildi.

Villareal'den yıllık 1 milyon 700 bin Euro alan Nihat'ın bu cazip teklife ne cevap verdiği ise henüz bilinmiyor.

NOT: NİHAT, FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUP OLMAYACAĞINI AZ SONRA AÇIKLAYACAK!.. DETAYLAR BİRAZDAN MARATON.COM.TR'DE...

ADRIANO YENİDEN GÜNDEMDE...

Bu arada sarı lacivertli yönetimin, Brezilyalı yıldız Adriano'yu yeniden gündemine aldığı gelen haberler arasında. Adriano geçtiğimiz sezon devre arasında Sao Paolo'ya kiralanmıştı.

İnter'in başına geçen Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun kadroyu 24 kişiye indireceği ve gönderilmeye aday futbolcular arasında Maniche, Stankovic, Crespo, Adriano ve kaleci Cesar'ın da olduğu belirtildi.

Inter'in Adriano, Crespo ve Stankovic'i, Barcelona'dan istedikleri Eto'o'ya karşılık olarak takasta da kullanabileceği konuşuluyor.

carlito1903

Nihat defalarca söyledi Avrupa'da kalacağım diye...

Villarreal'de bırakmak istemez ne olursa olsun...

Elleri boş dönerler İspanya'dan...

RCA

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 04, 2008, 18:09:00
Alıntı yapılan: Resulbjk - Haziran 04, 2008, 18:03:12

Avrupa kulübü olmakla alakası yok bir kere azizin parası var ve her adamı alabilecekte gücü var.

Bunun avrupa kulübü olmakla alakası yok.

Avrupa kulübü olmak istiyorsan başarılı olman lazımdır.
şampiyonlar ligi çeyrek finalini hatta ilk maçını chelsea gibi bir rakibi ilk kez mağlubiyeti tattırıyosan işte ozaman yavaş yavaş bir avrupa kulubü oluyorsun demektir..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Kralkartal21

Biz liverpool gibi bir devi yendikte ne oldu.

Bi kaç maç kazanmakla avrupa kulubü olunmuyor.