Ana Menü

Fener Nihat kahveci için İspanya'da

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 01, 2008, 16:01:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Nihat şuan da canlı yayınlanan Milli Takım basın toplantısında 'Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum, Villarreal'de kalacağım' dedi...

Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine üstüne basa basa tekrarladı bunu ve lütfen transferle alakalı sorular sormayın dedi...

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

akbaba71

Ve Nihat kararını açıkladı
(CANLI) Son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Nihat Kahveci transfer söylentilerine son noktayı koydu.
Futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediğini belirten Nihat Kahveci, "
Kulübümle 3 yıllık kontratım var ve futbol hayatıma Avrupa'da devam etmek istiyorum" dedi.

Nihat Kahveci açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Son yıllarda sürekli bu sorularla muhattap oluyorum. Bu konudan oldukça rahatsızım. Milli Takım kampında bu tarz haberlerin çıkmasına ise bir anlam veremiyorum. Ben buraya transfer konuşmak için gelmedim. Ancak, transfer benim elimde değil. Kulübüm ile 3 yıllık bir sözleşmem var ve kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. Şu anda tamamem EURO 2008'de oynayacağımız maçlara odaklandım. Transfer söylentileri beni rahatsız ediyor. Transfer olacaksa bile bu karar benim elimde değil. Sadece Fenerbahçe değil, diğer takımların da transfer için girişimleri var. Ancak bir daha söylüyorum. Ben takımımda mutluyum ve ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hedefim Avrupa'da devam etmek" dedi

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

koçum benim yolun açık olsun inşallah daha
iyi işler yaparsın avrupada
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Nihat kararını zaten vermişti ki ;D
hemde çoktan :D :D
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Kartalim benim, su anda Besiktasin evladi olarak bir numara  :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Konuyu açan arkadaştan ricam oLucak.
Konunun başLığını değiştirirmisin eğer yeni başLık ne yazim diyorsan ben söyLim.

Fener Nihat'ı NAH aLır !
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Nahı mahı yok

resmi siteden duyurulan haber yer aldı..

Umarım Nihat emreye benzemez..

Ben artık gelmem gitmemlere çok inanmıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

cArsi_faruk

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 04, 2008, 23:22:22
Nahı mahı yok

resmi siteden duyurulan haber yer aldı..

Umarım Nihat emreye benzemez..

Ben artık gelmem gitmemlere çok inanmıyorum

aciklama yapti türkiyeye sadece tatile gelirim diye ve Avrupada kalmak istiyorum kararliyim dedi insallah sözünün arkasinda durur
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

onaT

nihatı çok beğendim basının karşısında ispanyolca falanda konuştu güzeldi valla.

en iyi cevabıda verdi bence.

Simurg

Nihatım benim sanada bu yakışı
orda sen mutlu ol buraya gelip hayalleri yıkma ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

yalnız nihatın şöylede bi açıklaması var benim elimde olan bişey yok sözleşmem devam ediyor ama kulübümlede görüşün diyerek bi açık kapı bırakmış
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Geçtiğimiz günlerde yabancı forvet başta olmak üzere transfer araştırmaları için İspanya'ya uçan Fenerbahçeli yöneticilerden sarı-lacivertli taraftarları sevindirecek bir haber geldi.

Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal'le bonservis konusunda hemen hemen anlaştıkları ve Fenerbahçe'nin önerdiği rakamın 16 Milyon EURO'yu bulduğu iddia edildi.

Villarreal yönetiminin bu fiyata şimdilik olumlu yaklaştığı ancak teknik direktör Manuel Pellegrini'nin onayı alınmadan bu transfere izin verilmeyeceği de gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Yönetimi, FIFA kurallarından dolayı kulübüyle tam olarak anlaşmadan Nihat'a ulaşmış ve teklifini sunmuş değil. Bu yüzden Nihat'ın bu transfere nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

villareal anlaşsa bile fenerin nihatı ikna etmesi gerekir.

Cem Goren

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 05, 2008, 20:03:53
villareal anlaşsa bile fenerin nihatı ikna etmesi gerekir.
gerek kalmadı villareel nihatı satmayacaklarını fenerbahçe yöneticilerine söyledii
altın kapılarımız kan oldu tayfun