Ana Menü

Fener Nihat kahveci için İspanya'da

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 01, 2008, 16:01:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalpenchesi

nihat şuanda ispanyada çok iyi oynuyor neden dönsün türkiyeye üstelik fenerbahçeye?
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

NoPasaran

Asla affetmem böyle bişey olursa..

Şu söylentilere çıkıp bir cevap vermiyorsun be NİHAT..

çık ortalığa, çık basının önüne..

"Türkiyede sadece Beşiktaş de. Kabart göğsümüzü.."

Kaç kuruş fazla verecek Fener sana..

Ama korkmuyor değilim. Fenerin ilgilendiğini kesin olarak biliyoruz , şaşırtma bizi Nihat  >:(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Dün CNN Turk'te bi program vardı 'Şehirler ve İnsanlar' diye bişeydi adı, Nihat'ın yaşadığı şehire gitmişlerdi ve Nihat'la a'dan z'ye herşeyi konuşuyorlardı, spiker 'futbola Beşiktaş'ta başladın diyebiliriz ve orada parladın, Beşiktaş hayallerinin takımımıydı peki' diye sorunca Nihat 'kesinlikle küçüklüğümden beri tuttuğum takımın Beşiktaş olduğunu söyleyebilirim, bunu çoğu futbolcu söyler ama ben doğuştan Beşiktaşlıyım' dedi....

gürol

nihat gitmez..gidecek olursa bile başkan artık neyi satarda para bulur bilmem ama fener ne veriyorsa fazlasını verip alması lazım.
nihat fenere giderse hatattan soğurum ben..
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

KeePSaKe

Nihat ın böyle bir söylentiden haberi bile yoktur
Since 1903

erkann

bahadıR

emrede geçen yıl türkiyede galatasaraydan başka bi takımda oynamam diyodu...
nihat böyle bişey yapmaz ama korkuyorum yinede ???
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

TurkishTank

abiler zamaninda nihat evlendiginde dugunun medya'ya yansimamasini istemisti, bu adam show sohret pesinde degil, fenerbahce'nin "parayla saadet" felsefesine uyan bi futbolcu tipide yok... yani bunu bi tumeer ve emre kefenine koyamazsiniz... nihat avrupa'da oynuyor...fenerbahcey'le adi niye aniliyor...

kurtlar vadisindeki o adam ne demisti.."bu ulkede medya arkanda degilse... hic bisey yapamazsin..." fenerbahce almis satilmis  medyayi arkasina zil takip oynuyor...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

akbaba71

Bir tane daha alacak Fenerbahçe santrafor. Türk ama burada değil. Onu da bilsinler.
dedi Aziz Yıldırım.

Nihat ,Halil,Fatih,Mevlütten biri olucak heralde.

Hasan Kabzede vardı unutmuşum :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

gitsede oynamaz, tabii olay o değil ama olsun, sanam fenerin onu alcağını

eRe

"Türkiye'ye gelirim ancak..."

Milli futbolcu Nihat Kahveci kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine son noktayı koydu ve futbol hayatını Avrupa'da sürdürmek istediğini söyledi. İspanya'nın Villarreal takımında bu sezon müthiş bir performans gösteren Nihat Kahveci, şu anda transferi değil Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım ile başarılı olmayı düşündüğünü dile getirdi. Büyük hedefleri olduğunu da vurgulayan Nihat Kahveci, şunları söyledi:

Ancak tatile gelirim

"İyi ve kaliteli futbolcular hep hedefleri olan takımların transfer listelerine girerler. Bu her dönem böyle olmuştur. Benim şu anda Villarreal ile 2011 yılına kadar sözleşmem var. Beni transfer edecek kulüpler önce İspanya'ya gidip Villarreal ile masaya oturacak. İngiltere'den Tottenham, İspanya'dan da iki kulüp benim için teklifte bulunmuş. Ailem ve çocuğumun geleceği için uzun yıllar Avrupa'da kalmaya devam edeceğim. Büyük takımların transfer listesinde olmak beni heyecanlandırıyor. Türkiye'ye ancak tatile ve ailemi görmeye gelirim.

Hedefimiz final

İspanya'da sevilen bir futbolcuyum. Şu anda tek düşüncem ve hedefim Avrupa Şampiyonası'nda ay yıldızlı forma altında final oynamak. Bunu da takım olarak başaracağımıza, bütün arkadaşlarımla birlikte yürekten inanıyorum. Teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde önemli hedeflerimiz var. Avrupa'da ismimizi en iyi şekilde duyurmak arzusu içindeyiz."

Milli futbolcunun menajeri Murat Kuş ise Avrupa'nın birçok takımından teklifler aldıklarını doğrularken, "Bir kaç ay önce Türkiye'den önemli bir kulübün yöneticisi Nihat Kahveci'nin transferi hakkında bizimle fikir alış verişinde bulundu. Kendilerine Villarreal Kulübü ile bonservis konusunu görüşmelerini önerdik. Nihat, Türkiye'ye kolay kolay dönmez. Avrupa'nın birçok kulübü Nihat'ı transfer etmek için sıraya girdi. Türkiye, hedefinde yok" diye konuştu.

Kaynak : Hürriyet
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erkann

Milli kampta bu röpartajları nasıl yapıyorlar acaba merak ettim

carsi52

Geçende CNN TURK'te izLedim.
İspanyadan başka bir takımda oynamayı düşünmüyorum 6 yıLdan beri burdayım aLıştım burda mutLuyum bu tür şeyLer söyLedi.
Hiç kafanıza takmayın güLün geçin NİHAT FENERE GELMEZ !
Bölünür senin için uykular!

delgado1008

Sadece bizim ülkemize özel bi olay başka takımda oynamam fikri.Ama nedense hep oynamam diyenler bu oyunun içinde yer alıyor hatta bunlara uyan yabancı bir arkadaş kefen giyme olayına girip rezil olduktan sonra transfer oldu.Profesyonel biri için bu çok saçma ve gülünç bi olay taraftarlık bizim işimiz futbolcuları kendimiz gibi görme huyundan vazgeçersek bağzı şeyleri aşabiliriz diye düşünüyorum.Nihatın Beşiktaş a hizmeti inkar edilemez hatta giderkende para kazandırdı o yüzden benim için fb yede gitse Nihat Nihattır...
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

ilhan mansız_melis

Nihat Türkiye'ye ancak tatile giderim diyerek herşeyi açıkladı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.