Ana Menü

Fener Nihat kahveci için İspanya'da

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 01, 2008, 16:01:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Elleri boş geri dönmüşler sanırım fb li yöneticiler...

beckyZWICKY

nihatta açıklama yaptı gelmicem diye kilitlensin şu konu ya ayar oluyorum haberin başlığını gördükçe
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

ben hala Nihat'ın fenre gideceğine inanmıyorum Villerreal onu bırakmaz Nihat da bizi satıp fenere gelmez emre gibi karaktersiz biri değil o
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

"Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz."

ilhan mansız_melis

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis