Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Alıntı yapılan: die-4-u - Nisan 14, 2007, 21:35:02
cristiano ronalo'nun  saç stilini taklit edeceğine onun futboluna baksın..ilk geldiği günlerde yere sağlam basıyordu,güçlüydü şimdi ise zayıf ve bu yüzden takım arkadaşlarıyla didişiyor..ricardinho'ya bile bağırma cesareti var..85 doğumlu olması benim için birşey ifade etmiyor okan koç da gençti ama ''şımarık''tı burak gibi..ben onu görmeye tahammül edemiyorum artık

çok doru sölemişsin adam yere düşünce bile saçını düzeltiyo ya varmı böle bişe ;D
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

Alıntı yapılan: Çarşı Ulan ! - Nisan 14, 2007, 22:00:17
Allah kahretsin seni, defol git burak!

tamam belki hepimiz cok kizginiz ama lütfen allah kahretsin seni gibi kelimeler kullanmiyalim
tigana ona yeterinden fazla sans verdi ve o da bu takimda ilk 11de oyniyacak durumda olmadigini gösterdi bu saatten sonra yedek oyuncu olarak iyi seyler yapabilir calisirs[kufur otomatik degistirilmistir]i fener macinda gördüm bacaklarini kas diye bi sey yok
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

ARKADAŞLAR BU KADAR YÜKLENMENİN Bİ ANLAMI YOK BU ADAMA...O POZİSYONLARA GİRMEK DEFANSIN ARKASINA O KOŞULARI YAPMAK KOLAY İŞ DEĞİL....NEDEN BU TİP PASLARI HEP BURAK ALIYOR DA NOBRE ALAMIYOR...ÇÜNKÜ ADAM İİ KOŞULAR YAPIYO....AYNEN ŞUAN YAPTIĞINIZ GİBİ BASKILAR ONA KAÇIRTIYOR O GOLLERİ...Bİ GOL ATSA DÜZELECEK İNŞALLAH.....ZATEN Bİ İKİ GOL ATSIN HERKES BİZ DEMİŞTİK BU ÇOCUKTA İŞ VA RDİYE GİBİ LAFLARA BAŞLAR......ORTADA Bİ SUÇLU VARSA ODA TİGANADIR BENCE...

2 dia 2 muerto

Ulan bu adam beni delirticek.Yeter be.Bu kadar da olmaz ki.Küçük Muhammedi oynat bundan daha iyi oynar ya.O kaçırdığın şutlar neydi.Toramanın vurması gereken topa bencilce yukseldın.Ulan bari bişi yapsan.Git artık olum.Kendini geliştir öyle gel.Ben senin çocukluktan beri Beşiktaşlı oldugunu da zannetmiyorum.Gerçek bir kartal herşeyi yapar.Senin gibi kızlarla değil topla oynar

NoPasaran

:( dün yenildiysek suçlu bu adam değildi bence :(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903

nasıl yenılseydık suçlu değildi volkan abi adam resmen 3 posizyon harcadı vee ayağına gelen tum topları kaybetti bu takım lig sonıuncusu farkındaysan !!!!!

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: s.volkan - Nisan 15, 2007, 11:31:15
:( dün yenildiysek suçlu bu adam değildi bence :(
Abi sen maçın 10 dakikasını izledin.İlk yarıda kaçırdıgı pozisyonları izlesen böyle demezdin.Tamam Baki o kadar boş alan bırakmamalıydı gol pozisyonunda ama Burak o pozisyonları değerlendirebilseydi sonuc cok farklı olurdu.Ayrıca bence Mehmet Sedef, Baki ve İbo üzülmezden daha güzel oynuyor sol bekte.Ama oynatılmıyor ki.4 Ay sonra sahalara dönen Kleberson oynuyor Fahrinin oynaması gereken yerde...

NoPasaran

Sedefin bakiden çok daha iyim oynadığı konusuna imzamı basarım..

Maçın 90 dk sını izleyeyim öle konuşayım bari
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: s.volkan - Nisan 15, 2007, 11:40:03
Sedefin bakiden çok daha iyim oynadığı konusuna imzamı basarım..

Maçın 90 dk sını izleyeyim öle konuşayım bari
Senin imzanın altına imza atılır mı bilmem ama bende imzamı basarım...Bencede en azından geniş özetini izle ve bak o gerizekalı Burakın kacırdıgı pozisyonlara

yuNuS1903

evet volkan abi bak çok posizyon kaçırdı aptal

Non Mollare Mai

Baki ve Burak. Baki iyi niyetli ama bir tane isabetli pas atamıyor. Burak bu formayı hak etmiyor. Ya bunu sezon sonuna kadar klübeye mahkum etsinler. Yada satılığa çıkarsınlar. Gider bi dizide filmde artistlik yapar. Orda daha iyi performans sergileyeceğinden eminim. Sürekli ekstra bir şeyler yapmaya çalışıyor. İlla maçın yıldızı olcak. Dün puan kaybettiysek en başta Burak suçludur. Bakinin yediğimiz golde adamı kalenin içine kadar getirmesi bu adam hiç alt yapı görmedimi sorusunu aklıma getiriyor. Ama adam hollanda ve ingilterede eğitim görmüş. Ben bile biliyorum bu yaşımda. Orda eğer kademende bi adam varsa ki o pozisyonda vardı adama basacaksın arkadaş. Sezon sonu gereğini yapar yönetim inşallah..
edit

NoPasaran

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Nisan 15, 2007, 11:59:11
Ama adam hollanda ve ingilterede eğitim görmüş. Ben bile biliyorum bu yaşımda. Orda eğer kademende bi adam varsa ki o pozisyonda vardı adama basacaksın arkadaş. ..
adam orada sadece dil öğrenmiş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

şampiyonluk gittikten sonra gereini yapsan ne olucakki.Asıl şimdi gereğini yapma lazım.Bakinin yerinde Mehmet Sedefi oynat.Burak Yılmazı kadroya bile dahil etme Boboyu oynat.Aydın Karabulut bile Buraktan daha güzel oynuyor arkadaş.Madem genç oyuncu yetiştirmek istiyor sayın Tigana alsın onu oynatsın.Bobo dururken nobre tek forvet oynarmı ya

Çarþý Ulan !

Alıntı yapılan: alper_1903 - Nisan 15, 2007, 00:42:39
Alıntı yapılan: Çarşı Ulan ! - Nisan 14, 2007, 22:00:17
Allah kahretsin seni, defol git burak!

tamam belki hepimiz cok kizginiz ama lütfen allah kahretsin seni gibi kelimeler kullanmiyalim
tigana ona yeterinden fazla sans verdi ve o da bu takimda ilk 11de oyniyacak durumda olmadigini gösterdi bu saatten sonra yedek oyuncu olarak iyi seyler yapabilir calisirs[kufur otomatik degistirilmistir]i fener macinda gördüm bacaklarini kas diye bi sey yok

artık haketti bu kelimeleri,yetti artık!

emir_carsi

anti burak yılmaz
bir daha bu adamı tribüne filan çağırmam ben...