Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

sabir sabir sabir!!
burak mutlaka kazanilmali!kumasi iyi bi futbolcu,mutlaka kazanilmali
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Nisan 15, 2007, 11:59:11
Baki ve Burak. Baki iyi niyetli ama bir tane isabetli pas atamıyor. Burak bu formayı hak etmiyor. Ya bunu sezon sonuna kadar klübeye mahkum etsinler. Yada satılığa çıkarsınlar. Gider bi dizide filmde artistlik yapar. Orda daha iyi performans sergileyeceğinden eminim. Sürekli ekstra bir şeyler yapmaya çalışıyor. İlla maçın yıldızı olcak. Dün puan kaybettiysek en başta Burak suçludur. Bakinin yediğimiz golde adamı kalenin içine kadar getirmesi bu adam hiç alt yapı görmedimi sorusunu aklıma getiriyor. Ama adam hollanda ve ingilterede eğitim görmüş. Ben bile biliyorum bu yaşımda. Orda eğer kademende bi adam varsa ki o pozisyonda vardı adama basacaksın arkadaş. Sezon sonu gereğini yapar yönetim inşallah..

tamamen benım duygularımı ıfade etmıssın
bakı ıyı nıyetlı ama kapasıtesı yetmıyo sanırım
burakta ıyı nıyet bıle yok.bu burak kendını toparlamazsa anadoluda ıstanbuldakı kızlardanda bulamaz
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

SATUKBLADE

takım başarısında kişisel başarı lazımdır

emek sarfetmek güzeldir ama boş emek hiçbir işimize yaramaz

sakarya maçında bakinin hatası ile gelen gol

burak'ın kaçırdığı goller

fenerin berabere kalması

şimdi peki ne olacak ben şampiyonluğa sonuna kadar inanıyorum ama böylede olmazki

burak biraz dinlenmeli artık bence

emir_carsi

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 16, 2007, 18:45:54
sabir sabir sabir!!
burak mutlaka kazanilmali!kumasi iyi bi futbolcu,mutlaka kazanilmali
abi ben kötü demiyorum ama yeter  artık yaptıkları kaçıtdığı goller kaptana yaptığı saygısızlık
hiç kimsenin böyle yapmaya hakkı yok ...
104 yıllık klübümüz bunu hiç yaşamamıştır

nbacem

burakk..yolun sonu görünüyor...3 hafta hemde bobo unu yerinde oynadın amahiç birşey yapamadın aksine kaç puan kaybettirdin..şansın tükendi..sonun ibrahim akın gibi olmaz inşalllah..
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

nbacem

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Nisan 16, 2007, 21:16:05
takım başarısında kişisel başarı lazımdır

emek sarfetmek güzeldir ama boş emek hiçbir işimize yaramaz

sakarya maçında bakinin hatası ile gelen gol

burak'ın kaçırdığı goller

fenerin berabere kalması

şimdi peki ne olacak ben şampiyonluğa sonuna kadar inanıyorum ama böylede olmazki

burak biraz dinlenmeli artık bence

kardeşim bakinin hatası değil sadece bunu yazmak istedim orayı bi daha izle istersen bn trt de stadyum progrmaınada ibşiler yazın gönderdim..orda baki tamam hatalı duruyorda Richardinhio orda çok pasif kalmış..bakiyi garantiye alacak ki bakide topa müdahale edebilsin bu yüzden yedik golü.rico paşa boş bıraktı orayı ama olsun her ikisininde başımızın üstünde yeri var öyle değilmi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

keskinli

burak iyi oynamiyor tamam.bende kiziyorum yaptigi bazi hareketlere ama son maclarda ben burakta bi gayret görüyorum,her ne kadar son maclarda kötü futbol oynasada elimizdeki degerleri cabuk kaybetmemeliyiz.

nbacem

bncede kazanmaya çalışmalıyız..burak olmasa bile İbrahim Akın..yada Kleberson..bnce 3 oyuncuda işimize yarayacak tipten
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

keskinli

dua ediyorum antalya macinda burak iyi oynasin,son saniyede galibiyet golümüzü atsin.
bakalim o zaman ne diyeceksiniz merak ediyorum.
övmektede,yermektede üstümüze yok maasallah.ölcüyü fazlaca kaciriyoruz

alper_1903

burak kaybolursa bu onun ayibi türk futboluna
bizde sahip cikalim lütfen bu oyuncuya keskinli abimiz dogru söylüyor
ama eger biz onu desteklersek ve o yine kötü oynarsa ozamanda teknik kadronun bisey yapmasi lazim burak in ben
bacak kaslarina baktim... yok
calismiyor ayni ibrahim akin gibi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

nbacem

ne ara kaslarına baktın yav.. zuahaha :):):)  nese aa ahrbiden inş.antalya maçında burak iyi oynarda biraz aramız düzelir..bide inş.runje sakatlanmaz yada atılmaz.çnkü beyler koduda açıldı zaten yedek kalecilerimiz heps,i sakatlandı..kalecisiz kaldık..!!
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

emir_carsi

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 17, 2007, 18:53:36
dua ediyorum antalya macinda burak iyi oynasin,son saniyede galibiyet golümüzü atsin.
zaten bende buna kızıyom
bzim taratar her şeyi çok çabuk unutuyor...
gol atınca hemen yıldız oluyor...

IL Capitano

aynen katiliyorum..28 macin 27 sinde oynamis ,heralde runjeden sonra en cok oynuyanlardan bir tanesi vede cok gariptir en son golunu 9 aralikta atmis..antalya macinda on tane atsa ben onu göklere falan cikarmam,
sakarya macinda daglara taslara vuruken akli nerdeydi
su anda puan farki iki olacakti vede sampiyon olmak tamamen bizim elimizde olacakti...

Alıntı yapılan: emir_carsi - Nisan 17, 2007, 21:51:38
Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 17, 2007, 18:53:36
zaten bende buna kızıyom
bzim taratar her şeyi çok çabuk unutuyor...
gol atınca hemen yıldız oluyor...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

die-4-u

ağzıyla kuş tutsa da burak'ı görmek istemiyorum takımda..ilk günlerdeki oyunu sergileyecek kapasitede bu oyuncuysa   ligin tamamında olmasa da biçoğunda göstermeliydi..