Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

allen ıverson

Arkadaşlar bence çok yetenekli ama biraz karekteri sıkıntılı,neden diyeceksiniz maçtaydım kapalıda yere düştü DELGADO topu aldı pozisyon oluşuyo burak hala yerde DELGADO dışarı attı..Bu o ara kalktı be kardeşim kalkacaksan daha evvel kalksana belki gol olucaktı o pozisyon...Bu olay onun maçla lakası olmadıgını gösteriyo tepki benim bulundugum trübünden bundan dolayı başladı...Bizim beşiktaşlı duruşumuz var,yakışmaz beşiktaşlı futbocuya numaradan hareketler..Bide serlik konusunda bişe söylüyeyim İLHAN MANSIZ ve PASCAL NOUMA onlar kadar serti yoktu ama deliklanlı gibi top oynuyolardı...Üzülüyorum boş yere kendini yere atıp insanları kandırmaya çalışmasını BEŞİKTAŞ'lı duruşuna yakışmıyo....

eRe

Alıntı yapılan: robinho - Nisan 08, 2007, 19:56:43
Alıntı yapılan: hade53 - Nisan 03, 2007, 17:15:05
ne istersin sen burak yılmazdan bilerek kırmızı kart görürmü bi adamm???

adam koşmaz ruhsuz dersiniz koşar topa kayar mücadele eder agresiz tutum dersiniz!!!!

sana sonuna kadar katiliyorum..Smyrnian Jose her profosyenel sozlesme imzalayan futbolu daha mi iyi biliyor ben besiktasliyim ama fener ve besiktas ta top oynamis adamim bak ben sende 1 takim daha fazla oynadim..demek sende futbolu daha iyi biliyorum..Burak Yilmaz i sezon basi hatirliyorsaniz carlosdan hizliydi toplara muthis vuruyordu ama simdi onu basin mahfetti ayni ardaya olan form dusuklugu buraktada oldu bu kadar basit..Burak Rico Pasaya bagiramazmi yasakmi var gerektiginde 5 yasindaki cocuk 40 yasindaki adamida uyarabilir..HEM MADEM PROFSOYENELSIN BILMIYORMUSUN SAHA ICINDE HERKES O TAKIMIN BASARISI ICIN HER SEY YAPIYOR..YANI BURAK GIBI OYUNCUYU BOYLE SAYGISIZ VS VS. gibi cumleler kurupta sonra burada adam mahfoldu besiktas artik satsin demeyin..

ben sımdı sana KONUSMA LAN desem sen dahıl herkes bana cephe almaz mı.uyarı almaz mıyım??
bu adam sahadan herkesın ıcınde onun ıyılıgını ve takımı dusunup sakın olmasında uyaran arkadasına KONUSMA LAN dıyosa bu adam SAYGISIZDIR.
bu adamı asıl basın on plana cıkardı ılk 5 mac oynadı sonra bı daha topa vurmadı.sezon bıttı bu adam bu fırsatları degerlendıremezse sakatlar ıyılesınce nası oynayacak.bu adamı kurtarıcı dıye nası sonradan oyuna alınacak.yaptıgı olumlu sey kalmadıgı gıbı takıma zarar verecek derece agresıf.ve daha yası kac.kac yıldır besıktasta.eger kendıne cekı duzen vermesse cok kalmaz.okan koc gıbı kaybolur gıder.

ayrıca smyrıan seol arkadasımızda kendısınden bı ornek vermıs.burda hıc bırımıze ben daha cok bılıyorum maksatının olmadıgına da emınım.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: robinho - Nisan 08, 2007, 19:56:43
Alıntı yapılan: hade53 - Nisan 03, 2007, 17:15:05
ne istersin sen burak yılmazdan bilerek kırmızı kart görürmü bi adamm???

adam koşmaz ruhsuz dersiniz koşar topa kayar mücadele eder agresiz tutum dersiniz!!!!

sana sonuna kadar katiliyorum..Smyrnian Jose her profosyenel sozlesme imzalayan futbolu daha mi iyi biliyor ben besiktasliyim ama fener ve besiktas ta top oynamis adamim bak ben sende 1 takim daha fazla oynadim..demek sende futbolu daha iyi biliyorum..Burak Yilmaz i sezon basi hatirliyorsaniz carlosdan hizliydi toplara muthis vuruyordu ama simdi onu basin mahfetti ayni ardaya olan form dusuklugu buraktada oldu bu kadar basit..Burak Rico Pasaya bagiramazmi yasakmi var gerektiginde 5 yasindaki cocuk 40 yasindaki adamida uyarabilir..HEM MADEM PROFSOYENELSIN BILMIYORMUSUN SAHA ICINDE HERKES O TAKIMIN BASARISI ICIN HER SEY YAPIYOR..YANI BURAK GIBI OYUNCUYU BOYLE SAYGISIZ VS VS. gibi cumleler kurupta sonra burada adam mahfoldu besiktas artik satsin demeyin..

Ben kim daha fazla top oynar o daha iyi bilir demedim. Benim demek istediğim futbolcuyum ve bazı şeyler yaşadım. Bazı şeyleride biliyorum. Bak ne güzel demişsin kendin uyarabilir tabiki.. Ama bu uyarma KONUŞMA LAN şeklinde OLAMAZ !

'' HEM MADEM PROFSOYENELSIN BILMIYORMUSUN SAHA ICINDE HERKES O TAKIMIN BASARISI ICIN HER SEY YAPIYOR.. ''

Demişsin. Peki sana sorarım. Sen dediğin kadar top oynamışsan saha içinde birbirlerine hakaretler edilerek mi başarı sağlanır yoksa kardeşlik sağlanarak mı ? Sen daha bunu bilmiyorsun.

Burak Yılmazı bir maç sadece onu izle. Yaptıklarına bak. Top ayağına geldimi ilk önce gitmekten çok kendisini yere atmayı düşünüyor. Böyle yaparsa sonu okan koç gibi olur. Ben Burak Yılmazı Beşiktaş formasına yakıştıramıyorum açıkcası..

Ama bu yaşında bir çocuk elbet bir şeylerden ders alabilir. En başta Tribünlerin ona olumsuz moralini bozacak bir şey yapmaması lazım. Ama eğer saygısızlığa kadar varırsa iş o zaman zaten tribünler yönetim herkes devreye girer. Yinede kulağının çekilmesi lazım..
edit

zorcocuk025

burakı biz şımarttık arkadaşlar ben en çok runje ye bozuluyorum nedemek ya gelmiyor trübüne

IL Capitano

rize macindan sonraki aciklamalarinda, sanki akli biraz basina gelmis gibiydi.
insallah duzelir, alti ustu surda 7 hafta kaldi..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

gordu87

burak ın ıslıklanması yanlış...runje nin burak ı işaret edip oyundan alın demesi çok büyük yanlışş.

iyi o zaman runje efendi sezon başında yaptıklarında onlarda senimi işaret etseydi?
nasıl geldik birgün öyle gideceğiz..
beşiktaşlı doğduk beşiktaşlı öleceğiz..

emir_carsi

bişey yazardım ama boşverin...
bu adama güvenmiyorum...

ist.hatirasi/3-4

adam gibi adam olucaksa kalsın...yoksa gitsin...bize adam lazım biz ne gsye benzeriz ne fbye bize..
ricoyada terbiyezsizlik yaptıysa ben olsam gonderirdim...isterse dunyanın en kral topcusu olsun
YÖNETİM İSTİFA !!!

carlito1903

burak yılmaz gençliğinin verdiği tecrübesizliklerle bazı yanlış davranışlarda bulunabiliyor...ama kimse onu ruhsuz oynamakla şuçlamasın...onun o agresif hareketleri aşırı kazanma hırsından ve tribün baskısından böyle genç arkadaşların arkasında olmalıyız arkadaşlar...bu çocukta iş var...BEŞİKTAŞIN cristiano ronaldosu olacağına inancımız tammm

[KralKartal]

hersey duzelir..

Burakta duzelir...

Hemen futbolculari yerden yere vurmayalim
destek olalim, daha GENC...

Ibrahim AKINa yillardir katlaniyoruz..
BURAKIN kazandirdigi puanlarida unutmayalim..

1985 DOGUMLU??
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

die-4-u

cristiano ronalo'nun  saç stilini taklit edeceğine onun futboluna baksın..ilk geldiği günlerde yere sağlam basıyordu,güçlüydü şimdi ise zayıf ve bu yüzden takım arkadaşlarıyla didişiyor..ricardinho'ya bile bağırma cesareti var..85 doğumlu olması benim için birşey ifade etmiyor okan koç da gençti ama ''şımarık''tı burak gibi..ben onu görmeye tahammül edemiyorum artık

eRe

cok sey yazılır hakkında.denecek o kadar cok sey var kı.ama degmez.onun ıcın burdan ceza almaya degmez.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

IL Capitano

istemiyorum bu adami bu takimda..biraz ilk 11den kesin, otursun kenarda akli basina gelsin
bugun kendimi televizyonun basinda "buraga pas vermeyin" diye bagirirken buldum
tigana ilk yarida,dönemde kleberson inadi vardiya,sakatlanana kadar, ayni inati simdi bu burakta yapiyor..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Çarþý Ulan !

Allah kahretsin seni, defol git burak!

yuNuS1903

yuru gıt burak  ne biçim futbolcsun senın yerın burası değil mankencilik yerıde değil git defol 2 posiztona girdi 2sinide harcadı aldığı tum topları kaybetti ben bile tardım allah senın cızırtını versin ;D