Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Msnin war altta kişisel tartışmak isteyen eklesin. Konu Burak Yılmaz...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

keskinli

dünkü macta burak cok istekliydi,bu bile yeter bize.istekli olsun,kossun,mücedale etsinde varsin gol atamasin.
ama takimin düzenini bozmaya kalkan,gereksiz yere kart gören,üstüne üstelik takim arkadaslarina saygisizlik yapan her macta 5 gol atsada bu formaya yakismaz.
ayrica tartismalarinizda saygi kurallarini cignemeyin,herkesin fikri kendine buna diyecek bi seyimiz yok ama her sey kurallar dahilinde yapilsin lütfen!!!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

yigit_izmitli

arkadaşlar yapmayın etmeyin

takım zaten streste , feneri yakalama peşinde bide bu çocuğa ceza falan ne alaka

futbolun içinde olacak şey bunalrın hepsi

biraz mazur görmek lazım

belkide soyunma odasında herkesten özür diledi , bunlar gayet olağn şeyler fazla mübağala yapmamak lazım

eRe

ya burak ıyı futbolcu kotu futbolcu veya kapasıtesı bu kadar.bunlara hıc bırımızın dıyecek sozu olmamalı.cunku bu adam calısıyor kosuyor mucadele edıyor

ancak bu adam macın basında ortalıgı durduk yere karıstırıyor oraya buraya saldırıyor

takım arkadaslarına el kol hareketlerı yapıyor

onu sakınlestırmeye calısanlara sus lan dıyor

bu adamı nası savunursunuz.adam streslı dıyosunuz.pekı sus lan dedıgı adamda hıc mı stres yok.el kol hareketlerı sonrası takımın ıcınde karısıklık baslamaz mı??

bız kaybettıgımız yıllarda hep ıcımızde gruplasmadan kuslukten kavgadan kaybetmedık mı sampıyonlukları macları ustun yıldızları.pekı burakın yaptıgının ne farkı var

herkesın ızledıgı bı macta sıze bırı sus lan dese sızın ona tepkınız ne olurdu?? kı hata yapan arkadasınızı kırmızı gormesın dıye uyarıyorsunuz...

herkes objektıf baksın konuy[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]ımsenın futbolu yargılanmıyor buraya.yapılan saygısızlık yok mu?? o zaman kufur de etsın sahada bundan sonra
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

freedom forever

ilhan mansız vardı çok iyi oyuncuydu fakat sırf agresif hareketlerinden dolayı hep kaybetti,nouma aynı şekilde hep kaybetti,sonra başımıza ibrahim akın geldi onunda hali ortada ve son olarak burak yılmaz çok yenekli fakat örnek aldığı insanlar yanlış insanlar kendi kaybeder ,bu ülkede çok burak yılmaz var
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

allen ıverson

Bazı arkadaşlar agresif oynuyo ne kızıyosunuz diyo..Kardeşim hırslı oynamak başka saygısızlık bambaşka bu çocuk yetenekli belki ilerde iyi futbolcu olacak ama,devamlı kendini atmalar kafası futbolda degil gibi biraz lakayıt SİNAN ENGİN yada ona benzer bir menejer olsaydı bu hareketleri yapabilirmiydi acaba???Bide SERDAR KURTULUŞ gibi bi kartal var...koşuyo,basıyo,çırpınıyo ama efendi bizde onu sevdigimizi belli ediyoruz..burak biraz serdarı örnek alsın.

burak_bjk

Alıntı yapılan: jimbo1903 - Nisan 03, 2007, 17:30:28
rikoya sus isareti yaparak konusma laaan diye bagirmasi..
adam 21 yasinda diyorsun ee rikoda 30 yasinda..
bu adamin altyapisi, aldigi egitim bence zayif
biraz ne oldum delisi yani

aynen katılıyorum sana kendisine onu örnek alacağına nasıl adam gibi profesyonel olurum diyeceğine yaptığı ukalalığa bak..böyle devam et burak hiç merak etme seneye sıradan bi anadolu klubünde kendini göstermeye çalışırsın ...
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

2 dia 2 muerto

Burak Yılmazın ayakları yerden kesilmeye basladı biraz Serdarı örnek alsın...

kaan_kadirr

hade53 kardeş sen burakgı savunuyosunda biraz geniş düşün ricardinyoya kes lan diye bagıran  zihniyet nsl  kaptanına saygı duyar... ulan adama öylede girilmezki gençlerbirligi maçında zati yönetimin sesi az çıkıyor hakem hemen veriyor sarı kartı yani düşün burak efendi ligde fb maçında sıkıntı çektigimiz an oyuna girip belki kaderi degişicek maçın bunlarıda düşün gereksiz yere agrasif olmamalı 1futbolcu ilerliyen haftaları düşünmeli derim...ibrahim akın ise o tam 1facia kim 1milyon dolar kazanıyor o yaşta dermisin biraz aldıgı paranın hakkını versin yeter artık....bizler kombine alırken kimse demez yaa aylarca calışıp sadece beşiktaş aşkına bu kadar para verip kombine alıyor demezler.....

Asya Kartalları

evet bende buraka çok kızdım o pozisyondan sonra. ricardinho ve runje ağabeylerine kabadayılık yapması o kutsal formayı taşıyan bir sporcuya yakışmadı. beşiktaş ruhu hep kolej havası tanımıyla anımsanır. ayrıca takımın ve taraftarın moralini bozmaya hiç hakkı yok

emir_carsi

Alıntı yapılan: Palermo! - Nisan 04, 2007, 12:26:56
Burak Yılmazın ayakları yerden kesilmeye basladı biraz Serdarı örnek alsın...

ben burağı ne olursa olsun bundan sonra o formanın altında görmek istemiyorum
çok güveniyordum bu adama
hep destek oldum şimdiye kadar
ama bundan sonra defolsun anadolu takımında sürünsün
HİÇBİR BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU KAPTANINA BAĞIRAMAZ
kaybol burak yazıklar olsun...

avcılarlı

burak yılmazı  galatasaraylı arife benzetiyorum ark.daslar kendını yere bırakması yalan, pozisyon sonrası tartışmaları falan hep aynı.......burakın özelliki şu saha içinde bi b..ka yaramayan ama yaptıgı hareket ve davranıslarla rakıbı suclu cıkarıo ve kendısını kacırıo o pozısyonda.......vede garip bir bilgi burak gencler macında toplam 15 top kaybıyla oynadı......takımın top kaybı otuz küsürrr......bence burak yerıne ibrahım akın geri kazanılmalı......saygılarımla.........AvcılArlı
annenin mutfağı :)

emir_carsi

burak duracağına ibrahim akın dursun...

ist.hatirasi/3-4

sabır zamanla duzelir...adamın yapmak istediği seyler var yapamadı mı stres yapıo zamanla atlatır...sabır

kendinizi dusunun orada
YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

Rize maçındada aynı futbolu ve agresifliğini sergiledi.Bu gidişle ibrahim akın gibi oLur hali...
Bölünür senin için uykular!