Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

bugün iyi niyetli olarak oynamaya çalıştı ama kötüydü..çokta fazla üstüne gidilmesin..sadece kötüydü o kadar..

freedom forever

çok arıyacak bu formayı,yakında ibrahim akınla beraber yapar idmanları o günler uzak değil
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

2 dia 2 muerto

Ligin ilk 3 haftasında attığı gollerle tamam iyi bir transfer yaptık diye dusunuyordum ama yanılmısım.Ankaragücü maçında en 9 top kaybı yaptı ve  o hafta dinlendirilen serdar mecburen oyuna girdi.Erciyes maçında sahada resmen 10 kişi oynadık.Gençler macında ayaklarının yerden kesildiğini çok iyi gorduk ki takımın beyni Ricardinho'ya artislik yapıcak kadar büyümüş.Gençler macında da 10 kişi oynadık. 55 te kaleciyle karsı karsıya golu atamadı.Ve Rize maçı korner atışında kendi adamını tutmadıgından gol yiyordukki Runje harika bir kurtarıs yaptı o kornerden sonra herkes buraka kızdı.Ama burak bey akıllanmak yerine hala aynı hatalara devam.Maç boyunca tek bir çalım bile atamadı.onun yaptıgı top kayıplarını Kleberson bile yapmıyor.Ki ilk yarının son dakikalarında protestoya maruz kaldı.İnrahim Akın at yarışı oynuyorsa Burak ta kızlarla oynuyor...
Daha önce Burak Yılmazı bu forumda savundugum için başta Smyrnian Jose kardeşimden,forum üyelerinden ve büyük Beşiktaş camiasından özür diliyorum...
Beşiktaş forması sana 7 beden büyük geldi Burak cıkar o formayı...

yuNuS1903

ya biz resmen 10 kişi oynuyoruz
1-Runye
2-İ.toraman
3-Baki M.
4-gökhan Zan
5-delgado
6-ricardinho
7-koray
8-serdar kurtuluş(Kleberson)
9nobre
10-bobo
11-ibrahim üzülmez

böle çıksak adamlara fark atarızz.. burak gitsin bjkden bence

TurkishTank

katiliyorum arkadasim.... Bobo baslasin oynamaya zaten mecburen yedeklere gidijek burak bey...

onun yerine baska bi genc oyuncu niye cikmiyor onu anlamadim...... ufff.... akillansin o manyak...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

çağan

gitmesine karşıyımda yedek bırakılarak belki aklı başına gilir arkadaşlar giden her oyuncu bize karşı süper oynuyor  ;) çünkü daha çok genç

cenkçarşı2006

herkes akıllı olsun.üzerinde taşıdığı formanın farkına varması gerek burak efendinin  ayakta duramıyo

kaan_kadirr

dogru diyorsun palermo teşekürler..yaa bi adam bu kadarmı çok kırmızı kart bencil futbolcu olur birileri uyarsın artık burak efendiyi

mdc

Burak Türkiyenin gelecek vaad eden oyuncularından biridir.
Bunu inkar edecek taraftar yoktur.
Varsa da futbol bilgisinden şüphe ederim.
2 sene önce I.Akın için gelecek vaad ediyor diyorduk.
2 sene sonra kötü futbolcumu oldu ?
Hayır !
Kendine bakmadığından dolayı formsuz,bir şeyler yapma çabasında fakat istediğini uygulayamıyor.
Bu dediklerim Burak içinde geçerli.
Hiç kimse makina değilki haftalar boyu aynı performansı göstersin.
Biraz gerçekçi olmak zorundayız.
Oynadığı zaman seyrine doyulmaz bir futbol sergiliyor...

Yanlışmıyım ?
HAYATTA BEŞİKTAŞ

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: Venceremos - Nisan 08, 2007, 12:23:40
Burak Türkiyenin gelecek vaad eden oyuncularından biridir.
Bunu inkar edecek taraftar yoktur.
Varsa da futbol bilgisinden şüphe ederim.
2 sene önce I.Akın için gelecek vaad ediyor diyorduk.
2 sene sonra kötü futbolcumu oldu ?
Hayır !
Kendine bakmadığından dolayı formsuz,bir şeyler yapma çabasında fakat istediğini uygulayamıyor.
Bu dediklerim Burak içinde geçerli.
Hiç kimse makina değilki haftalar boyu aynı performansı göstersin.
Biraz gerçekçi olmak zorundayız.
Oynadığı zaman seyrine doyulmaz bir futbol sergiliyor...

Yanlışmıyım ?

Yanlışsın...
İbrahim Akın kendini harcamış olabilir ama en azından sahada varını yogunu ortaya koyuyordu.Burak gibi harcı olmayan işler yapıp.Büyüklerine saygısızlık yapmıyordu.Gelecek vaad eden oyuncu varsa o da serdar biraz serdarı ornek alsın kendine...Beşiktaşın forması 7 beden büyük geldi Buraka...

Çarþý Ulan !

kendini harcıyor burak...genç olmasına rağmen koşacak mecali kalmamış...sen daha 20-21 yaşında adamsın koşup kendini ispatlaman gerekir...biri dokunsada düşsem diye bakıyo...çok yazık oluyor üzülüyorum vallahi

mdc

Işte sizin sorununuz bu
Kötü futbolcuyla formsuz futbolcuyu karıştırıyorsunuz.
Burak akına göre çok daha teknik bir oyuncu elbette artistlik haretler yapacak.
Bu kadar katı olmayın.
Günümüz futbolunda bam güm top oynanmıyor.
Bakın önünüzde tüm dünyanın takip ettiği C.ronaldo var
Anasından doğma bu hareketleri yapmıyor heralde maç içerisinde yaparak yetenek kazandı.
Burakta aynen böyle oldu ve kendini geliştirmeye devam edecek.
2 3 hafta oynayamıyor ,ayakları üstünde duramıyor diye kötü futbolcu DİYEMEZSİNİZ.

Gelecek senelerde bu sözleri hatırladığınızda nasıl bir ruh hali içinde olacağınızı merak ediyorum.
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsiköln

burak beni macta o kadar sinir ediyorki, küfür atmadan duramiyor insan, en kolay pozisyonu cok harciyor, bizim isimize yaramiyor böyle adamlar, bunun gelecekle alakasi yok, adam topa dogru dürüz vuramiyorsa, niye topa baslamis, yasla ilgisi yok arkadaslar, örnek muhammed, kaleye vurdugu her sut isabetli, macina bakin, anlarsiniz
Inadina Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Durucum sen yanlış düşünüyorsun.2-3 haftalık bir periyot değil bu.Nobre de haftalar boyu gol atamıyordu ama adam at gibi koşuyordu.Burak hiç bişi yapmıyor artislikten başka ki onun için tepki gördü taraftardan.O kadar salakca top kayıpları yaptı ki.Peki o korner atısında runje top cıkarmasa ne olucaktı.Burak bey adamını tutmadıgı ıcın gol yıyecektık.Bence sag tarafa bir transfer şart.Mehmet Topuz olabilir.Frikik kullanma özelliği de var...

Timurlenk

ibrahim akın'ın gelecek vaad eden bir futbolcu olduğunu artık düşünmüyorum.
he dersin ki gelecek vaad eden jokey onu kabul ederim.
aynısı gökhan güleç içinde geçerli
burak bunlardan 1 gömlek üstün ama yetmiyor daha çok çalışması lazım