Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dem@

sana yeterli bi açıklama olur

Beşiktaş'ın genç yeteneklerinden Burak dün gece oldukça gergindi. 8. dakikada Engin'e kasti olarak arkadan daldı. Hakem kırmızı kartlık bu pozisyonu sarı kartla geçiştirmesine rağmen Burak, kızgın boğalar gibi sağa sola saldırmaya devam etti. Arkadaşının oyundan atılmasından korkan Ricardinho, müdahale etmeye çalıştı. Ancak Burak sakinleşmek yerine Brezilyalı futbolcuya "Bana bağırma Rico,Konuşma lan" diye çıkışmayı yeğledi. Burak girdiği gol pozisyonlarını da cömertçe harcadı.

Non Mollare Mai

Bende agresiftim ilk 2 yılımda. İki kez kırmızı kart qördüm biri 6 maç biri 3 maç. Ama akıllandım ve artık futbolun ayakla oynandığını anladım çeneyle değil.. Ki benim yaşım 16.5.. Burağın 21 ? Ayrıca oynadığı takım BEŞİKTAŞ ;)
edit

akbaba71

sanırım arkadaşın burağın yaptığı terbiyesizlikten haberi yoktu
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

hade53

ne derseniz deyin ben burağında ibrahim akınında arkasındayım..ikiside ytetenekli ikiside beşiktaşa yakışıyo 2-3 yorumcu yada 100-200 taraftar beni ne bu adamlardan soğutabilir nede bunları harcayabilir.yakındır zaten biriyle dalıocaz birbirine tribünde...yeter artık burağın aldığı maçlar var..şuan  form düşüklüğü yaşaması çok normal genç oyuncularda dünya üzerindede olan bişey ama siz sabretmesini bilmyosunuz.onuda öğrenirsiniz

Non Mollare Mai

Artık diyecek sözüm yok. Arkadaş konudan habersiz konuşuyor. Biz diyoruz Saygısızlık yaptı sen diyorsun yok form düşüklüğü yok kavga yok beni bu takımdan kimse soğutamaz. Biz sanırım yeterince anlatamadık. :)
edit

Dem@

Alıntı yapılan: hade53 - Nisan 03, 2007, 17:38:55
ne derseniz deyin ben burağında ibrahim akınında arkasındayım..ikiside ytetenekli ikiside beşiktaşa yakışıyo 2-3 yorumcu yada 100-200 taraftar beni ne bu adamlardan soğutabilir nede bunları harcayabilir.yakındır zaten biriyle dalıocaz birbirine tribünde...yeter artık burağın aldığı maçlar var..şuan  form düşüklüğü yaşaması çok normal genç oyuncularda dünya üzerindede olan bişey ama siz sabretmesini bilmyosunuz.onuda öğrenirsiniz

hem seni soğutacak bişey denmedi ki burda sadece yaptığı şey saygısızlıktı performansıda yetersizdi

hade53

Alıntı yapılan: akbaba71 - Nisan 03, 2007, 17:36:16
sanırım arkadaşın burağın yaptığı terbiyesizlikten haberi yoktu
evet yok ..ne yaptı bilmyorum benimde bu kadar üstüme gelseniz yaprdım heralde..

jose:anlatamadın,anlamıyorum!!

akbaba71

kardeş bizim adamın ustune gelmemizle burakın rico  ya kes lan bana bağırma demesinin ne alakası war?
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eyup1903

ne olacak bu adamların hali yaaa ya bu adamlar bize hafif yada başka sorunlar war

IL Capitano

kardes isi duygu sömurusune vurmana gerek yok,
lig ilk 4 haftasinda ki oyunuyla herkesin gönlunu kazandi bu arkadas ama
ondan sonra ne olduysa oldu, ya istanbul carpti yada baska bi sey..
bu adam sadece 1-2 haftadir formsuz degil yani!!
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eyup1903

IL Capitano

"ne duygu sömürüsü lan ne diyosun sen"

ee Burakin adamindan ne beklenir zateen!!
tamam kardes uzatma artikk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Non Mollare Mai

Saygı çerçevesi içinde tartışalım. Birşeyleri görmediysek bilmiyorsak bilip bilmeden konuşmayalım LÜTFEN !
edit

carsi52

Arkadaşlar bende tvden izledim ve çok tekrarını gördüm pozisyonun kart kırmızı kartlık bi hareketti ama sarı ile geçiştirdi hakem.Ondan sonra burak hem rakibe artist artist hareketler yapıyo hadi onuda geçtik RİCARDİNHO o kırmızı görmesin diye sakinleştirmeye çalışıyo ricardinhoya saygısızlık yapıyor.HADE53 sen bence konuyu anlamamışsın sorun futbolu değil yaptığı SAYGISIZLIK...
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Konuyla alakasız mesajlar silinecektir.
edit