Ana Menü

Burak Yılmaz (Tek Konu!)

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 03, 2007, 16:51:01

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Dün maçta yaşananları hepimiz gördük..
Önce direk kırmızı kartı hakettiren bilerek atılmış bir tekme.
Sonrasında sarı kart görüp ucuz yırtmasına rağmen rakibiyle itişip kakışması..
En sonunda kendisinden yaşça büyük olmasına rağmen Ricardinho'ya yaptığı büyük saygısızlık ve kullandığı konuşma tarzı..
Birinin çok ciddi bir şekilde bu çocuğa dur demesi lazım..
Giydiğin forma dünya üzerinde bir asırı şampiyonluklarla zaferlerle aşmış ender klüplerden birinin formasıdır.
Son söz olarak..
BEŞİKTAŞ Forması Kutsaldır. Nasip Olmaz Herkese. Kıymetini Bil...
O Formayı Kazanmak Zordur. Ama Kaybetmek Kolaydır.. ;)
edit

ugur24

ibrahim akın'a yol verildi..yakında bununda sonu aynı olacak..şampiyonluğa giderken takım içinde böyle problemler yaşanmasa keşke..derhal toparlansın diyecem ama lig bitiyo..seneye kalmak istiyosa adam akıllı düşünmesi lazım..

hade53

ne istersin sen burak yılmazdan bilerek kırmızı kart görürmü bi adamm???

adam koşmaz ruhsuz dersiniz koşar topa kayar mücadele eder agresiz tutum dersiniz!!!!

yuNuS1903

burak böyle giderse lig bitince satar burağı takım

Dem@

madem ööle diyosun dün maçta gördük gol atsa canım cicim ayakları çekilmiyo burak hep aynı değişmedi ki deriz tabi formanın hakkını verecek milyon dolarlar alıyor  bırak o kadar da laf edelim

Non Mollare Mai

Be
Alıntı yapılan: hade53 - Nisan 03, 2007, 17:15:05

adam koşmaz ruhsuz dersiniz koşar topa kayar mücadele eder agresiz tutum dersiniz!!!!

Bak kardeşim bende futbol oynuyorum. 2 Sene sonra profesyonel sözleşme imzalama ihtimalim var. Bu işi biliyorum ve boş konuşmuyorum. Burak yılmazın pozisyonunu qördün mü ? Sen hiç öyle topa giren bir adam gördün mü ? Eğer sen o pozisyona topa girdi diyorsan ben futbolu bırakıyorum.
edit

IL Capitano

bir Besiktas taraftari olarak dun Buraktan utandim, kirmizi kartlik pozisyon, kendini yere atmalar falan filan  bir yana ama o Rikonun ellerini iki tarafa acip ne gerek vardi gibi hareketine konusma laan diye bagirmasi  buraka karsi olan saygimi tamamen bitirdi.
bi de kaleciyle karsi karsiya kalip ustune vurmasi, pas verecegi yerde her zamanki gibi bencillik edip topu daglara taslara göndermesi yetmezmis gibi
riko pasaya yaptigi terbiyesizlik..
i.akin konusunda bu kadar ince davranan tigana bu burak olayinda bakalim ne yapacak..

dogrusunu söylemek gerekirse 3 yildir i.akindan burakin yaptigi terbiyesizliklerinin hic birini görmedim ama burak ilk 11de , akin paf takiminda..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

hade53

21 yaşında adamın o kadar üstüne gidersen her top aldığında statda uğpultu olursa daha ne beklersinn.....

hem dün koştu mücadele etti ben statdaydım serdarla beraber en çok koşanlardandı bu maçtan sonra bu başlık açılırsa AYIP olurr artıkk...

Non Mollare Mai

Daha dakika Sekizdi. Ve o hareketinden sonra stadta uğultu oldu. Ki bence seyirci gayet haklıydı.

Koştu ama takıma faydası varmıydı ? Bir kere düzgün pas kullandığını hatırlıyormusun ? Sıfırdan bile içerde arkadaşı olduğu halde vurabilecek kadar bencil biri. Hadi bunları geçtik futbolun içinde olabilir. Hata yapar.

Ama bizim konuştuğumuz konu SAYGISIZLIK ? Bunudamı savunuyorsun ? Ben Televizyondan izledim. Yaklaşık 10 Kere tekrarını izledim o tekmenin. Bİr daha izle istersen.
edit

Dem@

bende staddaydım arkadaşım sen o yönden görmüşsün biz heralde burağı farklı açıdan gördüm top bu 90.dk tabi koşacak ama oyunundan memun değiliz

IL Capitano

hade53:

kardes sana derdimizi anlatamiyoruz heralde, bu adamin kaba eti kalkti, hele o kendini delgado filan zannedip topun ustunde firildak gibi
dönmeler falan, her ayagina aldigi topu ezmesi.. ama asil mesele topla neler yaptigi degil , ukala vede Besiktas kulubune yakismayacak terbiyesizce
hareketleri.
cok kosmakla iyi futbolcu olunsaydi h.sukur bu kadar tartisilmazdi

hade53

jimboo bana yaptığı bir terbiyesizliği söyle.

hade53

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Nisan 03, 2007, 17:18:47
Be
Alıntı yapılan: hade53 - Nisan 03, 2007, 17:15:05

Bak kardeşim bende futbol oynuyorum. 2 Sene sonra profesyonel sözleşme imzalama ihtimalim var. Bu işi biliyorum ve boş konuşmuyorum. Burak yılmazın pozisyonunu qördün mü ? Sen hiç öyle topa giren bir adam gördün mü ? Eğer sen o pozisyona topa girdi diyorsan ben futbolu bırakıyorum.

inşallah imzalarsın sanada böyle acımasız yorumlar.tribünden uğultular..geceleri bardalar deseler(yalann...) senin psikolojin ne olurr...

IL Capitano

rikoya sus isareti yaparak konusma laaan diye bagirmasi..
adam 21 yasinda diyorsun ee rikoda 30 yasinda..
bu adamin altyapisi, aldigi egitim bence zayif
biraz ne oldum delisi yani

Non Mollare Mai

Sen maçı nasıl izledin kardeş ? Ricardinho ya söylediği '' Konuşma lan '' sözcüğü ve el kol hareketleri yakışıyor mu ? Ricardinho kaç yaş büyük buraktan ? Sen ne tartıştığımızı tam bilmiyosun sanırım ?
edit