Ana Menü

2014 Yerel Seçimler [Anket]

Başlatan carsi52, Mart 16, 2014, 23:27:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mart 30, 2014, 22:32:45
Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mart 30, 2014, 22:29:05
benim gözümde bu seçimden çıkan sonuç; bilmem ne partilerinin kazanması yada kaybetmesi değil..

anladığım ve çıkan sonuç şu ki; ne yaparsa yapsın birisi, sağda solda medya önünde tv önünde ve mitinglerde; Allah - Namaz - İnşallah gibi kelimeleri cümle içinde kullanılması ve mitingde ve medya önünde Dua okumasıyla bu halkı yanına çeker ve istediği sonucu elde eder..

ve ilerde bir gün siyasete atılırsam bu yolu kullanıp gerçekten meclise girebilirim bir çok oy alarak bu vasıtayla..

ha bu arada ben hırsız bir insan olsam, birinin evine soymaya girsem ve yakalansam o yukarıda söylediğim kelimeleri cümle içinde kullanıp, dua etsem, Ev sahibi beni polise vermez, hatta çorba fln içiyim diye cebime para koyup gönderir..

bu seçime başka bir yönden baktığımda bu sonuca ulaştım bu seçimler için ve halkın geneli için.. :)

Bizim halkımız duygusal, bizim halkımız gerçekten dini bütün bir halk.. Allah diyene kapısını açar..

ama buradaki hata ise de şu; keşke her allah diyenide, bunu kendi emelleri için söylüyo diye görse bazılarını.. herkesi kendi gibi içten Allah diye söylediğine inanmasa..

zübük-camimi yaptıralım yoksa okul mu

abi bravoo ya müthiş bulmuşsun.. "CUK" diye oturmuş resmen konuya,olaylara,yaşanılanlara ve HERŞEYE.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

yeni geliyorum sayımdan eve.uşakı kaybettik ne yazık ki
chp mhp ye versin mhp chp ye versin denilirken akp aradan sıyrıldı aldı

çok sıkıntılar yaşandı sayım esnasında bir çok tutanakta tuttum ama bulunduğum okulda akp 11 oy fazla aldı chp den ve ilkkez chp çıkmadı o okuldan o yüzden diyecek bir sözüm kalmadı.herkese iyi geceler bu konu benim için kapandı.

insanlar hakettiği gibi yaşar..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

ezici bi secim sonucu
millet siyasetini röntgencilere dizayn ettirmeyecegini söyledi
bu sonuc muhalefeti karistirir
bu secimin en büyük kaybedeni cemaat
sonrada onun pesine takilanlar
siyasi acidan en büyük kaybeden chp
transfer adaylarla bi yere varamayacagini anlamistir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

Akp kendi rekorunuda kirdi cogu il ve ilcelerde ulke genelinde oy saglamlastirdi daha oncede demistim.
Hayırlı olsun bakalim ben daha cok yatirim istiyorum yasadigim ilçeye 3. Köprü bahanesiyle en azindan otobüs seferlerimizde konfor ve bekleme sıkıntısı yasamayiz inşallah.

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Batuhan

İzmir yine partiye oy verdi.

Binali Yıldırım CHP adayı olsa kazanırdı,o kadar diyorum :)
Koca hestiy aya bedenem ?

ERHUN

Seçim bitti şeklinde konuşmak bir taktik sanırım. Daha %30 açılmamış ama oldu bittiye getiriliyor. Biraz sabır. Ankara'daki fark çok çok az. İstanbul'da biraz daha açıldığı görülüyor. MHP-CHP oy kayması bir kaç ilde MHP'den CHP'ye kayma şeklinde olmuş ama diğer illerde bir kayma göze çarpmıyor. Bazı illerde MHP, AKP'nin hemen arkasında, CHP'den oy kayması olsa kesin alırdı ama olmadı.

Ordu'da sonuç kesinleşmiş. %32 civarı AKP, %24 civarı CHP, %25 civarı DSP oy almış. AKP'yi beğenmeyen aynı kafadaki insanlar (CHP-DSP hemen hemen aynı sayılır) böyle oy bölerse o beğenmediği zihniyetle yönetilmeye mahkumdur.

@Batuhan

Her yerde öyle. Partizanlık üst noktada, kimsenin kişilere, projelere vs. baktığı yok ne yazık ki.

NoPasaran

Alıntı yapılan: Batuhan - Mart 30, 2014, 23:30:07
İzmir yine partiye oy verdi.

Binali Yıldırım CHP adayı olsa kazanırdı,o kadar diyorum :)

Sarıgülde AKP de olsaydı %65 alırdı İstanbul da..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Kemal Kılıçdaroğlu
Devlet Bahçeli

İstifa etmesi lazım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mart 30, 2014, 23:56:11
Kemal Kılıçdaroğlu
Devlet Bahçeli

İstifa etmesi lazım

kesinlikle katılıyorum..

böylesi bir zamanda.. Rakibin HIRSIZLIK YOLSUZLUK vb. olan herşeyi yapmışken sen yinede ona yaklaşamıyorsan derhal çekilmen gerekiyor..

ve ben eminim ki Kılıçdaroğlu yerine, ağır başlı oturaklı konuşmasını bilen biri gelse çok fazla oy artışı yaşanır..

kılıçdaroğlundan ötürü chp ye oy vermeyen cok insan var..

cok insan var pasif görüyor kılıçdaroğlunu..

ve çok insan var SGK muhabbetinden ötürü güvenemeyen.. SGK konusunda tüm sucu onda bulan..

unutmam gereken..

El Maestro

Bencede yenilik şart ..

Ancak bu seçimde daha ne yapabilirdi ki bu 2 lider ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Hiç bişey yapamazdı..

Bende zaten onun için bıraksın diyorum..

Diyecek sözüm yok diyeceksin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

bişey yapacaklarından değil,

halka yeterince güven veremediklerinden ötürü...

bu seçimde kazanamadıysan, böylesi bir zamanda ve olaylar olduğu seçimde kazanamıyorsan dahada hiç kazanamassın.. bu kadar net bence..

bundan ötürü çekilmeleri gerekiyor bir yandanda..

ve üstte belirttiğim sebeplerden ötürüde çok aşırı oy kayıpları var özellikle kılıçdaroğlunun...

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ya bu arada,

kaç adet rezil rüsva yazıklar olsun denilesi video izledim az önce..

CHP ye evet basılmış bi çok oy pusulasının yakılmış halinin videosu.. hepsi kül olmuş.. içlerinden 5-10 tane EVET mührü kime basılmış oldugu belli olan ve bunların hepsi CHP olan yanmış pusulalar.. yani bu durumda ne oldugunu anlıyorsunuz sizde..

Mİ DERSİNİZ..

1 tane sandık görevlisinin Suç üstü yakalandığı; Boş pusulalara AKP ye evet MÜHRÜnü bastığında suçüstü yakalandığının VİDEOSU.. ONLARCA ÜSTELİK ve yakalandıktan sonra daha önünde 99 tane boş pusula kaldığı videosu..

MU DERSİNİZ..

hiç kesilmeyen elektrikler tamda sayım yapılacağı zamanda tonla 10larca şehir ve bölgedeki elektriklerin kesildiğimi, mum ışında sayım yapıldığı (nasıl yapılıyosa siz anlayın ne şekilde yaptıklarını karanlıkta neler döndüğünü)

Mİ DERSİNİZ..

ne dersiniz? şimdi bunların adı ne?

partizanlığı bırakıp elinizi vicdanınıza koyunda öyle cevap verin..

keza zaten herşeyi geçtim..

koskoca, sayısı uçsuz bucaksız olan CEMAATİN desteğinin çekmesi ve bunların hırsızlıklarından ötürü kaybettikleri oyları göz önüne aldığımızda bir oy düşmesi yaşanması gerekirdi.. fakat hiç bi oy düşmesi olmadı.. Bu mantığa aykırı ve ters..

tıpkı normalde, Mülk ve Para konusunda olduğu gibi oylardada bir hırsızlık söz konusu.. ben şahsi fikrimle bundan eminim..

siz hala ne düşünüyorsanız ona devam edin.. HALA.. :)

unutmam gereken..

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mart 30, 2014, 23:56:11
Kemal Kılıçdaroğlu
Devlet Bahçeli

İstifa etmesi lazım

chp nin başına kim gelirse gelsin türkiyede sol yüzde 30 u geçemez

devlet bahçeli istifa etmeli mhp nin daha iyi yerlere gelmesini istiyorsa
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Kemal  Kılıçdaroğluda istifa etsin..

Bizzat duyuyprum Alevi o adam diye söylediklerini..

Malesef milyar dolarlık yolsuızluk operasyonu bile bu olaydan önemsiz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net