Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Öf harbiden sıktı bu konu bir an önce çözülse de kurtulsak
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Tolgahan_BJK

Bi adam harbden Beşiktaşlıysa ve Beşiktaş'tan başka takımda oynamam diyosa yürekten,

bi sene yatar hiç bi iş yapmaz, seneye gelir Beşiktaş'ımıza babalar gibi oynar.

Ben Mehmet Topuz yerinde olsam, zorla Fener'e imza atmak zorunda kalsam, fenerle deplasmana gittim diyelim cuma gecesi, gider takılırım, açıklama falan da yapmam. Pazar gecesi de giyerim Beşiktaş formamı gelirim İnönüye maç izlerim. Sabote ederim...

carsi52

Fenere imza attıktan sonra öyle şeyler yapamaz tek çare futbol oynamaz o zamanda kendi hayatı biter.
Kısacası fenere imza atarsa yapcak bişeyi kalmaz..
Ben olsam imza felan atmam 1 sene kayseride oynarım sonra bedava BEŞİKTAŞ'a gelirim.
Tabi bu sene gelmesi hem bizim için hem Mehmet Topuz için çok iyi olur.
Bölünür senin için uykular!

eRe

Kayseri Topuz'u Fener'e satamaz! Ama satıştan hisse devredebilir!
10.06.2009
Mehmet Topuz'un transferi yılan hikayesine döndü!
Federasyon Başkanımız Mahmut Özgener de konuya şöyle bir açıklık getirdi;
'Topuz'a iki kulüp de talip oluyorsa bu futbolcunun iyiliğindendir. Dünyada da böyle şeyler oluyor!'
Vay ki ne vay!...
Özgener'in bu işten başı çok ağrıyacak hala haberi yok!

Bu tür transfer işlerini menecerler yapar.
Kulüp yöneticileri işin içine girerse cezaya da açık olurlar!

Şimdi dikkatle okuyun ben size bu filmi sahne sahne aktarayım.
Hani herkes sabahlara kadar laga luga konuşuyor ya!...
Bir de benden dinleyim.

Vizyonda bir film var; 'Kopuzla Topuz'
Bu film; Kayserli Mehmet Topuz ve iki güzide takım Fenerbahçe'yle Beşiktaş üzerine kurulu. Başrollerde onlar var.
Ancak;
Bu sinemanın en başarılı aktörü ise misafir sanatçı Ahmet Çakar!
Ahmet'in gazlamasıyla geçen gece ikide bir 'kanaltürk'te yayına katılan başkanlar da işin tuzu biberi...
Helal olsun Ahmet'e. Demirören'e kafa tuttu, hepsini birbirine soktu!
Demek bu insanlar bu kadar gaza gelebiliyormuş.
Hadi 'gazcı' Demirören'i anladım. O 'Milangaz' ama ya ötekiler?
Ben de bir gaz vereyim. Sıkı durun!

Ne diyor Aziz Yıldırım?

15 milyon euroyu veren Topuz'u benden alır!

Benim medyam da hala uyuyor.

Ne diyor Kayseri?

Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdik. Sözümüz söz!

Ne diyor UEFA?
Sözleşmesi devam eden futbolcular için şu sıralama ve sorumluluklar çok önemli;
1-Futbolcusuyla sözleşmesi olan kulüp (Kayserispor)
2-Sözleşmeli futbolcuyu isteyen başka bir takım (Fenerbahçe) önce o futbolcunun kulübüyle konuşmalı.
3-Kulübüyle sözleşmesi devam eden futbolcu rıza göstermeli. (Mehmet Topuz)

Bu üç maddede Fenerbahçe ve Kayserispor ilk iki maddeye uyuyor.
Üçüncü maddeye uymuyorlar.
Yani Fenerbahçe, Kayserispor'la anlaştıktan sonra Mehmet Topuz'la hiç konuşmuyor.

Beşiktaş ise bu maddelerin hiç birine uymuyor!
UEFA konuyla ilgili şuna dikkat çekiyor;

Futbolcu esir değildir. Köle gibi alınıp satılamaz. Bunun için de sözleşmesi olan futbolcular için iki kulüp anlaşırsa, futbolcuyu isteyen kulüp mutlaka futbolcunun da rızasını almalıdır.
İşte burada film kopuyor!
Fenerbahçe ve Kayseri söz konusu futbolcu Mehmet Topuz'un rızasını almadan, Kayseri Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdim diyor.
Veremez!
Asla veremez!
UEFA adamı yakar!

Ancak UEFA akıllı da bizimkiler aptal mı?
Asla!...
ONLAR DA KILIFINI ŞÖYLE BULURLAR.
Şimdi anlatacağım olayın dünyada örnekleri var

Bu gibi hallerde iki yol var;
1-Sözleşmeli futbolcu (TOPUZ, takımında üç yılı doldurduysa ki doldurdu) yurt dışına yollanır, UEFA ona geçici lisans verir. Sonra o futbolcu (TOPUZ) Beşiktaş'a kiralık gelir, yıl sonunda da Beşiktaş'la mukavele imzalar. Buna Allah'ın kulu mani olamaz!
(Ancak bunu da ilkeli Kayserispor yapmaz!) diyenler yanılır.
Yapar, bal gibi yapar. Yapmazsa Mehmet Topal'dan kırk para alamaz!

2-Kayseri, Mehmet Topuz'un satışından doğacak gelirin maksimum %80'ini aralarında bir anlaşmayla Fenerbahçe'ye peşinen satar! Böyle bir durum yasalara uygundur.
(Kayseri Fener'e para, oyuncu alarak ya da başka bir yolla borçlanmış olabilir. Ona mukabil de Topuz'un satış gelirinin bir kısmını Fener'e devretmiş olabilir.)
(Aziz Yıldırım'ın; '15 milyon euroyu veren Topuz'u benden alır' demesi de bundan... Elinde kozu var.)

Ancak; bu hisse devri de bu yıl için geçerlidir.
Topuz'a talep bu yıl içinde gelirse Fenerbahçe satış bedelinin %80'ini alır gerisi Beşiktaş'ın olur.
Topuz'un Kayserispor'la sözleşmesi bittiği gün Fenerbahçe'nin hakkı da sona erer!

Ancak ne olursa olsun Kayserispor Mehmet Topuz'un bonservisini şu an asla ve asla Fenerbahçe'ye  ve-re-mez!
Beşiktaş ne yapabilir?

Yıldırım Demirören ille de Topuz'u alacağım diyorsa;
Mehmet'i ancak 25 milyon euro üzerinden alabilir.
Zira bu rakamın %80'i (20 milyon euro) Fenerbahçe'ye verilecektir.
Geri kalan 5 milyon euroyu da Kayserispor alır.
Çünkü Fenerbahçe, Kayserispor'a 5 milyon euro teklif etmektedir.
Bir de futbolcu!
O zaman Mehmet de gelir 25 milyon euroya!... Artı bir de futbolcu.
Mehmet'in Beşiktaş'tan alacağı yıllık paralar da cabası...

Olmaz demeyin.
Bu transfer bu şartlarda bal gibi olur.
Ama değer mi?

Burada bütün mesele Mehmet Topuz'un transferi değildir.
Mesele;
İki büyük kulübün birbirine üstünlük kurma gayretidir.
Böylesi de dünyada görülmemiştir.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menaceri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz'da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe'nin bonservisini almasının ardından, "Kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım" gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor'a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menaceri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe'ye imzayı attı. Mehmet Topuz'un yakın çevresine, "O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi'nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar" diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Topuz'a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

+18 !

Beşiktaş forması giyen Mehmet Topuz yine çark etti... Türkiye´nin gündemine oturan, Kayserispor´un bonservisini Fenerbahçe´ye vermesine rağmen Kartal´ı tercih ettiğini açıklayan yıldız futbolcu dün karar değiştirdi.

Mehmet Topuz, Fenerbahçe ve Kayserispor cephesi ile saatler süren telefon trafiği sonunda menajerine "Sıkıldım, Fener´e imza atıyorum" dedi. Hatta faks yoluyla sözleşmeyi imzaladığı bile iddia edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş´ı birbirine düşüren Mehmet Topuz transferinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Beşiktaş ile anlaşıp, siyah beyazlı formayı bile giyen Mehmet Topuz, dün hem Fenerbahçe hem de Kayserispor cephesiyle ayrı ayrı görüştü. Saatler süren telefon trafiği sonunda transferin rotası sarı lacivertli kulübe döndü. Günlerdir Antalya´da Beşiktaş´ın "yakın markajında" tutulan Kayserisporlu futbolcunun, kesin olarak alınmasının ardından Fenerbahçe ile imza aşamasına geldiği ileri sürüldü.

Adeta operasyona giren, sinir krizleri ve ağlama nöbetleri geçirdiği belirtilen Mehmet Topuz öğleden sonra Beşiktaş ile görüşmeleri yürüten menajeri Metin Kokrmaz´ı arayıp "Artık sıkıldım ve çok bunaldım. Fenerbahçe´ye imza atıyorum" dedi. Büyük bir şok yaşayan Kokrmaz ise "Sakın yapma. Hemen yanına geliyorum" diyerek 28 yaşındaki oyuncuyu kararından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak Topuz´un yumuşamadığı ve kararlı tavrını koruduğu öğrenildi.

Hatta Topuz´un menajeri gelmeden önce faks yoluyla Fenerbahçe´ye imza attığı bile iddia edildi. Ancak Fenerbahçe yönetiminin, Beşiktaş formasıyla çıkan görüntüleri yüzünden taraftar tepkisinden çekinip bunu şimdilik açıklamayı düşünmediği belirtildi.

-"10 BİN KİŞİYLE KARŞILATIRIM"-

Geçen hafta "Dönüşüm yok, ben Beşiktaşlıyım" diyen Mehmet Topuz´un en büyük korkusunun Fenerbahçe camiasının kendisine göstereceği tepki olduğu bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım, dün telefonda görüştüğü Topuz´dan bu konuda endişe duymamasını isteyip "Sen bunları hiç dert etme. Gerekirse seni 10 bin kişiye karşılatırım" diyerek kendisini rahatlatmaya çalıştı. Yıldırım´ın bu transferi "yumuşak" bir geçişle çözmek için çeşitli formüller üzerinde durduğu kaydedildi. Topuz´un, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ve Başkan Recep Mamur ile yaptığı görüşmelerde ise önce yaşananlardan dolayı özür dilediği, daha sonra da "Ben Kayserispor´un oyuncusuyum. Hata yapmış olabilirim, karaf sizin. Siz Fenerbahçe diyorsanız imza atacağım yer Fenerbahçe´dir" dediği ifade edildi.

habertürk

ilhan mansız_melis

:) Dedik ama güvenemiyorum diye ama suçlu oldum bu defa alın size Mehmet Topuz

+18 !

oLayLar bu noktaya geLdikten sonra mehmetin oynayacağı en son takım Beşiktaş'tı zaten..

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

Beşiktaşlı oyuncular, yönetimin Topuz'un üzerine bu kadar düşmesinden rahatsız.

Mehmet'in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş'a bugün 17.00'ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe'ye kapılarını açtı.

Bugüne kadar sürekli Beşiktaş'ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş'a bugün 17.00'ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, "Anlaşamamaları durumunda Kayserispor'a geri döneriz" diye konuştu.

Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, "Fenerbahçe ile görüşün" demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş'a adeta gözdağı verdi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Mehmet Topuz gerginliği üst düzeye ulaşırken, bu durum, siyah-beyazlı futbolcuları da çok rahatsız etti.

Gelişmeleri basından eden Beşiktaşlı oyuncular, yönetimin Topuz'un üzerine bu kadar düşmesine hayret ederken, "Bir kişi için Antalya'da adeta kamp kurdular. Bizi Mehmet mi şampiyon yaptı?" diye konuşarak tepkilerini dile getirdiler.

Ligin bitiminin ardından, takım içinde sözleşmesi biten siyah-beyazlıların da bulunduğunu, onlarla hâlâ konuşulmadığını belirten futbolcular, "İç transfere başlamadan, Mehmet Topuz için ortalığı ayağa kaldırdılar. Bu nasıl iş " diyerek tepki gösterdiler.

Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin Antalya'da bu oyuncuyu ablukaya almaları nedeniyle diğer transferlerle ilgilenemedikleri bildirildi.

Siyah - beyazlılar buna rağmen Metalist Kharkiv'den Papa Gueye ve Erhan Güven'de sona doğru yaklaştı. Beşiktaş Yönetimi'nin, Mehmet Topuz dışında Şampiyonlar Ligi'nde takımı sırtlayabilecek kaliteli yabancılarla görüştüğü fakat yabancı kontenjanı ve borsa nedeniyle bu görüşmelerin oldukça gizli yapıldığı vurgulandı. Anadolu kulüplerine kiralanmak istemeyen Zapotocny de ikna edilmeye çalışılıyor.

Bircan*

sanmıyorum bizim topçuları rahatsız ettiğini. hepsi tatilde. basın bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. kanmayalım!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

renkli basınlardan maraton kaldırmış bu imzaladı haberini!
kolpa haber işte !

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Bircan*

Bircan*

SON DAKİKAAAAAA : : :
Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi.
HABER1903"e konuşan Korkmaz ""Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi.
HABER1903

NOKTA !