Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

ekonomik haklarını aldı sadece ezikbahçe..
topuz bu durusu bozmazsa-bozmayacak gibi- fener o anlaşma kağıdını rulo yapıp üzerine oturur ancak :D

mehmet geç de olsa bizim olacak TOPUZ'U DA FENERİN :D :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

"Kıyamet kopsa dönmem"

Menajeri Hakan Şirin ve Beşiktaş Kongre Üyesi Ahmet Özkaya ile birlikte tatilini yaptığı Antalya'daki Titanic Otel'de stres atıp moral depolayan Mehmet Topuz, verdiği sözden dönmeyeceğini ifade etti.
Menajeri Hakan Şirin ve Beşiktaş Kongre Üyesi Ahmet Özkaya ile birlikte tatilini yaptığı Antalya'daki Titanic Otel'de stres atıp moral depolayan Mehmet Topuz, verdiği sözden dönmeyeceğini ifade etti. Yıldız futbolcu, "Medya önünde tartışılmama üzülüyorum. İnanıyorum ki, Kayserispor Kulübü Başkanı ve yöneticileri bana anlayış gösterip bonservisim konusunda kolaylık sağlayacaklardır. Gerekirse sözleşmemin bitimini beklerim. Bu durumda Kayserispor para kazanamayacak" dedi. Ve şöyle devam etti: "Kayserispor para kazanmak istiyorsa Beşiktaş'la anlaşmak zorunda. Beni başka futbolcularla karıştırmasınlar. Benim verdiğim söz senettir. Beşiktaş'ta gördüğüm sevgi ve saygı beni çok etkiledi. Annem ve babam da bu durumdan hoşnut."

Öte yandan Mehmet Topuz, Antalya'daki tatilini 4 gün uzattı. Ailesi ile birlikte Titanic Otel'de dinlenen yıldız futbolcu, buradan cuma günü ayrılacak.
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

Çok uzadı artık bu konu anlasana Fener biz Mehmet'i siz babayı alırsınız :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

yeter artık burdada kılıtlensın sıktı bu ıs yeter gelsede gelmesede yerın dıbıne batsın ortada o kaadr buyuk terbıyesızlıkler varkı ınsanın cıdden mıdesı bulanıyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

carsi52

Ben bizde bi yanlış göremiyorum.
Senin gördüğün yanlışlar ney ?

Cem Goren

kabul edelım;
kulubunden once oyuncuyla konusup kulubu hıce saymak yanlıs bırsey acıkca terbıyesızlık
topuzun yaptıgını soylemek ıstemıyorum
fenerınkıde soylemek ıstemıyorum ama durum bunlardan ıbaret acık acık yazmak vardı ama gerek yok

saldır beşiktaş

Önce oyuncuyla konuşulduğunu kim söyledi basının doldurmalarına gelmeyin
Mehmet Topuz'la görüşmeden önce Yıldırım Demirören Recep mamur'u alıyor oda görüşebilrsiniz
diye izin veriyor bunun üzerine Mehmet Topuz'la anlaşılıyor bunların hepsi çıktı bir bir ortaya
Kimse basının dolduruşuna gelipte boş keseden sallamasın  ;)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

saldır beşiktaş doğru söylüyor.
Onlar basının uydurmaları adam önceden arayıp izin almış.

Cem Goren

ya arkadaslar bunları bı tarafımdan uydurmuyorum merak etmeyın sonucta benımde ailemde gazetecı var uydurma haberı burda zaten paylasmam kaldıkı topuz cıddı anlamda korumalarla gezıyor otelde bunuda unutmayın

eRe

mehmetın yaptıgı yanlısı gormemezlıkten gelemeyız
once fenerı aramasaydı belkıde bunlar basımıza hıc gelmeyecektı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

bende onu demek ıstıyorum işte ortada donen bıs suru yanlıs var ve bunları gormezden gelmek ımkansız

saldır beşiktaş

@ cem_goren
Beşiktaş Başkanı yalan söylemez ki doğru söylediğide ispatlanmıştır.
Kayseri başkanı önce ben televizyonda gördüm Mehmet'in Beşiktaş'la anlaştığını
diyor ancak sonra Yıldırım Demirören'in aradığını söylüyor ama beni aradığında
anlaşmıştı diyor Yıldırım Demirören bu malı aradığında çarşamba günüymüş
Mehmet ne zaman bizle anlaştı perşembe günü böyle bir şeyin mümkünatı varmı ?

Ayrıca BEŞİKTAŞ klubunu mafya gibi kimsenin başına koruma dikmez o şerefsizlikleri ezikbahçede ara.

@ ere

Süleyman Mamur adama senin talibin yok diyor basındanda bir sürü haber çıkıyor Ezikbahçenin kendi istediği ile ilgili her gün haber çıkıyor oda doğrunu öğrenmek için arıyor ben bunda bir yanlış görmüyorum.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

sen bır klubun baskanısın
yeteneklı bır oyuncu senı arıyor
abı benımle ılgılenıyormusunuz dıye
ne dusunursun onun senı ıstedıgını dusunmez mısın???
besıktasında mehmet topuzu hep ıstedıgı bılınıyor neden besıktası aramıyor
ayrıca kendısı de dıyor kı fenerı samımı bulmadım
samımı bulsa dırek gıdecektı herhalde
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi