Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

BEŞİKTAŞ araya girmeseydi zaten fenerde olucak şuan mehmet topuz.
BEŞİKTAŞ araya girince AŞK'ını seçti..

Bu kadar basit.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

saldır beşiktas;
her baskanın her dedıgı dogrumu allah askına bunu bı dusunsun herkes bunu sonucta buyuk bır pazar var herkes o pazardakı pastadan en buyuk payı almak ıcın her yolu denıyor bunu unutmasın kımse

carsi52;
yapma allah askına ya adam 3yıl once gslıyım dedi azizi arayıp fenerde oynamak ıstıyorum dedi zamanında bunlar sureklı donen laflar ben artık hıcbırıne ınanmıyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Ne zaman galatasaraylıyım dedi ?
Gördün mü ? yada duydun mu ?
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

Mehmet Topuz'la anlaşmadan önce basında bir tane haber yoktu Beşiktaş'a geleceği ile
ilgili hatta forumada bakabilirsin Mehmet Topuz fenerde diye bir sürü başlık açılmış.
Birde klubün menajeri sana kalmış diyor talibin yok Türkiyenin en iyi topçularından birisin bu senin moralini bozmazmı araştırma gereği duymazsın medyadada sürekli fenerin ilgilendiği ile
ilgili haberler doğal alarak arıyor benimle ilgileniyormusunuz diye soruyor Azize tersleyince umdunu kesiyor  Beşiktaş'ın teklifi samimi ve güvenilir gelincede kabul ediyor.

Madem Azize çok etik davranıyor sorum sadece sana değil genel Bekir İrtegün transferi nasıl olmuş araştırın bakalım ?

@ cem_goren
Herkes söyler Beşiktaş başkanı söylemez biz Şeref Beylerin Baba Hakkıların çocuklarıyız ezikbahçe gibi Atatürk'e suikast düzenleyen başkanı olan bir klup değiliz Beşiktaş başkanı yalan söylemez.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

ya bırakın bu ıslerı beşıktas baskanı sozunude yemezdı ama ne oldu yedı neler yaptı ne ıslere kalkıstı yalanmı soylemıycek :)

saldır beşiktaş

Herkesin yanlış yaptığı olmuştur Demirören'de çok yanlış yapmıştır.
Ama kalkıpta BEŞİKTAŞ klubü başkanına kimse yalancı diyemez.
Kaldiki kimlerin yalan söylediğide ispatlanmıştır o itoğlu it yavşak köpek kitapsız
azizin uşağı mamur ilk önce ben televizyonda gördüm deyip sonra sözünden dönüp başkan beni aramıştı demiştir bu kaç sefer oldu bilmiyorum ama anlamıyorsun herhalde.

Azize yavşağı Mehmet'in menajeri Metin Korkmaz'ı tanımıyorum deyip devre arası
aynı adamla anlaşıp Gökhan Emreciksin transferini yapmıştır.
Beşiktaş'ın yaptığı etik değil diyip kendisi Bekir İrtegün ile klubünden habersiz bir şekilde anlaştığını
Ganziantep başkanı vermem diyince bu sezon bedelsiz olarak almıştır.

Ama BEŞİKTAŞ klubü başkanından izin alıp Mehmet Topuz'la anlaşınca kıyamet kopuyor. En üzüntü verici olarakta bazı Beşiktaş taraftarı klubünün tutumunu eleştirip BEŞİKTAŞ'lıyım diyen bir adama sahip çıkmıyor yazık sadece yazık.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Bircan*

topuzun bi hatası yok.
menajerler çok kolay kandırıyo olabiliyo. topuz işin doğru olup olmadığını öğrenmek için aramış azizeyi. yapmayın yemeyin şu çocuğu Allah aşkına.
mehmet bizim topuz fenerin o kadar ya !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

bırcan;
topuz burda en buyuk yanlısı yaptı menacerı aracılıgıyla klubuyle gorusmeden dırekt olarak bızımle gorustu usulune aykırı davrandı bu yuzdende sımdı bu durumda
goreceksınız o adam olurda bu sene top oynayamassa dahada oynayamaz futbol hayatı bıter

Bircan*

yahu demirörenin bi gece önce maLmurdan izin aldığı çıktı ya ortaya !
hem avrupada böyle şeyler normal protokol anlaşmalar falan normal dedi levent bıçakçı da!
mehmet'in şu an tek suçu, kayseri'yi icraya verip sözleşmeyi tek taraflı fesh edip bize bir an önce imza atmamasıdır o kadar!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

bırcanım forzada okudugumuz kadarıyla yazıyoruz galıba yada baska yerlerden yazıyoruz ama bi şekilde yazıyoruz olayın detayını bılmıyoruz paylasmak ısterım ama bazı yasaklar var
ama sunu acık sozlulukle soyleyeyım bu transferde en buyuk suclu mehmet topuzdur.... bu kadarı yeter sımdılık

Bircan*

abicim olayın detayı olup da ya kim çıktıysa tvye topuz suçsuz diyo daha yeni bıçakçı çıktı normal dedi ne var ki şimdi bunda?
detayını paylaş da öğrenelim ya

Cem Goren

bırcan sen sadece olayın dıs yuzunu bılıyorsun
ya bır futbolcul ne olursa olsun takımına haber vermeden baskasıyla gorusemez bı kere bu etık degil herkes gorustu dıyor ama yalan kardeşim kimse kimseyi kandırmasın
adam azizle konusmu rıdvan canlı yayında soyledı kaldıkı bunlarda basına yansıdı bu ıs bıtmez gıder kayserıye 1 sene pafta oynar seneyede artık bı yere atar kendını futbol hayatı bıter

Bircan*

Cem Goren

neyse bırcan bosver bunları zaman neler gosterecek herkes gorecek bu konu sampiyonlugumuzu bıle golgede bıraktı
kaldıkı aziz çarsamba ımza attırcam dedi onuda beklemekten baska caremız yok zaman içinde cozulur hersey

Bircan*

abim ama verdiğim resmleri gördün dimi?
işin detayı dediğin gibi var olabilir bilmiyorum ama işte her yerde dediğim gibi şeyler yazıyo ben ne yapayım?
anlamadığım nokta şu: topuz niye hala tff'ye başvurmuyor :s