Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

oLayın iç yüzünü biLmeden başka forumLardan aLıntı yapmak koLay bircan..

önemLi oLan oLayLarı görmek ve iyi yorumLayabiLmek.. böyLe başka forumLardan aLıntı yapmakLa oLmuyor..

Bircan*

"Köyüne döner" Topuz için Aziz Yıldırım son sözünü söyledi: "Ya bize gelir ya da bundan sonra çiftçilik yapar."       

"GİDER ÇİFTÇİLİK YAPAR"

F.Bahçe ve Kayseri kanadı dün bir araya gelip Mehmet Topuz'un bonservisi için karşılıklı imzaları attı. Aziz Yıldırım'ın milli yıldız için "Ya bizde ya Kayseri'de oynar. Olmazsa Yozgat'taki köyüne döner, çiftçilik yapar" dediği bildirildi.

GAZETE HABERTÜRK / SENAD OK  F.Bahçe ile Beşiktaş arasında "inatlaşmaya" dönüşen, başkanların "canlı yayın"da söz düellosuna girmesine yol açan Mehmet Topuz kördüğümünde dün sıcak gelişmeler yaşandı. Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Genel Menajer Süleyman Hurma dün İstanbul'a gelerek daha önce yapılan ön sözleşmeye son şeklini verdi. Taraflar karşılıklı imzaları atarken, F.Bahçe de Mehmet Topuz'un bonservisini resmen aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu transferde kararlı tavrını koruduğu bildirildi.
Yıldırım'ın, "Biz kapıyı kapatmıyoruz. Mehmet Topuz gelip yaşadığı baskıyı anlatıp özür dilerse her şey yoluna girer. Aksi halde hiçbir kulübe transfer olamaz. Bizim sözleşmemiz elimizde. Ya F.Bahçe'ye gelir, ya yeniden Kayseri'de oynar ya da memleketi Yozgat'a dönüp çiftçilik yapar" dediği öğrenildi.
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

+18;
yahu anlamıyorsunuz.. ben fikrimi yazıyorum. başka forumlar dediğin yerlerde benim karşıt düşüncelerim de var. onları da yazabilirim. ne demeye getiriyorsunuz anlamış değilim ki. mehmetin bi suçu yok diyorum. buraya 2 resim koydum diye suçlu mu oldum
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

+18 !

ÇiftçiLik yapmak biLe o tiksindirici formadan daha şerefLidir..

Hani eski Türk fiLmLerinde bir kötü kadın oLur erkeğin hep onun oLmasını ister işte aynen öyLesin azize.. kötü kadın azize..

Cem Goren

tfflık bır olay olmadıgını tff kendı bugun soyledı olay nomal bır transfer vakasıdır gibisinden konustu
ve sende forzadan yada baska bı yerden alıntı yerıne bırazcık mantık cercevesinde haerket et yanı taraftar degil objektıf

hayır efendım sen suclu degilsin ama mehmet suclu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

GAZETE HABERTÜRK / SENAD OK  F.Bahçe ile Beşiktaş arasında "inatlaşmaya" dönüşen, başkanların "canlı yayın"da söz düellosuna girmesine yol açan Mehmet Topuz kördüğümünde dün sıcak gelişmeler yaşandı. Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Genel Menajer Süleyman Hurma dün İstanbul'a gelerek daha önce yapılan ön sözleşmeye son şeklini verdi. Taraflar karşılıklı imzaları atarken, F.Bahçe de Mehmet Topuz'un bonservisini resmen aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu transferde kararlı tavrını koruduğu bildirildi.
Yıldırım'ın, "Biz kapıyı kapatmıyoruz. Mehmet Topuz gelip yaşadığı baskıyı anlatıp özür dilerse her şey yoluna girer. Aksi halde hiçbir kulübe transfer olamaz. Bizim sözleşmemiz elimizde. Ya F.Bahçe'ye gelir, ya yeniden Kayseri'de oynar ya da memleketi Yozgat'a dönüp çiftçilik yapar" dediği öğrenildi.

Siz kimsiniz lan yavşak herifler bu çocuk BEŞİKTAŞ'ta oynayacak ulan alayınınız inadına.
Ne kadar midesiz şerefsiz haysiyesiz onursuz gurursuz adamlarmışınız ulan harbiden soyunuz
sopunuz ezik sizin diyecek söz bulamıyorum bu kadar ezikliğe şerefsizliğe.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

Hayır ben sadece bir rahatsızLığımı söyLedim..

20. sayfada yaptığın:

İçimizde bile çatlamalar başlamış. Yazıklar olsun.

Bi akıl mantık yürütün. Bu adam bize neden gelmek istesin hemde 2 kat az bir paraya ?
Bi düşünün ya.. Neden istesin ? Zorla mı geliyor ? Ayıptır, günahtır bu yaptığınız Mehmet'imize..

Fenerbahçeli olsa bekler imza atardı..

Bu yorum bu sitenin eski bir üyesinin forzada yaptığı yorumdur kopyaLayıp yapıştırmak koLay..

carsi52

Ulan sen kimsin lan azize ne sanıyo lan bu kendisini delirtti beni ya akşam akşam şerefsiz it herif.

Sevgililer AZİZE sevgiler :oklava
Bölünür senin için uykular!

Bircan*

tff fifalık bi olay yok, biz kendi içimizde çözeriz dedi ya .s
ben öyle hatırlıyorum. tff'ye başvurmayacak mı sözleşmesinin feshi için?

Bircan*

@+18
yahu katılmadığım bi yorumu niye kopyalayıp yapıştırayım gösteriş mi yapıyorum sanki .s .s

Cem Goren

tff olayın transfer sorunu olarak algıladı oylede surer bu olay
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Ben sadece rahatsızLık duyduğum bir konuyu söyLedim istediğini yapabiLirsin tabi bircan..

carsi52

Mehmet Topuz azizenin takımına gitme isterse oraya hiçbir sorun olmadan gider.
Ama bu itlerin bu şerefsizlerin bu adilerin bu canavarların Mehmet Topuz'un BEŞİKTAŞ'a gelmesine engel olurlar :oklava

Bircan*

neyse tamam ya meselemiz o değil sergencim yapıcı eleştirin için teşekkür ederim yine de ;)

carsi52

Ya bu antudakiler harbiden beyinsiz ya ;D
Yaptıkları yorumları bi görseniz ya sinir krizi geçirirsiniz yada gülmekten ölürsünüz ;D