Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Beşikltaş fenerden 2 kat az vermiyor..

basının gazına yine gelmeyelim..görüşmedikki diyor fener tarafı fiyat..

beşiktaşın veriği paranın 2 katını veriyorsa mehmet gitsin..az paralar dönmüyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

demediler mi demirören bile dedi dün akşam biz mehmete yarı yarıya bi miktar teklif ettik mehmet alacağı daha az olmasına rağmen bizde oynamak istiyor mehmet beşiktaşlıdır diye!
hem o biraz da lafın gelişi zaten. sonuçtan onlardan az değil mi? AZ !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

ADNAN DİNÇER: " MEHMET GEÇEN SENE BANA BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Biraz önce radyospor'da canlı canlı söyledi adnan baba !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

NoPasaran

YA İŞTE MENAJERLERİN ADİLİĞİ

para muhabbeti yaptırıyorlar halen..

adamlar fenerle görüşmedi bile..bizimkinden para koparacaklar ceplerine..

BAŞKANIN MEHMETİ ALIP YANINDA OTURTMASI LAZIM..1 SENE PARASI NEYSE VERMELİ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

şimdi cnn'e levent bıçakçı bağlandı.
topuz, gayseri ve transfer olacağı kulüp arasında 3lü anlaşma olmazsa gayseride devam eder dedi. ve bu konu türkiye dışına çıkmaz fifaya falan gidemez dedi..

+18 !

Levent Bıçakçı Beşiktaş'ın etik oLmayan yaptığı hiç bir davranışı yok dedi. Avrupa da artık kuLübün haberi oLmadan futboLcuyLa görüşüLüyormuş..

Bircan*

Büyükmustafa

Kimseye inanmam Adnan Dinçer'e inanırım,o dediyse doğrudur...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

baya uzamıs bu konu artık bı hallolsada bızde anlasak neyın ne old.
bence bu kadar olaydan sonra bu adam kımseye yar olamayacak
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Bencede bu kadar uzadığına göre Mehmet Topuz gelemeyecek heralde...
Since 1903

Cem Goren

bırazcık mantıklı dusununce 2 kulubu bırbırıne dusurdun be adam artık cık adam gıbı deki surada yada burda oynuycam de millet daha gerılmesın ben bu saaten sonra ınanmıyorum 2takımada gıtmez

erdibatmaz

kayserspor, p.tesiye kadar süre verdiğini söylemişti febeye. bakalım ne oalcak. o adam seneye Beşiktaş'ta forma giyecek bence. yoksa kayseri hiçbir şey kazanamaz.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

seneyeden kastımız bu senedır ıns. kimsenin beklemeye tahammulu kalmadı burdakı ınsanlarda yakında sapıtacakalar ben hıcbır konunun burda 20kusur sayfa old. hatırlamıyorum demekkı herkes bir beklentı ıcınde sadece bız degil diger sıtelerdede durum bu sekılde forza 700ü buldu bakalım ne olacak

Bircan*

evet şampiyonluk topici bile bu kadar sayfa olmamışken bu coştu..
hele forza sapıttı! şimdilik bile 703!

Tüm Büyük BEŞİKTAŞ camiası bu Mehmet Topuz davası bizim için namus ve şeref meselesi olmuştur.Bu davadan dönen,umutsuz olan,sıkılan fenerli olsun.