Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Hafta başından beri Türk futbolunun iki önemli takımı Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi transferde karşı karşıya getiren ve taraflar arasında adeta soğuk savaş çıkmasına sebep olan Mehmet Topuz'un hangi takıma gideceği bugün netlik kazanacak[/].

Bugün bazı basın organlarında Mehmet Topuz'un Fenerbahçe ile anlaştığı ve oyuncunun haftasonuna kadar sözleşme imzalayacağı haberleri çıkmıştı.

MARATON.COM.TR olarak bu
haberler üzerine Mehmet Topuz ve menajerinin bugün ilerleyen saatlerde bir basın açıklaması yapacağını öğrendik.

Bakalım Mehmet Topuz Fenerbahçeli mi olacak, Beşiktaş'a mı gidecek?

GELİŞMELER MARATON.COM.TR'DE OLACAK... BİZDEN AYRILMAYIN!..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Bircan*

Beşiktaş Cephesinden Son Dakika Bombası!
10.06.2009 12:28:00
Beşiktaş cephesi, Mehmet Topuz'un Kayserispor'la olan sözleşmesinin yasal olarak geçersiz olduğunu belgelemeye hazırlanıyor. İşte Medyaspor farkıyla sıcak gelişmeler:
Mehmet Topuz transferinde müthiş iddia: TOPUZ'UN KAYSERİSPOR İLE YAPTIĞI 2009-2010 SEZONUNU İÇEREN O SÖZLEŞME HUKUKEN GEÇERSİZDİR!"

İddianın dayanağı ise şöyle:

Mehmet Topuz'un 2008-2009 sezonuna ait sözleşmesinin tarihi, TFF resmi kayıtlarına göre 7 AĞUSTOS 2008 tarihinde imzalanmış ve tescil edilmiş görünüyor.

Mehmet Topuz'un 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin tarihi ise çok ilginç bir şekilde, TFF resmi kayıtlarına göre 20 MAYIS 2008 tarihinde imzalanmış ve noterce onaylanmış görünüyor. Yani, bir önceki sezonun sözleşmesinden 3 AY ÖNCE...

Bu durumda, Topuz'un 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin YASAL OLARAK HÜKÜMSÜZLÜĞÜNÜ, ortaya koyacağı belgelerle ileri sürecek Beşiktaş cephesi, öğleden sonra bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Gelişmeleri, Medyaspor'dan takip edebilirsiniz.

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eebjk

ŞOK GELİŞME !!!

Mehmet'in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş'a bugün 17.00'ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe'ye kapılarını açtı.

Bugüne kadar sürekli Beşiktaş'ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş'a bugün 17.00'ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, "Anlaşamamaları durumunda Kayserispor'a geri döneriz" diye konuştu.

Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, "Fenerbahçe ile görüşün" demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş'a adeta gözdağı verdi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Mehmet Topuz gerginliği üst düzeye ulaşırken, bu durum, siyah-beyazlı futbolcuları da çok rahatsız etti.

Gelişmeleri basından takip eden Beşiktaşlı oyuncular, yönetimin Topuz'un üzerine bu kadar düşmesine hayret ederken, "Bir kişi için Antalya'da adeta kamp kurdular. Bizi Mehmet mi şampiyon yaptı?" diye konuşarak tepkilerini dile getirdiler.

Ligin bitiminin ardından, takım içinde sözleşmesi biten siyah-beyazlıların da bulunduğunu, onlarla hâlâ konuşulmadığını belirten futbolcular, "İç transfere başlamadan, Mehmet Topuz için ortalığı ayağa kaldırdılar. Bu nasıl iş" diyerek tepki gösterdiler.

Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin Antalya'da bu oyuncuyu ablukaya almaları nedeniyle diğer transferlerle ilgilenemedikleri bildirildi.

Siyah - beyazlılar buna rağmen Metalist Kharkiv'den Papa Gueye ve Erhan Güven'de sona doğru yaklaştı. Beşiktaş Yönetimi'nin, Mehmet Topuz dışında Şampiyonlar Ligi'nde takımı sırtlayabilecek kaliteli yabancılarla görüştüğü fakat yabancı kontenjanı ve borsa nedeniyle bu görüşmelerin oldukça gizli yapıldığı vurgulandı.  Anadolu kulüplerine kiralanmak istemeyen Zapotocny de ikna edilmeye çalışılıyor.

Menajerler tepkili

Menajerler, Mehmet Topuz transferinde sürecin 'meslektaşları' tarafından iyi idare edilemediğinde birleştiler. Görüşler şöyle:

Ceylan Çalışkan: "Futbolcu da hatalı, kulüpler de.  Arada menajerlik lisansı olmayan insanlar var. Bu durum Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde ceza gerektirir. Bu transferde yaşanılanlar, Türk futbolu için yüz karası".

Haluk Canatar:  "Mehmet Topuz'un 'Beşiktaş'ı tutuyorum" beyanatını vermesi yanlış.  Sonuçta kendisi halen Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusu.  Futbolcunun bu hataları menajer tarafından engellenmeliydi.

sadece BEŞİKTAŞ

Bircan*

eebjk

sadece BEŞİKTAŞ

saldır beşiktaş

Erinc Korkmaz yazdı:
Bunu soylemeyecegim diye kendisine söz vermistim ama doktor Omur Hincal suan tatilini yapmak icin gittigi Antalya'da MEhmet Topuz'la ayni otelde tatil yapiyor.

Hem de bizim adimiza goz kulak oluyor Mehmet'e. Yanina yaklasmak isteyen fenerliler celik yelek giysinler. Simdiden soyliyim. Doktor olablir ama tehlikeli doktordur kendileri...

Ömür Hıncal forzanın adminidir buda fenerin bir yerine girsin artık  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Bircan*

Şeref Yalçın yüzde doksansekiz işbitti demiş
Radyospor u dinleyin

Bircan*

fatih doğan mkemmel konuşuyor radyosporda
bu bir illüzyon beşiktaş taraftarı farkına varsın fenerbahçe hep yapıyor bunu 2 kupayı baltalamaya çalışıyor gündemi değiştirmeye çalışıyor dedi helal olsun..

IL Capitano

Isvecteki Besiktas forumunda ben bunu olay patladiginda yazmistim, hatirlarsaniz iki sene önce denizli macinda sampiyonlugu kaybedince gitti istifa etti, butun yaz millet gs nin sampiyonlugundan cok azizenin istifasindan bahsetti.
su anki durumda ayni bence, basinda kim bizim sampiyonlugumuzdan bahsediyor ?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Bircan*

evet azize hep yapıyo. mehmedi alamayacağını biliyor.. bizi gölgelemeye çalışıyor ama bizim yapmamız gereken mehmet olayının üstüne gitmek, adam orda sinir krizleri geçirirken destek olmak..

Cem Goren

bu yabancı sınırlaması yokmu o olmasaydı topuza o parayı kımse vermezdı ama işte sınırlama var...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bugün fanatikte Mehmet Topuz fener ile imzaladı yazıyordu.
Birde fener forması giydirmişler ;D
Bölünür senin için uykular!

Bircan*

mehmedimiz menajeri aracılığıyla onlara başka bir şey giydirdi ilerleyen saatlerde merak etme :D :D

maverick

az önce kartalhaber.com a geçti  bu haber....doğan haber ajansı kaynaklı

Beşiktaş
Şok açıklama!
Mehmet Topuz'dan şok açıklama geldi

Kayserispor'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdiği öne sürülen Mehmet Topuz, tarafların vereceği kararı beklemeye başladığını söyledi ve "Bana herkes beklememi söyledi. Ben de bekliyorum" diye konuştu.

"HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN"

Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında kalan Mehmet Topuz, tarafların uyarısıyla bekleme kararı aldı. Psikolojisinin bozulduğunu ve sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirten Mehmet Topuz, "Taraflar bana beklememi söyledi. Ben de bekliyorum. Bundan sonrasının ne olacağını bilmiyorum. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun" diye konuştu.

FENERBAHÇE'YE İMZA ATTI MI

"Fenerbahçe'ye imza attın mı?" sorusunu yanıtsız bırakan Mehmet Topuz, "Menajerlerin atmış olabilir mi?" sorusuna ise, "Bilemiyorum" yanıtını verdi.

Tatilinin cuma günü biteceğini ve Kayseri'ye dönüşte basın toplantısı düzenlemeyi düşündüğünü belirten Mehmet Topuz, daha sonra şunları söyledi: "Ancak bana herkes beklememi söyledi. Ben de gelişmeleri bekliyorum. Bu nedenle tatilimi ne zaman bitireceğimi, Kayseri'ye ne zaman döneceğimi, basın toplantısı yapıp yapmayacağımı bile bilmiyorum, şimdilik bekliyorum."

Demet ÖZTÜRK / DHA

SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

Adriano

Beyler azcık kulakları tıkayın basına. Az kaldı az geliyor Mehmet.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..