Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

valla ben sIkIldim bu isten, sanki C.Ronaldoyu paylasamiyoruz  :) , bu arada bu olay duble sampiyonlugumuzun önune gecti Azizenin sayesinde.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Bircan*

"Topuz ile sözleşme yaptık"

Mehmet Topuz'un transferi hergün yeni bir boyut kazanırken, bugün de Fenerbahçe'nin Topuz ile sözleşme imzaladığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Antalya'da bulunan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner "Mehmet'i rahat bıraksınlar! Bizimle sözleşme imzaladı ve böyle devam edecek!" diye sert çıktı. Topuz'un, Kayseri'de düzenlemesi planan basın toplantısı ise iptal edildi.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57594
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

topuz artık cok sıkılmıs futbolan sogumus... ıkı kulubu bırbırıne dusurdukten sonra boyle olması dogaldır
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Geçtiğimiz Cuma gününden bu yanan karmaşa yaşanan Mehmet Topuz transferinde mutlu sona ulaşan taraf Fenerbahçe oluyor.

Yaklaşık 2 haftadır Antalya'da tatilde olan ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıklayan Mehmet Topuz, siyah-beyazlı yöneticilerin transferdeki sorunu çözmelerini bekliyordu.

NTV Spor'a ulaşan bilgiler Mehmet Topuz'un Pazartesi günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı yönünde.

Beşiktaş'tan sorunu çözmesini bekleyen Topuz'un ve menajerlerinin, Beşiktaş cephesinin transferi netleştirememesi üzerine bu kararı aldıkları belirtildi.

Yarın Kayseri'ye dönecek olan Mehmet Topuz'un bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Pazartesi günü görkemli bir törenle Topuz'a kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli formaya bağlayan resmi sözleşmeyi imzalatacağı belirtildi.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Aziz yıldırım kim ezik görücez çarşamba şapkayı taktırıp imza attırıcam demişti.
Gördük ezik kimmiş.
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Bircan*

neden gitsin fenere ya?
evden çıkarken ailesi beşiktaştan başka takıma gidersen hakkımı helal etmeyiz demiş. kendisi çıkıp o kadar açıklama yaptı. bu laflarını yiyecek kadar kişiliksiz mi mehmedim?!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

erdibatmaz

bu nasıl bir basın ya. üstelik ntvspor... adam oynamıyorum dedi fener'de daha ne için uğraşıyolar. anca  topuzunu alırsınız. böyle de yanlı medya olunmaz be. o adam BEŞİKTAŞ forması giyecek.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Bircan*

Bu basın adamı deLirtir ya koLpasınız işte koLpa akıLLı oLun mehmedim beşiktaşıma topuzu feneve ulan!
fana.ik'in haberine göre; neymiş güya mehmet, demirören'e hakkını helal et kusura bakma gidiyorum falan demiş dün gece. ulan onun bunun çocukları! inanmıyoruz işte kolpasınız lan!
zamanında dedik oyunu bozduk; şimdi bi oyun daha üzerimize !
ama iyi okuyun iyi dinleyin;
bu oyunu yine BİZ bozacağız !

maverick

özellikle  ntvspor  feneve  vermeye  çok meraklı topuzu..   alakasız gelişmeler var...
SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Onurluyum Gururluyum. TÜRK'üm.
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

Cem Goren

topuz bence o ılk zamanlar soyledıklerınden pısman oldu ve bunu fenerbahceye ılettı yakında kıvırmalar olacaktır bunu herkes gorecektır bu saaten sonra topuz konusu zerre kadar ılgılendırmıyor benı cehennemın dibine kadar yolu var 2kulubu birbirine dusurmeye helekı turkıyenın sayılı 2 kulubunu birbirine dusurmeye hıcbır futbolcunun hakkı olamaz

maverick

bence adamı korkutuyorlar.. bir yanda  bu sene satamazsa hiç para kazanamayacak kayseri bir yanda  adamı futbol oynatmamakla tehdit eden ezikler...
öyle veya böyle fenere  dahi  gitse çıkıpta hiçkimsenin yapamayacağı şeyi yapıpı  takımını açıkladı bu  çocuk, kıvırtmadı..  inşallah fenere imza atarkende kıvırtmaz ve  duyduğumuz saygıyı hak eder...
SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

Cem Goren

kıvırdı demedım abi kıvırır dedim yada yonetıcıler aracılıgıyla bı sekılde o dediklerinin ustu kapanır

maverick

korkuttular çocuğu sonunda .. olacağı  buydu..
ama yazık olur..  fenere kız giden dul  çıkar  kardeşim..  baksana  gökhan emreciksin e....
SİYAH BEYAZ.. ÖLÜM YAŞAM

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene

[KralKartal]

Nihat gelirse, ki medyaspora gore gelecek..

Topuz isi yatti
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi