Ana Menü

Mehmet, TOPUZUYLA beraber eziklerin.. Allah belanızı versin!

Başlatan Bircan*, Haziran 04, 2009, 19:43:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Yıllardır beklenen sağ kanat sorunu çözülmüştür...

Bu gece Antalyada imza atcak, balon haber deildir :wink:

kaynak:forza
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Haziran 04, 2009, 19:46:55
sol ?
dzelttim pardon ya forzada da öyle yazmışlar kusura bakmayın.
ayrıca kanalturk haberlerinde de soylenmiş!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

saldır beşiktaş

Nedim Hancer diye bir şahıs hiç kolpa haber yapmadım diyor kendisi şu ana kadar  :) 
İnönü yıkılmayacak dedi adam yıkılmıyor bakalım buda doğru çıkacakmı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

pAscAliAnUmut

Önceden takımda en çok görmek istediğim isimlerden biriydi ama artık istemioyorum Topuz'u çok kişilkszi bir adam..

Hatırlar mısınz bilmem 2. yarının ilk başında Adana'da Kayseri-Gençlerbirliği maçında Troisi'ye yaptığı bi hareket vardı. O yaptığı hareket nedeniyle ben çok soğudum topuzdan..

Ama çok yararlı olur..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Bircan*

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 04, 2009, 20:04:10
Nedim Hancer diye bir şahıs hiç kolpa haber yapmadım diyor kendisi şu ana kadar  :)   
İnönü yıkılmayacak dedi adam yıkılmıyor bakalım buda doğru çıkacakmı.
evet biliyorum nedim abi ne dese tutuyor ya kolpa haberi yok bunu da çok kesin yapmış göreceksiniz diyo.
valla heyecan bastı hadi bakalım :P :P

Bircan*

angut forumlarından bi eleman topuz bjkye gitti 2 gündür söylüyorum yazmş..
doğru gibi ya ! hadi be başkan kırk yılda bi yap bi güzellik

NoPasaran

Her forumda bunlar olur. Abi benim dayım başkanın uçağındaymış, kesin haber şu bu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Umarim cok para veriLmez..

geLirsede basariLi oLacagina da inanmiyorum. umarim yaniLirim

saldır beşiktaş

Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15037
Resmi site açıkladı hayırlı olsun  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

hayirLi oLsun..

fener yine babayi aLdi :D

eyup1903

umarım faydalı olur inşallah sonu hüsranla bitmez ayrıca ne kadar ödenmiş o da önemli

erdibatmaz

çok iyi bi transfer. hem fenere hem de basına kapak oldu.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

eRe

FLAŞ GELİŞME!) Beşiktaş yaklaşık iki yıldır peşinde koştuğu Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferini bitirdi. Artık bu transferde her an imzalar atılabilir. Kayserispor'un, Topuz'un transferi için 5 milyon Avro istediği ve el sıkışıldığı öğrenildi. Beşiktaş'ın da bu rakamı ödemiyi kabul ettiği öğrenildi. Topuz, siyah-beyazlılar kulübe 4 yıllık imza atacak.Öte yandan konuyla ilgili akşam saatlerinde Beşiktaş Spor Kulübü'nden ilk açıklama geldi; "Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi