Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Şans 1 kere olur chem
Hadi 2 olsun

3 kere şans olmaz..

Madem o kadark kötüyüz atsalarmış 3 gol 90 dakikada işi bitirselermiş..

Rüştü bir tane top çıkardı koskoca maçta..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CHEm !

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 21, 2008, 12:21:03Madem o kadark kötüyüz atsalarmış 3 gol 90 dakikada işi bitirselermiş..

bu da şans oluyo (:
hepsi arda gibi oynasın yemişim terimini hepsine helal olsun derim.
Allah kitap Beşiktaş

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 21, 2008, 12:02:09
@ kartalpenchesi.

Senin futbol bilginin olmadığını düşünüyorum. Hayır, olsa bu şekilde yazmazsın.
Ondan sana cevap vermenin kendimi boşa yormak olduğu kanaatindeyim.

evet benim futbol bilgim yok  ;) sen çok biliyorsun
otoriterilerin %90nı şans dediğini de hatırlatıyorum
bu arada ben cevap yazmadan arkadaşım sana cevabı çok güzel şekilde vermiş

Alıntı yapılan: CHEm ! - Haziran 21, 2008, 12:18:55
360 dk oldu hala galip kalabildiğimiz süre 6 dk.
bu şans bu sene beşiktaşta olsa namağlup şampiyonduk.
fatih terim mübarek günde doğmuş anlaşılan,kör topal ilerliyo.
bi biz yapamadık şu kör topal ilerlemeyi :)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

akbaba71

Bir laf vardı takımlar şanslarını kendileri yaratırdı galiba.
Gerideyken son dakikalarda mücadeleyi bırakmayan uzatmanın uzatmasından bile elinden gelen takıma şapka cıkarmak gerekir.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: CHEm ! - Haziran 21, 2008, 12:18:55
360 dk oldu hala galip kalabildiğimiz süre 6 dk.
bu şans bu sene beşiktaşta olsa namağlup şampiyonduk.
fatih terim mübarek günde doğmuş anlaşılan,kör topal ilerliyo.
bi biz yapamadık şu kör topal ilerlemeyi :)

Neden hala ? 90 dakika önde olmalısın diye bi kural mı var futbolda ? Hayır yok. eee ?

Yani istersen 10 saniye önde kal. Maç bittiğinde öndeyse kazanmışsındır bu kadar basit.
Sanki topu havaya diktik top havada yön değiştirdi kale direğine çarptı geri döndü kaleciye çarptı bi daha direğe çarptı girdi.
Böyle olsa şans evet. Ama uzun topu oynamışız, topu indirmiş, kaleye füzeyi yollamışız neyin şansı ?

İsviçre maçı. Tuncay Ardaya harika bi top atmış. Arda kişisel becerisiyle topu sürmüş içeriye katetmiş şut çekmiş ve gol olmuş. Nerde şans ?

Çek Cumhuriyeti maçı. İlk golde hamit girmiş içeriye pasını çıkarmış Arda yazmış. Nerde şans ?

İkinci golde Cech'in hatasını Nihat büyük kurnazlıkla takip etmiş ve golü yazmış. Ben hala şans göremiyorum.

Son golde Volkan uzun topu oynamış, Çek defansı uzaklaştırmaya çalışmış hamit almış topu ara pasını yollamış Nihat'ta büyük ustalıkla yazmış son dakikada.

Hangi şans ? Şans mı yoksa Türkiye'nin başarısını istememenden kaynaklanan ama başarısından sonra duyduğun üzüntüyü hafifletmek amacıyla şans bu şans diye kendini tatmin etmen mi Cem ?
Türkiye'nin başarısını Fatih Terim'in başarısıymış gibi lanse ettirip, sanki zaferi tek başına o kazanmış gibi söylemeniz anlamsız.

edit

husoeagle

ben şansın bi yere kadar olduğunu düşünüyorum 3 maç üst üste şansla çevrilemez.

anıl çek maçında rüştü yoktu volkan vardı :)

Non Mollare Mai

edit

kartalpenchesi

anıl tamam herşeyi sen daha iyi biliyorsun biz çok güzel oynuyoruz attığımız gollerin hiç biri şans değil
ayrıca türkiyenin başarısını neden istemeyelim biz sadece gördüklerimizi yazıyoruz

ama şunuda unutma kendi yorumlarınla çelişiyorsun çek cumhuriyeti maçından sonra burda seninle uzun uzun konuştuk isviçre maçındaki ardanın attığı gole ben kişisel beceri derken sen takım oyunundan bahsetmiştin şimdi ise kişisel beceri yazmışsın acaba hangisinde kararlısın
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

akbaba71

Türkiye - Hırvatistan maçı iki takım taraftarlarını da karşı karşıya getirdi! Son dakikalarda yaşanan gerilim ile çıkan kavgalarda yaralanlar da olduğu belirtildi..

21 Haziran 2008 , 02:51

Türkiye'nin Hırvatistan'ı yendiği 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçının son dakikalarında, maçı Viyana Belediyesi binasının yanındaki meydanda izleyen taraftarlar arasında kavga çıktı.

Polis ve sağlık görevlileri, ''Türk taraftarların Hırvat taraftarlara saldırdığını'' savunurlarken, olaylar sırasında yaralanan 12 kişinin yaralarının hafif olduğu ve alanda ilk yardım görevlileri tarafından tedavi edildikleri bildirildi.

Polis sözcüsü Walter Hladik, Burgtheater tiyatrosu yakınlarında da taraftarlar arasında itiş-kakış yaşandığını, ancak kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Ottakring bölgesinde ise Hırvat ve Türk taraftarları ayırmak için müdahale eden özel giyimli çevik kuvvet polislerine çok sayıda şişe atılması üzerine, polisin kimi caddeleri kordon altına aldığı kaydedildi.

Polis, buradaki kimi kişilerin gözaltına alındıklarını bildirdi, ancak sayı vermedi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 21, 2008, 13:16:31

ama şunuda unutma kendi yorumlarınla çelişiyorsun çek cumhuriyeti maçından sonra burda seninle uzun uzun konuştuk isviçre maçındaki ardanın attığı gole ben kişisel beceri derken sen takım oyunundan bahsetmiştin şimdi ise kişisel beceri yazmışsın acaba hangisinde kararlısın

Kişisel beceriyle gol atmak farklıdır kişisel beceriyle maç kazanmak farklıdır.
Takım oyunuyla maç kazandık biz ama o gol Arda'nın kişisel becerilerinden geldi.
edit

bahadıR

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 21, 2008, 11:49:03

Ulan aslanlar gibi topumuzu oynamışız. Uzatmalarda adamları sahasına hapsetmişiz. Hata yapıyoruz ve gol yiyoruz.
Dönüyoruz golü atıyoruz. Şans nerede ?

kim ne derse desin dün oyunun şansı bizim yanımızdaydı!!!
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

SATUKBLADE

bahadır'a katılıyorum tamam hatadan gol yedikte
maç bitmeden adamların topu bi türlü girmedi
o neydi peki şans değilse ?

Non Mollare Mai

edit