Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husoeagle

hırvatistanın bir kaç pozisyonunda şans bizim yanımızdaydı doğru ama 119 da gol attıktan sonra bizim pozisyon yakalamamıza izin vermeleri penaltılarda topu dışarı atmalarına şans denmez bence

bahadıR

penaltılarda topu dışarı atmaları tamamen kendilerinden kaynaklanıyo o moral bozukluğuyla ona hiç bişey diyemem ama 119 da gol yiyip 120 de atmamız biraz şans işi ;)
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Non Mollare Mai

edit

Delirdik

Top bizi sevdi arkadaş kim ne derse desin :D Galibiyet evet biraz şansa ama o şansta gökten durup dururken inmiyor. Takım yaratıyor kendi şansını
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

alper_1903

Her ne kadar Sans da olsa o sansi yaratmak lazim ve biz bunu cok iyi yapiyoruz bu turnuvada...
aslinda Türkiye Futbolu böyle degildi ama belli ki birseyler degisiyor...

Cek C. macindan sonra Fatih Terime helal olsun demek gerekirdi...
yine tercihleri yanlis olabilir begenmiyoruz, o da olabilir, ki bende cok elestirdim...
ama yani yari finale ciktik, bu sans olabilir hersey olabilir ama eger bir takim kazaniyorsa demektir ki bu takimin hocasi da herseyi dogru yapmis,
her ne kadar elestirsekte ve bize göre her ne kadar hatasi da varsa, sonucta fatih hoca dogru yapmistir
bizde buna HELAL OLSUN ulAn dememiz lazim...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

bahadıR

sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

CHEm !

türkiyenin başarısızlığını neden istiyim ?
ne garezim olsun ki.ben sadece adam kayırmacaların,torpillerin olduğu bu takımı desteklemem diyorum okadar.
herkesin laf ettiği türk milli takımında türk oynar dediği aurelio herkesten daha ruhlu oynadı.
turnuvanın başından beri dedim umarım 0 çeker diye.
şimdi demeyin boşverin terimi arma için bayrak için destekleyin diye.bu beşiktaş değil ki aşkımız renklere sizlere değil diye bağırıyım.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Ben Fatih Terim'i Fatih Terim olduğu için seviyorum. Hani sırf Türkiye'nin başında diye destekliyorum falan değil.
Destekleyen destekler desteklemeyen desteklemezde kendisine Türk diyen birisinin desteklememesi bana ilginç geliyor.
Herneyse öyle ya da böyle Türkiye Avrupa'nın en iyi 4 takımı arasına kaldı.
edit

CHEm !

ben milli takımla türklüğü özdeşleştiremiyorum.
madem türk milli takımı ozaman türklüğe yakışır bi kadro kurup,teknik adam olsun.sonuna kadar desteklerim tura da çıkarım.
bi arda bi semih gerisi yalan.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Türk'lüğe yakışmayan kadro ve teknik direktör olduğunu nerden belirledin ?
edit

CHEm !

bu kadronun nasıl şekillendirildiğini ve terimin nasıl başa geldiğini sağır sultan biliyodur heralde.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Ben bilmiyorum. Anlatta bileyim ?
Ne olmuş kadroda ne varmış ? Terim nasıl gelmiş başa.
Dinlemek isterim bu hikayeyi.
edit

CHEm !

anıl ben de isterdim günler öncesinden maç stresine girmeyi aynı 2002deki gibi ama kabahat benim gibi düşünenlerde değil bu hale getirenlerde.
terimin hangi merciler tarafından takımın başına getirildiğini öğrenmek istiyorsan google'a mehmet ağar,mesut yılmaz yazarak bulabilirsin.
bukadar adamcılık oynayan bir adamın (!) başarılı olması en son isteyeceğim şeydir.
gsnin euro 2008den nekadar gelir elde ettiğinin farkındasındır.uefa ve fifa futbolcuları milli takıma verdikleri için para ödüyor.
sabri,ayhan,emre aşık gibi adamların oynamalarındaki tek etken gsli olmalarıdır.
en basiti sabri tam 2-3 maç oynamaya başlamışken neden milli takıma seçildi ? cevabı basit : bu olay sayesinde avrupada reklam yapıp kulübüne avantaj sağlamak.
emre güngör...ilk yarı neden milli takımda yoktu da gsye geldikten sonra seçildi ? Ankaragücünde formsuzdu diceksin.Ankaragücünde formsuz olsa gs onu almazdı.
sabriyi serdar özkanla kıyasla,istatistiklere bir bak.
hakan balta...gsde kendi mevkisinde başka adam olmadığı için mecbur seçildi.vederson onu ikiye katlar.
sivastan,kayseriden neden adam yok ? hayrettin hakan baltayı elinde oynatır.mehmet yıldızın ölüsü yeter.
kişisel sebepler de var.ümit karan gibi bi adam alınmaz mı ?
mevlütü alarak biraz olsun gençleri düşündüm havası verdi ama aydını neden almadı ?
mehmet topuz ve ayhan arasındaki seçimi ayhandan yana kullandı.
1 tane,2 tane hatalı seçim olur ama bukadar olmaz.
uefada final oynayan tekkeyi,schalkede çeyrek final oynayan halili göz ardı etti.
ibrahim kaş gibi türkiyede sayılı hızlı defans oyuncusunu çıkardı,ertesi gün kazımı ardayı bile sağ bekte oynatırım dedi.
tümer beşiktaşta sayılı kez milli takım formasını giydi ama fenerli olduktan sonra elini sallasa milli takıma seçildi..
dediğim gibi hata 1 kere olur 2 kere olur ama bukadar kasıtlı yapılmaz.

hatam olduysa affola.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Fatih Terim hakkında söylenenler tamamen asılsız iddialar. Kanıtlanmışlığı var mı ? yok..

Şimdi şöyle bi inceleyelim Sabri'den başlayarak.

Son maçlarda muhteşem performans sergileyip Fiorentina'lı yöneticilerin bile gelip haftalarca izlediği adam değil mi bu Sabri ?
Evet dün kötü oynadı ama Sabri performasıyla hak etti Milli formayı.

Emre Güngör performansını Galatasaray'da ikiye katladı. Ankaragücü'nde sergileği oyunla bu oyun arasında dağlar kadar fark var.
Ben daha önce Emre Güngör milli takımı hak etmiyor diyen çıktığını görmedim.

Sabri'nin defansif özelliği Serdar Özkan'dan daha iyi. Çok daha süratli örneğin. Süratiyle iyi kademeye girebiliyor.

Hakan Balta gerek fiziğiyle gerek güçlü yapısıyla bence o bölgede ki en iyi isim.
Yani bi Hayrettin kesinlikle iyi değil Hakan Balta'dan.

Mevlüt'ün Fransa'da ortaya koyduğu performans ortada. Alınmayı hak etti.
Aydın için daha çok erken. Bizde 2-3 maç parladı diye Milli Takıma almak olmazdı. Daha pişsin hele..

Fatih Tekke ve Halil'in bu takımda olması lazımdı evet ama futbol sistem işidir. Demek ki uymuyor Fatih Terim'in sistemine..
Yani kişisel sorun olsa Hamit'te çıkar benim kardeşimi almıyor der kişisel sebeplerden ötürü oynamaz o da.
Demek ki öyle bi şey yok.

İbrahim Kaş bizde bile doğru düzgün oynayamazken sadece hızlı diye mi alınacak Milli takıma ?

Tümer'inde kalitesi belli. Larissa'ya para kazandırmak değil ya amacı..

Fatih Terim'in kesinlikle bilerek ve isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Yani kendi kariyerinide tehlikeye mi atacak ?

Fatih Terim kalitesinde bi hocanında böyle şeyler yapmaya ihtiyacı yok.

edit

akbaba71

Söylemeden gecmeyeyim.

Bosnalı Müslümanlarla Bosnalı Hırvatlar arasında mac sonunda olaylar olmuş .
Bizim için carpışan herkesden Allah razı olsun.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş