Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 21, 2008, 15:04:51
Söylemeden gecmeyeyim.

Bosnalı Müslümanlarla Bosnalı Hırvatlar arasında mac sonunda olaylar olmuş .
Bizim için carpışan herkesden Allah razı olsun.

Ya bu hırvatlar kadar fesat insan görmedim ya ne adi bir milletler yediremiyorlar resmen
Since 1903

CHEm !

koyu bir gsli olan osman tanburacı bile diyor : fatih terim mesut yılmazsız ve mehmet ağarsız yapamaz diye.
2000de gs uefayı aldığı sene stat inliyordu sayın mesut yılmaz geliyorrrrr diyerek.

aydına 2-3 maç oynadı dedin ama ayhanla sabri kaç maç oynadı gsde ?
sabri son 2 maçta iyi oynadı aydın da son 2 maçta iyi oynadı.ne fark var aralarında ? (mevki hariç)
serdar özkan gibi bi adamla sabriyi karşılaştır bi.mevki bakımından demiyorum sabri gibi odun biri alınıyorsa onlar da alınmalı.
emre güngöre karşı çıkmadım fakat gsde nasıl oynadıysa ankaragücünde de öyle oynadı bence.
mevlüt iyi performans sergiledi ama mehmet yıldızı da gördük ki mehmet yıldız o adamı ikiye katlar.
hamite gelince basın toplantısında moralim bozuk biz tek yumurta ikiziyiz fakat umarım performansıma yansımaz dedi.terime en güzel cevabı yıldıray verdi.tamam yıldıray bu sistemde oynayamazdı fakat kapak olacak cevabı da yapıştırdı.
ibrahim kaş doğru dürüst oynamadı diyosun mevki karşılaştırması yapmadan söylüyorum ayhan çok mu oynadı ?
tümerin kalitesini 2 sene önce herkes biliyordu.
hala ısrar ediyorum mehmet topuz gibi bi adamı almadı.
fatih terimin kalitesi belli bişey yapmasına hiç gerek yok.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Osman Tanburacı'nın ne dediği belli mi zaten. Bi dediği bi dediğini tutmuyor.
Yani olay Osman Tanburacı'da mı bitiyor, o öyle dediyse tamam mıdır ?

Sabri 2 maç oynamadı. Tam sayısını bilmiyorum ama daha fazla oynadığı kesin.
Oynadığı süre içerisindede hem Aydın'dan hemde Serdar Özkan'dan daha fazla iş yaptı.

Mehmet Yıldız'ın stili farklı Mevlüt'ün stili farklı. Karşılaştırma yapılarak şu alınmalıydı demek olmaz.

Fatih Terim kapak olacak cevaplar yapıştırdığında ' vay efendim, terbiyesiz adam ' oluyor da Yıldıray şimdi lafı yapıştırınca eli öpülecek adam mı oldu ?

Ayhan oynamadı belki ama Ayhan sonuçta Ayhan.. İbrahim Kaş ne ki daha ?
Tümer'in kalitesini futbol bakımından kastettiğimi iyi biliyorsun.

Mehmet Topuz takım oyunu oynamayı sevmeyen birisi. Onun gibide Emre olsun Arda olsun var yani onun gibi adamlar..
Fazlasıda zarar verir takıma..
edit

CHEm !

fatih terim de yıldıray da iyi kapak yaptı fakat yıldıray gerçekleri konuştu.
mevlüt çok mu milli oldu da ona pişsin demiyorsun aydın[kufur otomatik degistirilmistir]aşa daha onlar ne ki diyorsun :)
tümerin kalitesini ben de futbol bakımından kastettim yoksa bu takımda çok karaktersiz var.
e yani emre gibi torpilli birisi varken topuza ne gerek var.
sağolasın düşüncelerime cevap verdiğin için.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Neyin gerçeği ? Kime göre gerçek ? Kanıtlanabilirliği olmayan kişiye özgü yorum.
Mevlüt Fransa'da kaç tane gol atmış kaç asist yapmış bi ona bak bi de Aydın'la, Kaş'ın yaptıklarına..
Emre Belözoğlu gibi yetenekli birisinin Milli Takıma seçilmek için torpile ihtiyacı yok.

Eyvallah, sende sağolasın.

edit

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: CHEm ! - Haziran 21, 2008, 15:23:09
e yani emre gibi torpilli birisi varken topuza ne gerek var.

yazılarını okudum bence bu yorumunla herşeyi anlatmışsın bütün yazdığın cümlelerine katılıyorum
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

kartalpenchesi

Dün oynanan ve penaltılar sonucu milli takımımızın Hırvatistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldiği maçın son anlarında sakatlanarak yerini Gökdeniz'e bırakan Nihat Kahveci'den kötü haber geldi.

MR'ı çekilen milli futbolcumuzun adalesinde yırtık tespit edildiği, en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı ve turnuvayı kapattığı öğrenildi

Adriano

:SHOCK Zaten kadromuz dar, bide sakatlıklar çıktı başımıza. Cezalı oyuncularda cabası.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

bahadıR

çok sakat ve cezalı oyuncu var >:(
işimiz zor...
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Bircan*

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 21, 2008, 11:49:03
Ne çekirgesinden ne şansından bahsediyorsun sen ya ?

Ulan aslanlar gibi topumuzu oynamışız. Uzatmalarda adamları sahasına hapsetmişiz. Hata yapıyoruz ve gol yiyoruz.
Dönüyoruz golü atıyoruz. Şans nerede ?

Hadi maçlarda 90 dakika sahandan çıkamazsın, sonra bi kontra yakalar vurursun top iki kale direğine bi de kaleciye çarpar girer bu şansttır.

Son dakikalarda gol atmak mı şans oluyor ?

tamamıyla haklısın.. şans 1 olur 2 olur hep olmaz biz 3 maçımızı da böyle kazandık hepsi şans mı? !!

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

kartalpenchesi

siz hiçbirine şans demiyorsunuz ki :D

Almanlar kendinden emin!

Almanya kaleci antrenörü Andreas Köpke, kendi güçlerini ön plana çıkartacaklarını ve böylece finale ulaşacaklarını söylerken Klose, Hamit Altıntop'un Türkiye'nin en iyi oyuncusu olduğunu söyledi. Friedrich ise kendilerine daha yatkın oldukları için Türkler'i istediklerini söyledi.

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Almanya
Köpke, bugün Alman milli takımının İsviçre'nin Basel kenti yakınlarındaki Tenero kasabasında düzenlediği basın toplantısında, Almanya'nın yeniden Avrupa Şampiyonu olması zamanının geldiğini belirterek, ''Maçı analiz ederek kendi güçlerimizi ön plana çıkartacağız ve finale ulaşacağız'' dedi.

Fenerbahçe'de de bir dönem teknik direktörlük yapan Alman milli takımının teknik direktörü Joachim Löw'ün, Türkiye'nin yarı finale yükselmesini nasıl karşıladığının sorulması üzerine de Köpke, Löw'ün fazla bir tepki göstermediğini, bunu sakin karşıladığını ifade ederek, Türkiye'ye karşı zorlu bir maça çıkacaklarını, ancak finale ulaşmak için gerekli olan tüm çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Alman milli takım kalecisi Jens Lehmann'a penaltıları tutabilmesi için yine küçük bir kağıt verip vermeyeceğinin sorulması üzerine de Köpke, geçen yıllarda atılan penaltılarda Türk oyuncuların kalenin nerelerine şut çektiklerine bakacaklarını ve penaltı atışlarına da hazırlanacaklarını söyledi.

Köpke ayrıca, takımın bugün dinleneceğini ve antrenmanlara yarın başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Alman milli takımının forvet oyuncularından Miroslav Klose, Bayern Münih'de takım arkadaşı olan Hamit Altıntop ile yazışıp yazışmadığının sorulmasına karşılık, ''Hamit ile yazıştım. Hamit bence Türk milli takımındaki en iyi oyuncu. Üstelik istemediği bir yerde defansta oynamasına rağmen çok başarılı bir oyun sergiliyor. Türkiye'ye karşı oynayacağımız maç iyi bir oyun olacak'' şeklinde konuştu.

Türkiye maçı öncesinde iyimser olup olmadığının sorulması üzerine de Klose, ''Ben her zaman iyimserim. Türklerin maçlarda nasıl bir zafer hırsıyla oynadıklarına bakılacak olursa, buna karşı direnmek gerektiği ortada. Biz Türklere karşı iyi hazırlandık'' dedi.

Defans oyuncularından Arne Friedrich, Türklerin güçlerinin, son dakikaya kadar mücadele etme azmi olduğunu, ancak Hırvatistan karşısında iyi oynamadıklarını, özellikle defansta hatalar yaptıklarını savunarak, ''Hırvatistan'ın elenmesi beni çok şaşırttı'' diye konuştu.

Portekiz gibi güçlü bir takım karşısında çok iyi oynadıklarına işaret eden Friedrich, Türkiye karşısında favori gösterildiklerini, bu nedenle maça iyi konsantre olacaklarını, ancak rakiplerini de hiçbir zaman küçümsemeyeceklerini söyledi.

Türklerin Hırvatistan galibiyetini nasıl coşkulu bir şekilde kutladıklarını Berlin'de yaşayan bir arkadaşından haber aldığını ifade eden Friedrich, Türkiye'ye karşı oynayacakları maçın sonucu ne olursa olsun, olayların meydana gelmemesini ümit ettiğini sözlerine ekledi.

Friedrich, Alman milli takım oyuncularının hangi rakibi tercih ettikleri sorusuna karşılık da, ''Bu oyuncudan oyuncuya değişiyor. Ben Türkleri istiyordum, çünkü bize daha yatkınlar. Hırvatistan maçında zorlandık'' şeklinde yanıt verdi.

keskinli

şükürler olsun,dualarimiz kabul oldu
inşaallah almanlarla yapacagimiz mactada dualarimiz kabul olur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

valla dualarım kabul olduu sıra Almanlarda  dünkü maçta kalp krizi geçirmedim ya  :D

bu arada Hırvatlar 2 Türk'ü öldürmüş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

AdamLar sevinirken çok güzeL geçirdik ;D
Bu maç hakkında konuşmaya daha gerek yok.
Bölünür senin için uykular!

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş