Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

allahım sen büyüksün nereden başlayayım bilemiyorum terimin sabri ısrarındanmı ayhanı almaşyışındanmı sahada belkide tek başına oynayan mehmet topaldanmı neredeyse hatasız oynayan hakan baltadanmı kazandık mutluyuz gerşsşnş almanya düşünsün en başında dediğim fatih terimin yanlışlarını tepeden birileri düzeltiyor tezim hala devam ediyor gerçekten çok sanslı semih yine golcülüğünü gösterdi rüştü bence çıkmaması gereken topa çıktı golü yedik ama kurtardığı penaltıyla milyonları sokağa doktu

artık bu saaten sonra ""almanyayı düşünüyorum gözlerim kapalı""
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZLataN

ne kadar gerekLi bi biLgi bilmiyorum ama Semih'te bu maçta attığı goLLe ''En geç goL atan futboLcu'' oLarak rekorLar kitabına giRmiş :D

"semih senturk's equaliser in the 122nd minute was the latest goal ever scored in european championship history. the goal by ivan klasnic in the 119th minute had equalled the previous record first set in 1976."

Simurg

srna dün çok güzel oynadı ;)
hırvatlaın maçlarına hayran kaldım açıkcası

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

semih forever demek istiyorummmm
bu arada yine sevincin dozajını ayarlayamadık tüm gece silahlar patladı henüz okumadım ama inş. bi can kaybı yoktur

carlito1903

Alıntı yapılan: ZLataN - Haziran 21, 2008, 11:39:30
ne kadar gerekLi bi biLgi bilmiyorum ama Semih'te bu maçta attığı goLLe ''En geç goL atan futboLcu'' oLarak rekorLar kitabına giRmiş :D

"semih senturk's equaliser in the 122nd minute was the latest goal ever scored in european championship history. the goal by ivan klasnic in the 119th minute had equalled the previous record first set in 1976."

Hiç bu açıdan düşünmemiştim, sağol bilgi verdiğin için...

Ya en erken golü atarız ya en geç golü atarız, her türlü adımızdan söz ettiriyoruz :)

bahadıR

yalnız bu şans böyle gidermi bilmem
almanya karşısında maç çeviremeyiz yenik duruma düşersek
umarım almanyayıda geçeriz ama güzel futbol oynuyarak geçeriz
çekirge 3.yüde zıpladı bakalım 4 te zıplıycakmı=)
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

delgado1008

Mükemmmel bir zafer Sergenin dediği gibi bu balla şampiyon olabiliriz ;)
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Non Mollare Mai

Ne çekirgesinden ne şansından bahsediyorsun sen ya ?

Ulan aslanlar gibi topumuzu oynamışız. Uzatmalarda adamları sahasına hapsetmişiz. Hata yapıyoruz ve gol yiyoruz.
Dönüyoruz golü atıyoruz. Şans nerede ?

Hadi maçlarda 90 dakika sahandan çıkamazsın, sonra bi kontra yakalar vurursun top iki kale direğine bi de kaleciye çarpar girer bu şansttır.

Son dakikalarda gol atmak mı şans oluyor ?
edit

carlito1903

Futbolda şans faktörü her zaman vardır ama kalkıpta bu galibiyeti şansa bağlamak yanlış olur...

Direk dönen toplar bizim için bi şanstır mesela...

Madem bu kadar şanslıyız nasıl oluyorda her sakatlık bizi buluyor...

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 21, 2008, 11:42:24
bu arada yine sevincin dozajını ayarlayamadık tüm gece silahlar patladı henüz okumadım ama inş. bi can kaybı yoktur

diğer mesajımda da yazdım ama çok uzun olduğundan görememişisn
bir daha yazıyorum dün gece maç sırasında radyoda duydum osmaniyeden bir insan hayatını kaybetmiş
diğer illerdende çok ağır yaralılar varmış :(
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Cem Goren

evet şans bizim yanımızda old. anlarda var ama bizim karşımızda old. anlarda var
ama almanya karşısında geriye düşersek şans faktorü bu sefer ie yaramaz gibime geliyor
Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 21, 2008, 11:51:17

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 21, 2008, 11:42:24

diğer mesajımda da yazdım ama çok uzun olduğundan görememişisn
bir daha yazıyorum dün gece maç sırasında radyoda duydum osmaniyeden bir insan hayatını kaybetmiş
diğer illerdende çok ağır yaralılar varmış :(

işte sevinmeyi bilsek bunlar olmayacak

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 21, 2008, 11:49:03
Ne çekirgesinden ne şansından bahsediyorsun sen ya ?

Ulan aslanlar gibi topumuzu oynamışız. Uzatmalarda adamları sahasına hapsetmişiz. Hata yapıyoruz ve gol yiyoruz.
Dönüyoruz golü atıyoruz. Şans nerede ?

Hadi maçlarda 90 dakika sahandan çıkamazsın, sonra bi kontra yakalar vurursun top iki kale direğine bi de kaleciye çarpar girer bu şansttır.

Son dakikalarda gol atmak mı şans oluyor ?

ya sana cevap yazmak istemiyorum ama cevap yazmadan da duramıycam o kadar kötü oynuyoruz ki 10-15 dakika iyi oynama gözünüzde herşeyin önüne geçiyor
bence bu galibiyet şanstanda öte mucize!
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Non Mollare Mai

@ kartalpenchesi.

Senin futbol bilginin olmadığını düşünüyorum. Hayır, olsa bu şekilde yazmazsın.
Ondan sana cevap vermenin kendimi boşa yormak olduğu kanaatindeyim.
edit

gözzde_bjk

Türk gücünün yanı sıra büyük bir ilahi güçle oynuyoruz galiba bu maçları.Maç boyunca bizim girmeyen topların yanı sıra onların %100lük kale önünden kaçan golleri tartışmasız şansın en çok bizim yanımızda olduğunu gösteriyor.

Böyle şansa can kurban turnuva boyunca yanımızdan bir adım uzaklaşmaması dileğiyle...
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

CHEm !

360 dk oldu hala galip kalabildiğimiz süre 6 dk.
bu şans bu sene beşiktaşta olsa namağlup şampiyonduk.
fatih terim mübarek günde doğmuş anlaşılan,kör topal ilerliyo.
bi biz yapamadık şu kör topal ilerlemeyi :)
Allah kitap Beşiktaş