Ana Menü

Futbol Tarihine Geçmiş Sözler...

Başlatan Cem Goren, Şubat 17, 2011, 17:08:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Aslında konuyu nereye açacağımı bilemedim ama daha sonra burayı uygun gördüm. Aslında bu konuyu sabitlesek bu bölümde sürekli yazsak falan iyi olur diye düşündüm hem bi heyecan olur :)

Konuyu açtık yazıyıda yazalım bari :50 Milyon dolarda verseler fenerbahçede oynamam-Mehmet Topuz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Banucan

:ahaha hem gol hem penaltı :ahaha ;D
FEDA

Cem Goren

'Doktorlar Sigarayı Bırakmazsam Futbol Hayatımın Biteceğini Söylediler Bende Futbolu Bıraktım' Johan Cruyff

Ersin Develi

Türk gazetelerindeki tek doğru şey,tarihtir..
Kim olduğunu bilmiyorum :)

Cem Goren

İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama, asıl göstermesi gereken şeyi göstermez. SİR ALEX FERGUSON

Cem Goren

carsi52

"Takımın beyni Emre Belezoğluysa, Milli takım beyinsiz o zaman." Sergen Yalçın.

Vedat Okyar: Sergen, koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?
Sergen Yalçın: Vedat abi, ben koşunca yoruluyorum, fakat bir türlü kimseye anlatamıyorum bunu.

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

Yedi tane Miss World ile yattığım söyleniyor ama rakam yanlıştır. Doğru rakam dörttür. Üçünü reddettim...J.Cruyff

Banucan

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 28, 2011, 23:01:40
"Takımın beyni Emre Belezoğluysa, Milli takım beyinsiz o zaman." Sergen Yalçın.

:ahaha :ahaha koptum bunda resmen ;D
FEDA

Cem Goren

Bir Maçta Recep Kırmızı Kart Görür Ve Soyunma Odasına Gider. Daha 5dk Geçmeden Arkasından Metin (Tekin) Gelir.

Recep Sorar: "Metin Sen Niye Atıldın?"

Metin Anlatır; "Hakeme Sordum Recep'i Neden Attın diye, Anama Küfretti dedi"

Metinin Hakeme Cevabı : Hocam Allah Aşkına 30.000 kişi ediyo Recep Etmiş Çokmu ? :)

Sonuç Beşiktaş 9 Kİşidir..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

"Guti is the only player you can never stop, not because he is stronger or faster than you, but because he is smarter."
Zinedine Zidane

(Guti, durduramayacagınız tek oyuncudur.
Sizden güçlü ya da hızlı oldugundan değil, sizden daha zeki olduğundan...)

eyup1903

Biz futbolun sahte dünyasının içindeyiz. Bu tamamen düzmece bir dünya. Bizlere, basit bir oyun oynamamız için milyon dolarlar veriyorlar, ama biz sadece sistemin devam etmesi için kendini satan köleleriz. Ben sadece futbolcu Almeyda, değilim. Ben bir babayım, bir insanım, bir çiftçiyim... Ve futbolun içinde kaldığım hergün gerçek Almeyda'dan uzaklaşıp kişiliğimi yitiriyorum. Jesus Almedia

Leeds United maçında oyundan alınmasaydım, takım arkadaşlarımı bıçaklayabilirdim. Pascal Nouma

Eğer kolay olanı isteseydim, Porto'da kalırdım. Güzel mavi bir koltuk, Şampiyonlar Ligi kupası ve Tanrı... Sonra da ben. Jose Mourinho

O benim değil Tanrı'nın eliydi Maradona

Futbol, 22 kişinin oynadığı ve sonunda hep Almanlar'ın kazandığı bir oyundur. Gary Lineker

Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum. Lucerelli

Liverpool şehrinin iki büyük takımı var... Biri Liverpool, diğeri de Liverpool'un yedekleri. Billy Shankly

Cem Goren

Muhabir-İnsanların sizi antipatik bulması hakkında ne düşünüyorsunuz
Jose Mourinho- Hz. İsa'yı bile dünyanın tamamı sevmezken beni sevmelerini beklemiyorum.