Ana Menü

Futbol Tarihine Geçmiş Sözler...

Başlatan Cem Goren, Şubat 17, 2011, 17:08:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

zaten bır gercek var guardıola barca dısında hıc bır takımı basarıya goturemez..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Johan Cruyff : "Cristiano Ronaldo, Manchester United tarihindeki 2 harika futbolcu George Best ve Denis Law'dan daha iyi bir futbolcudur."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Serdar Aziz: Bugün Fenerbahçe'yi yenemedik ama hakemi yendik
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 03, 2011, 12:05:57
İkisinin elinde ki malzemeler ortada sonuçta.

Ben Sergenin doğru söylediği hiçbirşeye kızmadım.
Guardiola ile karşılaştırılırsa adamda doğal olarak o benim başarılarımı yakalasın ondan sonra benimle kıyaslansın der.

bukadar basit
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Sergen Yalçın

"Bana at yarışı oynuyorum diye kızıyorlardı, şimdi Beşiktaşın transfeleride Veliefendide yapılıyor. Olacak iş değil"
;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Gazeteci: "Takım yorgun muydu?" ... Mourinho: "Yorgun mu? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil ! Milyon dolarlar kazanıyoruz ; bizim işimiz çalışmak !"

Bölünür senin için uykular!

CR7

-sergen, pierre van hooijdonk senden daha iyi frikik atıyor diyorlar, ne diyorsun?
-o çalışmış yapmış, bizimki allah vergisi.

[via Free Idea's facebook]

ERHUN

Alıntı yapılan: SingahLi - Şubat 17, 2011, 18:05:59
Türk gazetelerindeki tek doğru şey,tarihtir..
Kim olduğunu bilmiyorum :)

Haim Revivo

------------------------------------------------------------------
Bir kaç ay önce hoşuma giden sözleri derlemiştim facebook'ta notlarımda vardır direk ordan koyuyorum:
---
Beni anlamanızı isteseydim daha açık anlatırdım. / Johan Cruyff
Futbol basittir, zor olan basit futbol onamaktır. / Johan Cruyff
İstatistik mini etek gibidir. Çok şey gösterir ama önemli olanı gizler. / "Sir" Alex Ferguson
Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz. / Ümit Özat
1969 yılında alkolü ve kadınları bırakmaya karar verdim. Hayatımın en kötü 20 dakikasıydı. / George Best
En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz. Ama sahada kazanamazsanız, bunları kimse hatırlamaz. / Jose Mourinho
Chelsea tek kale oynamasına rağmen 0-0 biten Everton maçından sonra "Everton utanmasa takım otobüsünü de kalenin önüne park edecekti." / Jose Mourinho
Bazıları Nou Camp'taki Barcelona maçında kalemize takım otobüsünü park ettiğimizi söylemiş, böyle birşey yok takım uçağını park ettik. Ama bunun için sebeplerimiz vardı sahada 10 kişiydik ve ilk maçı 3-1 kazanmıştık.Otobüs,uçak veya gemi park ederek değil Guiseppe Meazza'da onları ezerek turu geçtik. /Jose Mourinho
Fenevbahçe'liler stadı terkediyor. Keşke çıkmasalardı en azından kupayı görürlerdi. / Erdoğan Arıkan
Ali Sen is a clown. / John Benjamin Toschack
Tahminim 40-42 yaşına kadar futbol oynarım. Fazla antreman yapmadığım için vücudum yıpranmadı. /Sergen Yalçın
Penaaaalltı.. Penaltı olması lazım. Gooooooooollll. Hem penaltıı hem gol. / İlker Yasin
İçimizdeki İrlanda'lılar. / Mustafa Denizli
Benim için psikopat diyorlar. Ama Beşiktaş taraftarı daha psikopat. Onlara layık olmaya çalışacağım. /Pascal Nouma
Ölünce beni İnönü'ye gömün. / Pascal Nouma
Takımımız çok tehlikeli bir noktadan köşe vuruşu kullanıyor. / İlker Yasin
Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söyledirler,bende futbolu bıraktım. / Johan Cruyff
Eğer kolayı isteseydim Porto'da kalırdım.Güzel mavi bir koltuk şampiyonlar ligi kupası ve tanrı vardı.Tanrıdan sonra da ben. / Jose Mourinho
Bazı insanlar futbolun bir ölüm kalım meselesi olduğuna ınanırlar. Sizi temin ederim ki ondan çok daha önemlidir. / Bill Shankly
Tugay vurursa gol olur. Vuruyooooor, aut. / Bülent Karpat
Futbol hatalar oyunudur, en az hata yapan kazanır. / Johan Cruyff
Şut çekmezseniz gol atamazsınız. / Johan Cruyff
Demek ki gol atmadan maç kazanılmıyormuş. / Fatih Terim
Uruguay kim ya? Avrupa'da ne başarısı var? / Sergen Yalçın
Herkes kendine pahalı arabalar, yatlar alırken, ben bugün Livorno forması aldım. / Cristiano Lucarelli
Benim milli takımım Livorno. / Cristiano Lucarelli
Liverpool şehrinin iki büyük takımı var. Biri Liverpool, diğeride Liverpool'un yedekleri. / Bill Shankly
Bana 100.000 kişilik uyku tulumu yapın. / Francisco Franco
Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylerler. Fakat onuda en az Livorno kadar seviyorum. /Cristiano Lucarelli
Maç sonu yüzündeki çiziğin nedenini soran muhabire; "Bilmem karına sor." / Zlatan Ibrahimovich
Pique'yle resimleri çıktıktan sonra gay olup olmadığını soran muhabire; "Kız kardeşini bana getir gör gay miyim değilmiyim." / Zlatan Ibrahimovich
İspanya'da da başarılı olup olamayacağını soran muhabire; "Top orada da yuvarlak değil mi?" / Diego Armando Maradona
Tükürüğüyle balon yapan Thierry Henry'e; "Oğlum rahatsız mısın?" / Arif Erdem
Futbolcuların yorulmasıyla ilgili; "Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen yorgun olur. Biz değil." / Jose Mourinho
Üst düzey futbol savaş gibidir, kibar olan kaybeder. / Rinus Michels
Silah bulundu, mertlik bozuldu. Messi doğdu, rekabet bozuldu. / Ertem Şener
80'li yılların sonunda Beşiktaş-Boluspor maçında hakem Beşiktaş'ın 2 golünü vermez, Boluspor'a havadan bir penaltı verir. Bolu 2'yide atıktan sonra Beşiktaş santra yapmak için orta alana gelir ama santra yapılmaz. Hakem neden santra yapmıyorsunuz dediğinde hakeme; "Hocam sahanıza geçinde başlayalım." / Metin Tekin
Elhamdülillah Beşiktaş'lıyım. / Vedat Okyar
Bizde demokratik yönetim var. Başkan ne derse o olur. / Mahmut Uslu
Beşiktaş ile fenevbahçe arasında rekabet bitmiştir. Ne zaman Alex kaleye geçer ve fener bizi İnönü'de 10 kişi yenerse rekabet tekrar başlar. / Sergen Yalçın
1 maçı 6-0 kazanmaktansa, 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğelerim. / Fabio Capello
Kazanamıyorsan yenilme. / Mircea Lucescu

carsi52

carsi52

100.yıl Ankaragücü-Beşiktaş maçı

Sergen Yalçından Ahmet Dursuna : 3'üde kazma geride oynayanların ;D

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 03, 2011, 00:37:56
Valla 5 yeyip böyle konuşabiliyorsa

bu adamın aklı dengesi yerinde değil demektir..

önce yen realdeyken sonra konuş be jose..

şimdi konuşabilir mi?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

6-0 kazanılan Gs maçı sonrası Tuncay Şanlı (taraftar için):
5 istediler 6 oldu, 10 istediler zaman yetmedi :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Catak

"Ben bir teknik direktörüm. Harry Potter değil. Harry büyücüdür. Ama gerçekte büyü diye bir şey yoktur. Büyü düş, futbol ise gerçektir" Jose Mourinho

"Ben bir teknik direktörüm. Harry Potter değil. Harry büyücüdür. Ama gerçekte büyü diye bir şey yoktur. Büyü düş, futbol ise gerçektir" Jose Mourinho

Ali Eren: "Recep ağabey en kazması sendin" Recep Çetin: "Sen gölgene bile tekme atıyordun"

"Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan öğrendim. Çünkü top hiç bir zaman beklediğim köşeden gelmedi" Albert Camus

TTomas Pekhart'tan Tomas Zapotocny'e: "Bana sahada bir tecavüz etmediği kaldı" Tomas Zapotocny'den Tomas Pekhart'a: "Ben Türkiye'de F.Bahçe ve G.Saray derbilerinde oynadım. O sertlik görmemiş. Ben tecavüzcü değilim"

"Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım" Bir milli maçı anlatan İlker Yasin'in, ilk dakikalarda bir gol yiyen kaleci Hayrettin Demirbaş'a olan serzenişi...:)

Ali Tandoğan: "Ben Brezilya Milli takımı'nda oynuyor muyum?" (Aurelio'nun Türk Milli Takımı'nda oynamasına yaptığı yorum)

Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?" Sergen Yalçın: "Almanya Ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."
:)
ÇATAK