Ana Menü

Futbol Tarihine Geçmiş Sözler...

Başlatan Cem Goren, Şubat 17, 2011, 17:08:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

super guldum sergeninkine, ali eren, recep diyolagida komik.. ;D
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsibxl

Şota ve Arçil'i getirdik. Bunlar 6 ay önce bizde kiralık oynamışlar ve çok gol atmışlardı. Biz de düşünmeden aldık. Ama kötü oynuyorlardı. Artık 4. maça geldik. Biz önde oturuyoruz. Arkadan biri bağırıyor. 'Ha bu yönetim ne kadar geri zekalıdır. Aynı adamlardan iki tane almış' diye."

Ali Tandoğan: "Ben Brezilya Milli takımı'nda oynuyor muyum?" (Aurelio'nun Türk Milli Takımı'nda oynamasına yaptığı yorum)

Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?" Sergen Yalçın: "Almanya Ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."

"Her takım eşittir ama üç büyükler daha eşittir" Ahmet Çakar

Spikerden Hami Mandıralı'ya: "Penaltıyı kaçırdın ne diyeceksin?" Hami: "Canım sağolsun"

"Kezman benim gibi... Ben de çok top oynamak istiyorum ama halim yok. Kezman da öyle... O da çok istiyor oynamak ama oynayamıyor. Geliyor, gidemiyor. Ben de geliyordum, gidemiyordum" Sinan Engin

"Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem" Erman Toroğlu

"Rooney'i abartmayın, medya pohpohluyor, çok fazla çekinilecek bir oyuncu değil" Rooney'nin hat-trick yaptığı 28 Eylül 2004'teki Manchester United - Fenerbahçe maçı öncesi Ziya Şengül'ün yorumu

"Biz bu Bolton'ı orada yeneriz" (Beşiktaşlı bir yöneticinin, tek maçlı sistemi bilmeyip, Bolton'a karşı kaybedilen UEFA kupası grup maçı sonrası söylediği söz) Ertesi hafta Beşiktaş taraftarı da basketbol maçında pankart açtı; "Yönetim Bolton'a otobüs kaldır"

Sergen Yalçın: "Hocam doğru söylemiş" Tigana'nın "Sergen'i Platini'ye benzetiyorum" sözü üzerine...

"Elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor, bizim Hakan'ımız, bizim Oktay'ımız uyuyor..." İlker Yasin, Oliviera'nın hat-trick yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında...

"Bir futbolcu İngiltere'ye gitmek istiyorsa, elbette ki gider. Fakat bilmeliler ki; orada kötü yaşıyorlar, kötü yemekler yiyorlar ve kadınları kıçlarını yıkamıyor" Aurelio de Laurentiis - Napoli Başkanı

"İyi püskürtmüş" Şansal Büyüka'nın, hakeme tüküren oyuncu için yaptığı yorum...

Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

CR7

"If you are first you are first. If you are second you are nothing." Bill Shankly
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Beni futbol oynuyor zannetmeyin. Benim yaptığım şey sevgilimle 90 dakikalık dilimler halinde zaman geçirmek. Futbol bir aşktır. Ben de ona aşık olanlardan biri. [Vágner Love]
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Carvalhal: '' Dünyanin en iyi takimi olmayabiliriz ama dünyanin en iyi taraftarina sahibiz! ''

El Maestro

"Cennetteki ilk antrenmanında sağ açığa geçip, sol bekteki Tanrı'nın başını döndürmüştür. Bana takımında bir yer ayırtmasını çok isterim. Best'in takımında tabii! Tanrı'nınkinde değil" [Eric Cantona]

unicorn

"Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı."

George Best.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ersin Develi

Ya bir muhabbet vardı,ya burda ya forzada görmüştüm hatırlamıyorum
Şöyleydi
Chlsea fb maç öncesi
Türk spiker Chelsea nın tekik direktörüne
-Fb d Alex var ne düşünüyorsunuz bu konu
Chelsea teknik direktörüde
-Bizde de Alex var,Teryy var,Drogba var :)

Nasıldı bu,baktım netten bulamadım

ilhan mansız_melis

Mourinho : Quaresma dünyanın en yetenekli oyuncusu ama bir o kadar da aptal.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

quaresma : crouch uzun olduğu için tepeden bakmaya alışmış..ama unutmasın ki futbol yerde oynanıyor...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

Bi futbolcu ya sol ayağını kullanır yada sağ ayağını ama quaresma 3 ayağını birden kullanıyor.
Quaresma'nın üç ayağı var; biri sağ ayağı,diğeri sol ayağı,bide sağ ayağının dışı.   
[Ertem Şener]
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7