Ana Menü

Futbol Tarihine Geçmiş Sözler...

Başlatan Cem Goren, Şubat 17, 2011, 17:08:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Muhabir: "Tabata Beşiktaş'a ne getirir Sergen?
Sergen: "Valla Antep'ten gelirken 1 kilo baklava getirebilir"

"Avrupa Ligi'nde oynamak utanç verici. Aramızdan bir kaç kişi aynaya bakıp, bunun nedenini kendisine sormalı" Patrice Evra

"Cristiano Ronaldo dünyanın en iyisi ama Messi bu dünyadan değil" Arda Turan

"Çoğu insan İstanbul'un trafiğine laf söyler ama ben, düşünecek zamanım olduğu için trafiği seviyorum" Alex de Souza

Prekazi: "TT Arena'ya gitmek içimden gelmiyor. Sami Yen'i seviyorum"
Ceyhun Yılmaz: "Sami Yen mi kaldı abi toprak oldu"
Prekazi: "Babam da öldü ama hala seviyorum"

Levent Özçelik: "Sen maç beklemek ne demektir bilir misin?"
Ali Ece:"Askerler teskere bekliyor, öğretmenler atama bekliyor senelerdir! Herkes bekliyor, onlar da beklesin"
Levent Özçelik: "Neyse geçelim"

Muhabir: "Nasıl bir savunma oyuncusu istiyorsun?"
Mourinho: "Gay gibi soruyorsun. Sarışın, dürüst birini arıyorum"

"Pele yanlış ilacı almış. Yatmadan önce alacağı ilacı alacağına sabah kullanması gereken ilacı kullanmış" Maradona'dan. Neymar'ın Messi'den daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Pele'ye...

"Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çünkü mağlup olunca ne deneceğini unuttum" Aykut Kocaman, Sivasspor yenilgisi sonrası...

"Futbol, ateşli silahlar kullanmadan yapılan bir savaştır" Bobby Robson

"Sir Matt'i takip etme ayrıcalığına sahibim. Yapmam gereken onun uzun yıllar önce koymuş olduğu standartları devam ettirmek" Sir Alex Ferguson'dan eski M. United Menajeri Sir Matt Busby'e...

"Verdiğim en büyük mücadelenin şu an olan bitenle alakası yok. En büyük mücadelem, Liverpool'u lanet olası tüneğinden indirmekti" Sir Alex Ferguson

"Futbolu sen bırakmazsın. Futbol seni bırakır" Santiago Canizares

"Letonya'nın defansı kalas gibi... Kessen iki oturma takımı, bir masa yaparsın" Erman Toroğlu

"Bu takım, hayal gücü, idealizm ve şiirin birleşimi. İnsanlar onların hayallerini yansıttığımız için bizi izlemeye geliyorlar. Futbol sahasında güzellik, zaferlerden daha güzeldir" Socrates

Muhabir: "Formsuz olduğun söyleniyor"
Ron Artest: "Karın kaslarımı göstersem şu an kocanı terk edersin"

Since 1903

CR7

"Koşan futbolcu düşünmez, düşünen futbolcu koşmaz." Socrates
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum." Cristiano Lucarelli.

"Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım. Hepsini birbiriyle aldattım ama Roma'yı asla aldatmadım." Francesco Totti.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.