Ana Menü

#10# SERGEN YALÇIN

Başlatan unicorn, Kasım 20, 2006, 22:32:38

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ankara_ç13

fırsatım olursa etimesgut şekersporun macına gidecem ankaraya geldiğinden beri hiç gitmedik maçına o nu bi de şekerspor formasıyla izliyelim.

carlito1903

TÜRK FUTBOLUNUN EN BÜYÜK YETENEĞİ....DÜNYANIN EN İİ FRİKİK ATAN ADAMI...BU TARAFTAR SENİ UNUTMAZZZZ.....HEE DENİZLİYE ATTIĞIN GOLÜÜÜ

thelastfire

Ya abicim zaten en çok buna kızıyorum ya.Feyyaz,Ali,Ertuğrul vs. daha örnekler çoğaltılır.Vefasızlıktan başka değil ya bu adamlar niye futbolu bizde bırakamıyor ya.Beşiktaşımın çatısı altında oynarken kral olan ve Türkiye'ye damgasını vuran bu oyuncular niye yaşlanınca işe yaramaz diye yollanıyor ya da vefasızlık yapılıyor.Tamam Feyyaz'ın durumu farklıydı kabul ediyorum...Sergen geri gel.Bizi bırakma geri alalımda menajer olsun falan en azından Beşiktaş'ın içinde kalsın Sergen.O köy takımında onu görünce içim acıyor.

ENTER

herks hakkettiğini bulur bu adm kendini gelişrimedi hiçç benceee  yetenek tek başına bi işe yaramas geliştirilmediği süreceee

NoPasaran

Alıntı yapılan: ENTER - Mayıs 14, 2007, 23:26:33
herks hakkettiğini bulur bu adm kendini gelişrimedi hiçç benceee  yetenek tek başına bi işe yaramas geliştirilmediği süreceee

;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

enginvirus

baba sergen takıma abilih yapar
BU ALEMDE KRAL ÇARŞI

mertcan

ankaragücüne niye gidersin ki sanki ???

ama senin yerin hala ayrı bizde sergen abi...

Anarchy*

harbıden be nıye gıttın sergen abı yakıstı mı sana keske gıtmeseydın be...

by_carsi

ONUN ÖLÜSÜ BİLE YETERDİ ŞU LİGE.ALEXLE TOP DİYE OYNAR DI:D
KEŞKE YAPMASAYDI O HATALARI KEŞKE

candela14

ya abi sergeni tümere benzetmeyin ewt oda gs ve fb ye gitti ama hep birileriyle kavgası yüzünden önce yemen ekşioğlu yüzünden sonra tigana , hep birileri kopardı onu bu takımdan , ayrıca bu vefasızlık konusunda haklısınız hep böle yapılıyor kendi oyuncumuza sahip çıkılmıyor bi tek şifoya jübileyi hatırlıyom bn başka hatırlamıyom
bursalıyız ölümüne çarşılıyız , varmı ötesi
mesafeler engel değil aşkımıza

ilker_csa

sergen gibi bi futbolcu ben daha görmedim inşallah yeniden beşiktaşa gelicek ve yeniden herkes o bizim maçta oynucakmı diye sormaya başlıcak 100 yılın şampiyonluk kendim atsam heralde bu kadar sevinmezdim....
bir gün herkes BEŞİKTAŞLI olmasın BEŞİKTAŞLILIK şerefli kalsın ...

toraman

SERGENSİZ BEŞİKTAŞ MALESEF TAT VERMİYOR.20 DAKİKADA OYNASADA MACIN KADERİNİ DEĞİŞTİRİR
O DA BİZE YETER SERGEN YALÇIN :alkis :by
BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR

dj_serdar

sergen bir başka canlı bir beşiktaş anıtı
Beşiktaşlı Olmak Ayrıcalıktır.

AskıN+

dostum bence geri dönsün. acaba almazlarmı??
onu bedawaya cagırın yıne oynar o
Axıturk