Ana Menü

#10# SERGEN YALÇIN

Başlatan unicorn, Kasım 20, 2006, 22:32:38

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

30 yildir iyiki varsin ve iyi ki Besiktasin teknik direktörusun.

Inancimiz tam , yolumuzun uzun. ;D

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Beklediğimden çok daha iyi çıktı yalan yok

Hücum oynuyoruz en güzel yanı da o.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Sezon başı pek bir umudum yoktu aslında ama yumruğu masaya vuran ve dik duran bir yapıda olması , sessiz kalmaması çok önemli bence. Daha önce merih ve ozanı alanyadan futbola kazandırmıştı. Bu sene Larini görünce teknik kapasitesininde üst düzey olduğunu düşünmeme sebep oldu.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Futbolcuyken oyun zekasi ile oynuyordu, antreman bile yapmayip, basarili olan belki de tek futbolcuydu...

Elindeki kadroya bakarsak, eksiklerimiz her bolgede var...
Ama yuzde 200 kapasite ile oynatiyor takimi..

Bazen hatalar yapabilir, Bayern, Barca, Real gibi takimlar
Fark yiyor en basit takimlardan, futbol bu dedigi gibi Sergenin,
Basari varsa desteklenirsin, basarisiz olursan gidersin,
Futbol boyle , ki futbolu ve en onemlisi futbolcunun duygusunu bilen ve okuyan biri...
5 sene kontrat yapip, bu 5 senede alt yapiya agirlik versek,
Gelecegimiz kurtulur...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Sergen'in en sevdiğim yanı takımın her zaman arkasında duruyor, haksızlığa karşı sessiz kalmıyor hatta kazansak bile hakemleri eleştiriyor ki bence iyi yapıyor çünkü bu ligde sessiz kalırsan ezilirsin.

Bütün oyunculardan da maksimum verimi alıyor bence bu büyük bir başarı. Takımda ki tüm oyuncuları oynatıyor, onlara şans veriyor bu da takım içinde rekabet oluşturuyor.

Açıkcası sezonun başında bu kadroyla şampiyonluğa oynayacağımızı düşünmezdim umarım ligde başka oyunlar dönmezse ya da büyük şanssızlıklar yaşamazsak şampiyon olacağımıza inanıyorum çünkü oynadığımız futbol bunu gösteriyor.
Since 1903

Ersin Develi

Geldiği zaman beni endişelendiren en büyük etken, istikrar sorunuydu çabuk sıkılabilmesiydi. Ama tamamen bunların dışında bir Sergen Yalçın görüyoruz.
Zekası ve kapasitesi bu ligin çok üzerinde, Türkiye'de futbol saha içinde oynansa 3-4 yıl lige ambargo koyar.
Saha içinde iyi, bana  göre bazı isimler hatalı olsa da genel olarak iyi, saha dışında da kimseye eyvallahı yok en güzel tarafı da bu

IL Capitano

cocuktuk (önceden belirtiyim) kedimiz vardi. ismini Sergen koymustuk. siyah-beyaz bisey. kedileri sevmem aslinda. en kucuk kiz kardesimin kedisiydi. yok at yarislari yok Alpay ile birlikte gece hayati filan , ama biz lafini esirgememesine sol ayagina asiktik. Bizde herzaman yeri ayri olmustur. yani 100. kadrosundan cok önceleri hayatimiza girmisti. Biz onu bir idol olarak oynadigi diger takimlarda bile takip ettik, gururlandik.

Pascal , a dursun i mansiz zamanlari idolumuz olacak yaslari gecmistik zaten.

Kediye gelince , Sergen Istanbulspora gidince bizde kardesler gidip ormana birakmistik :(   (1997 yazi)

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

K.D

Sergen Yalçının tam adı harbiden Ali Rıza Sergen Yalçın mı abilerim ablalarım,bunu google a da sorup öğrenebilirim ama olsun forumda muhabbet olsun :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Banucan

Sergen hocamıza en azından tanışma fırsatı bulduğum için şanslı hissedenlerdenim
FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: K.D - Mart 14, 2021, 11:59:11
Sergen Yalçının tam adı harbiden Ali Rıza Sergen Yalçın mı abilerim ablalarım,bunu google a da sorup öğrenebilirim ama olsun forumda muhabbet olsun :D

Aynen öyle..agzimizin tadi bozulmasin Ali Riza efendi :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi