Ana Menü

#10# SERGEN YALÇIN

Başlatan unicorn, Kasım 20, 2006, 22:32:38

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pascalyptica

adam beşiktaşa 100. yılda dönüp nerde kalmıştık dedi şampiyon olduk :D
unutulmazı 89.9 sergen fm :)
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

BerkAy1903

19o3

GöKHaN

Senin gibileri Analar Kolay Kolay dogurmuyor, Keske disini SIKSAYDIN 10 senecik magazin nerde sen orda olmasaydin 10 senecik kendini Futbola verseydinde Jübileni Barcelona veya Realde yapsaydin.. Keskee Keskeee ah ulan Sergen sana nedesem azdir.. Ölün bile Türkiye Ligini sarsti ÖLÜN !!!!!! ya diri olsaydin ya..Neyse efkarlandim dedigim gibi zor gelir senin gibisi Dünya Futboluna.. bi 10 numara bi futbolcuya anca bukadar yakisir sayende 10 numaranin ne oldugunu ögrendim.. 40 sene sonra Allah ömür verirse Torunlarima seni öve öve anlaticam ölüsüyle Türkiye ligini sarsti bir ayagi sahada öbür ayagi kari kiz pesinde, at esek yarisindaydi diye   ;)
100% Besiktasli degildin cok Bencildin hangi takimda oynamis olsanda seni överdim Inan Senin gibisi Türk tarihinde gelmemis Bukadar Isteksiz oynayipda bukadar faydali olamaz kimse, Deli Ibolar yirtiniyor, TunGay lar orasini burasini yirtiyor, Ronaldinholar bile herseyini veriyor, ama sen uyusuk uyusuk oynuyorsun ve Lampardli, Terry'li Chealse 2 tane koyuyorsun, Ezikbahceye karsi sahada yürüyorsun dakka 90 olmus ver su topu cakayim 90a diyorsun cakiyorsun be insafsiz..
Daum'un sözünü hic unutmam 30 dakka Besiktas icin oynasin 60 dakka kendi icin oynasin yeter Sergen..! Bu Söz senin Karaktersiz Sevmedigi bi meslegi yapan birisi oldugunu gösteriyor ama Sen napasinki Allah sana öyle bi Kalibiyet vermiski istemedigin halde bu Halk sana yapisti SERGEN dedi baska bisi demedi öyle bi karaktersizsinki Gitmedigin takim kalmadi öyle bi Gurursuzsunki taa Siirte bile gittin.. ama iste Senin o Insanlik Üstü Kalibiyetin varya ne yapti ne etti bize yaptigin seyleri bile unutturdu ve Sana yine Yüregimizi actik ahh ulan ahh Karaktersiz Duygusuz Gurursuz Süper Star SERGEN Yinede Seviyorum seni Hayatinda basarilar..

:bjk
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

dj_pascal

besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"

xooxxoox

her şey iyi güzelde neden sergen  gönderildi ben hala anlayamıyorum !!

Yönetim çok büyük ayıp etti bence  ve tigana tabii
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLA TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞI

burak_bjk

efsane oyuncularımızdan birisi seni hiç unutmayacagız
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

eyup1903

türk futboluna bi daha böyle birisi gelmez abi
               SERGEN YALÇIN

rico_ pasa

10 suz olmaz ya  ölüsü yeter
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

merttanriverdi

beşiktaşın unutulmaz futbolcularının arasında çok teknik bir oyuncu her şeyi yapar 90 ları bile deler 99 yapar göbeğine laf yok

carsı_55

besıktaslı olunmaz besıktaslı dogulur tam sergenlik
Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

berk1172

bunun gibi solak yoktu bee
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

carsi52

hele fenere attığı frikik golünü unutamam.o maçtan sonra recep daha oynatılmamıştı yani 1.kalecilikten alınmıştı :d
Bölünür senin için uykular!

çArþý_ulan

ah bee ah.....çok özlüyoruz seni be

canmert

hangi takıma giderse gitsin
hep Beşiktaşlıydın sen SERGEN diğerleri gibi değildin...

Anarchy*

boyle bır yıldız az gelır besıktasımıza