Ana Menü

Batuhan Karadeniz

Başlatan alper_1903, Temmuz 04, 2007, 20:48:43

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

biz zaten başından beri batuhan a futbolcu olamazsın demedik..adam olamazsın dedik..ve yanılmadık!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Yalan yok yetenek var belki biyerlere gelir gelmez orası belli olmaz lakin ne olursa olsun ADAM olamaz ADAM ..

Var mı daha ötesi ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

KeePSaKe

Since 1903

El Maestro

"Eski takımıma iyilik yaptım"

Eski futbolcumuz Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'ımıza attığı golün ardından ilginç bir açıklama yaptı.

Yetiştiği kulüp olan Beşiktaş’a Eskişehirspor forması altında rakip olan ve siyah beyazlı ağları ilk kez havalandıran Batuhan Karadeniz, “O golle eski takımıma iyilik yaptım” dedi.

“Ben hata yaptım ama Beşiktaş da hata yaptı” diyerek özeleştiri yapan genç golcü, şunları söyledi: “Aslına bakarsanız ben Beşiktaş’a iki türlü iyilik yaptım. Eskişehirspor’a transfer olurken 2 milyon Euro kazandırdım. Attığım gol, erken bir uyarı oldu. İşe yaramayan yabancıları bir an önce göndersinler.”

Hürriyet

Ukala herife bakın sanamı kaldı uyarı vermek ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Batuhan'ın gelmesi gündemdeyken hatta 1+1 sözleşme imzalandığı söylenirken konuya canlılık getireyim, geçmişte ne yapmış onlara bir bakalım.

İlk Profesyonel Olduğu Yıl 2007-2008:
Hiç ilk 11'de başlamadı, ligde 11 maç sonradan oyuna girdi. Toplam 142 dakika sahada kaldı 1 gol attı 1 sarı kart gördü. Avrupa'da 2 maçta sonradan girdi, 46 dakika sahada kaldı.

2008-2009 Sezonu:
Ligde 14 maç ilk 11'de başladı, 3 maçta sonradan oyuna girdi. Toplam 17 maçta 1156 dakika süre aldı, 9 gol attı 3 asist yaptı. Kupada 1 maçta ilk 11 başladı 90 dakika süre aldı. Avrupa'da 1 maçta ilk 11'de başladı 2 defa sonradan oyuna girdi 55 dakika sahada kaldı.

2009-2010 Sezonu:
Bu sezon sadece deplasmanda Tello'nun golüyle kazandığımız Manchester United maçında 84'ünde dakikada oyuna girdi 85'inci dakikada sarı kart gördü ve sezon boyunca 7 dakika forma giymiş oldu.

2010-2011 Sezonu:
Eskişehir'deki ilk sezonunda toplam 25 maçta forma giydi bunların 17 sinde ilk 11 başladı, toplam 1669 dakika forma giydi 7 gol attı 1 asist yaptı 5 sarı 1 kırmızı kart gördü.

2011-2012 Sezonu:
Eskişehir'deki ikinci sezonunda ligde 27 maçta forma giydi bunların 7 sinde ilk 11'de başladı. Toplam 956 dakika forma giydi 3 gol attı 1 asist yaptı 3 sarı kart gördü. Süper final Avrupa grubunda 6 maçta forma giydi, hepsinde sahaya ilk 11'de çıktı toplam 495 dakikada 5 gol attı 2 asist yaptı 2 sarı kart gördü. Kupada ise 4 maçta ilk 11 başladı ve hepsinde 90 yani toplam 360 dakika forma giydi, 2 gol attı 1 asist yaptı.

2012-2013 Sezonu:
Bu sezon Eskişehir'de oynanan St.Johnstone maçında ilk 11'de başladı 68 dakika forma giydi.

ERHUN

Resmen Beşiktaş'ta, ne olursa olsun bu başlık yakışmıyor, bir ara düzeltirse bir yönetici güzel olur.

Hayırlı olsun, umarım aklını başına alır ve futboluna bakar. O zaman işte faydalı olacağına inanıyorum.

K.D

aynen girince benim de dikkatimi çekti ne yapmış olursa olsun şu an BEŞİKTAŞIMIZIN futbolcusu başlığı bir ara düzeltelim volkan adminim.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

Bir yönetici düzeltmiş zaten var olsun.

NoPasaran

Alıntı yapılan: K.D - Ağustos 14, 2012, 16:57:02
aynen girince benim de dikkatimi çekti ne yapmış olursa olsun şu an BEŞİKTAŞIMIZIN futbolcusu başlığı bir ara düzeltelim volkan adminim.

Kemalcim admin olacaksin ama degistirdigimizi gormuyorsun bak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Gaflardan uzak başarılı olur umarım

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..