Ana Menü

Batuhan Karadeniz

Başlatan alper_1903, Temmuz 04, 2007, 20:48:43

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Öyle diyorlar

Bu dönem bu adamdan yararlanabilirdik sanki ama olmadı..

İç dünyayı bilmiyoruz ama en son kupa maçında izlediğim Batuhan sanki bize faydali olabilirdi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bu gelişinde umutlanmıştım, bu defa kendini futbola verir Almeida kadar verim alırız diye düşünmüştüm.

Çabalasa ama olmasa anlarımda gördüğümüz kadarıyla hiç çabalamadı bile. Neyse hayırlısı olsun Batu içinde bizim içinde. Transfer sezonu cuma bitiyor.

IL Capitano

Son iki haftadir gripim filan diye yatmasinin sebebi bu olabilir, fesh etsinler sözlesmesini  diye. Olabilir diyorum, eger öyleyse  cok buyuk ayip etmis.

Yolu acik olsun.

ilhan mansız_melis

Şimdi Deportivo taraftarı düşünsün.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

"Tüm Beşiktaş camiasına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Antalya'da geçirdiğimiz kampta ben aldığım parayı hak etmediğimi söyledim. Konu başkanımıza kadar gitti. Karşılıklı fesht ettik. Deportivo talip oldu... Herkesin hayalinde vardır Avrupa'da oynamak ben de tercihimi Deportivo'dan yana kullandım."
"Beşiktaş'ta neden olduğunu ben de bilmiyorum. Galatasaray maçı öncesinde boğaz enfeksiyonum vardı. Antrenmana çıkmak istedim ancak doktor kalp krizi ihtimali sebebiyle çıkmamam gerektiğini söyledi. Ben tekrar Beşiktaş'a döneceğim. Buraya gelmem Beşiktaş sayesinde oldu. Ben Beşiktaşlıyım, 'Beşiktaş küme düşer' dediler. Beşiktaş formasını koysa şampiyonluğa oynar. Bana kızgın olabilirler ancak ben onları çok seviyorum."

ilhan mansız_melis

UEFA kararları gereği bu sezon forma giyemeyecekmiş.

Deportivo transferden vazgeçti. (İsmail Şenol)

Ersin Develi

Az önce denk geldim Ntvspor'da Batuhan'ın haberi vardı,vukaatlarını saymaktan başka birşey söylemeye fırsat bulamadı spiker.

Bu sene başında neden geldin hala anlamış değilim ama sana yine güvenmediğim için pişman değilim

ERHUN

Çin'in Shangai Shenxi.... (Shensua değil) takımına transfer olacaktı. Yıllık 2.5m€ istemiş, deneme antrenmanlarına katılıyordu. Takım Antalya'da kampta. Geçen akşam odasına 1 şişe viski 10 şişe bira istemiş, sabah antrenmana sarhoş katılmış. Transferden vazgeçmişler.

Haber Vatan Gazetesi'nden Figen Civan'a ait. Batuhan twitterda yarın 100.000 liralık tazminat davası açacağım yazmış. Bu kadar da değildir diye düşünüyorum.

keskinli

Haber dogrumu yanlusmi bilmem ama sporcu adam degil bu kesin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Mustafa Hoca büyük adamış vallahi

Teşhisi koymuş tedavisi yok demiş gömün demiş

ama anlamamışız  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

ölümüne savunan vardı burada.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano