Ana Menü

Batuhan Karadeniz

Başlatan alper_1903, Temmuz 04, 2007, 20:48:43

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

Ertugrul Hocadan Kadroya alinan genc yetenek hakkinda düsünceleriniz

Bi Zamanlar M.City yolunda olan ama Besiktastan vazgecemeyen Topcu, 15 yasinda

Batuhan Karadeniz de tıpkı Burak Yılmaz gibi doğuştan Beşiktaşlı... Çünkü onun babası da bir dönem Siyah-Beyazlı takımda kaleci olarak görev yaptı. 1991 doğumlu ve 84 kilo... 15. yaşına yeni girdi, buna karşın boyu 1 metre 92 santim. Ayakkabı numarası da 46.5... 2002 yılında İçerenköyspor'dan Beşiktaş'a transfer oldu. Halen Levent Lisesi'nde öğrenim hayatına devam ediyor. Ancak öğrendiğimiz kadarıyla yeşil sahalardaki başarısını okul sıralarına taşıyamıyor!
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

enginvirus

John Carew gibi. Ben izledim bunu.
BU ALEMDE KRAL ÇARŞI

Doktor

Okul hayatı benim gibimiş demek ;D olsun ama bu çucukta iş var mutlaka kaza bela basına gelmezse ;)

carsi52

inşaallah kaybetmeyiz böyle bir oyuncuyu.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

bi kaç maçını izledim çok ii bi golcü ama pek bi havalarda eğer bu huyundan kurtulursa ülkemizin en ii forveti olur hatta avrupanın....

thelastfire

Sadece Türkiye'de değil carlito1903'e katılıyorum bence eğer kontrol altında tutulur aleme falan dalmazsa(ki böyle bir potansiyeli var gibi) Dünya'nın önemli golcülerinden olabilir.

SchekiLL

katılıyorm sana çok ii bi golcü genç milli takımın maçında 4 gol attı =) daattı adam rakibi .
EMRE İNCE . . . !

xxdoggyxx

18.03.2007

die-4-u

Bu Haftanın Yıldızı...
Performansını Arttırırsa Sadece Haftanın Değil;10 Sezonun Yıldızı Olur Türk Futbolunda..

eRe

yavastan bızımde hakan sukurumuz olusuyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

insaallah kendini gelistirir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BjKcArsi54

helal olsun insallah kendini geliştirip güzel yerlere gelir

asikartalonur

iii oyuncu şımarcağını zannetmiyorum yönetim ve ailesi bu çocuğu korumalı

bjk4eva

U16 milli takımından biliyorum Batuhan Karadenizi gerçekten geleceğin futbolcusu diyebiliriz.İnşallah Ertuğrul Hocamızda ona son 15-20 dakkada şans verir.

BjKli_10-ur

Ertuğrul hoca ona çok güveniyor ve risk alarak sahaya sürüyo Antep maçından sonra güveni iyice yerine gelmiştir fakat Süper Lige göre bence çok fazla(Antep maçındaki gol aldatmasın neredeyse ayağına gelen bütün toplar gitti)
Sensiz geçen günlerin ...