Ana Menü

Batuhan Karadeniz

Başlatan alper_1903, Temmuz 04, 2007, 20:48:43

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Ya tamam hayirli olsun diyelim ama ben anlama veremem bu transfere.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

K.D

Alıntı yapılan: NoPasaran - Ağustos 14, 2012, 18:13:58
Alıntı yapılan: K.D - Ağustos 14, 2012, 16:57:02
aynen girince benim de dikkatimi çekti ne yapmış olursa olsun şu an BEŞİKTAŞIMIZIN futbolcusu başlığı bir ara düzeltelim volkan adminim.

Kemalcim admin olacaksin ama degistirdigimizi gormuyorsun bak
yok abi  benim pc de erhun abinin gönderdiği mesajda halaa eski isim duruyor bende bir tek onu görünce değştirildiğini fark edemedim,sonradan kendi mesajımla farkettim :) nyse sorun hallolmuş eyvallah adminim.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

İstanbul'a geldi akşam antrenmanına katıldı.

Banucan

ilk resmine bakınca acayip Tümer'e benzettim
FEDA

NoPasaran

Hadi olm şaşırt bizi be..

Sok şu sana söylediğimiz lafları ağzımıza..

Büyük bi golcü ol...

Sana açılan bu kollarada öyle sıkı sarılkı milyon eurolar bile ayırtmasın..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

valla abi gol atması önemli evet ama umarım önce yaptığı hataları tekrarlamaz istemiyordum Batuhan'ı ama bu gece Allah'a günahlarımı affetmesi için yalvarırken düşündümde Allah beni affedebiliyorsa ben kimim ki Batuhan'ı affedemiycem
ama umarım gerçekten kalbimden isteyerek söylüyorum bunu eski hatalarını tekrarlamaz
FEDA

ilhan mansız_melis

Kim yazmıştı burada hatırlamıyorum galiba Volkan abiydi. " Adam gibi adam ol 3 gol atsan bile bağrımıza basalım."
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

olay o zaten tabiki çok gol atmasınıda isteriz kimseyi kandırmamak gerek ama çirkeflikle atılıcak goller yada çirkef golcü istemiyoruz bu da bizim farkımız
sonuçta biz şerefli ikinciliğiyle övünen taraftarız
FEDA

eRe

Yeni sezon öncesinde teknik direktör Samet Ayaba'nın golcü transferi istemesi üzerine Beşiktaş, eski futbolcusu Batuhan Karadeniz'i kadrosuna kattı.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın da raporu doğrultusunda Batuhan Karadeniz'in transferinde mutlu sona ulaşıldı. Başkan Fikret Orman, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile anlaşarak Batuhan'ı Beşiktaş'a kazandırdı.

3 MİLYON EUROYA SATIN ALMA OPSİYONU

Başkanların yaptığı görüşmenin ardından Beşiktaş Kulübü'nden borsaya yapılan açıklamada, "Eskişehirspor Kulubü futbolcusu Batuhan Karadenizli'yi 2012-2013 sezonu için kiralanması konusunda oyuncu ve kulubü ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşmaya karşılığında Eskişehirspor Kulubüne 250.000.Euro kiralama bedeli ödenecektir. Sezon bitiminde Şirketimiz Futbolcuyu 3.000.000. Euro Satış opsiyonu şartı ile alabilir" ifadeleri kullanıldı.

BATUHAN NE KADAR ALACAK?

Batuhan'ın alacağı ücretle ilgili olarak ise "Anlaşma karşılığı Futbolcunun kendisine; 900.000 TL'sı Garanti ücret ve 12.500 TL'sı maç başı (40 maçla sınırlı) ödeme yapılacaktır" açıklaması yapıldı.
2009 yılında kiralık olarak gittiği Eskişehirspor'a daha sonra bonservis ile transfer olan 21 yaşındaki oyuncu, son iki sezondur Kırmızı-Siyahlı formayı giyiyordu. Batuhan'ın teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşadığı için takımdan gönderilmesine karar verilmişti.
Kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Batuhan Karadeniz daha önce siyah-beyazlı forma altında 14 lig maçında oynamış ve 2 gol atmıştı.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

gayet cüz'i bi miktar bence
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

okunası bir yazı http://tr.eurosport.com/erman-yasar-golgede-ve-guneste_blog161/ask-her-seyi-affeder-mi_post1610082/blogpostfull.shtml Özellikle son cümlesi çok güzel.

"Senin forma giydiğin Beşiktaş’ı destekleyeceğim için kendi Beşiktaşlılığımdan özür dilerim."
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ERHUN

Eğer sezon sonu almak istersen € 3.000.000 vereceğimizi düşünmüyorum. Opsiyon koymak illa o fiyata almak değil bildiğiniz gibi, Manuel'in opsiyonu € 8.000.000 idi € 2.000.000 'ya aldık.

K.D

sezonu bir kazasız belasız geçirsinde sezon sonu alması şöyle dursun bence :)

bakalım neler olacak ilk inönüdeki maçta tam derbi maçı batu 11 falan başlarda taraftar sallarsa anında batunun moralinin bozulmasını geçtim taraftarla takımın bütünleşeceği en güzel zamanda her şey berbat olabilir umurım öyle bir şey olmaz.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

+18 !

Çok küfrettim sana zamanında, tık lan o lafları ağzıma.