Ana Menü

SSL 22.hafta Galatasaray - Beşiktaş 22.02.13

Başlatan CR7, Şubat 17, 2014, 23:03:45

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Sanki Dünyada başka defans oyuncusu kalmadı Danny'i aldılar çok iyiymiş gibi.
Since 1903

CR7

Ben orada elleriniz basina naptim demek manasinda goturdugunu dusunuyorum

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Bende Yiğit gibi düşünüyorum. "Ohhh görevimi tamamladım, rahatım, seneye burada forma garanti" anlamı çıkarılıyor sanırım ama bence öyle değil. Yapmaması gereken bir hamle yaptı "ulan ben ne yaptım" anlamında elleri kafasına götürdü. Bence öyle yani. Dany'den bu tarz bir hata bekliyordum. Maçtan önce kiralık olduğu için çok konuşuldu. Dany için hep canlı bomba diye bahsediyordum GS'deyken. Bugün bizim elimizde bombayı patlattı, bu pozisyon dışında iyi hamleleri vardı ama doğal olarak bu pozisyon tüm hareketlerini aldı bir kenara attı.

[KralKartal]

Dany = kolpa
Hala takimda duruyorsa yaziklar olsun, satti takimi...e belliydi zaten, seneye geri doner, gorev tamamlandi..

O hareketi amator yapmaz!!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

bekledigimden iyiydik
ilk 60 dakika cok iyi oynadik
ondan sonra düstük,100 dakika daha oynasak gol atamazdik
bizde bazi oyuncular tek devrelik
dany aptalca bi hata yapti ama mac satti demek haksizlik olur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Bin kere izledim 999 kere ayni dusuncedeydim bir kerede kararsiz kaldim..

Ceza sahasinda o sekilde yatarak mudahele olmaz.

Evet satti, dany gorevini yapti.

carsi52

Alıntı yapılan: ERHUN - Şubat 22, 2014, 22:26:19
Dany'den bu tarz bir hata bekliyordum. Maçtan önce kiralık olduğu için çok konuşuldu. Dany için hep canlı bomba diye bahsediyordum GS'deyken. Bugün bizim elimizde bombayı patlattı, bu pozisyon dışında iyi hamleleri vardı ama doğal olarak bu pozisyon tüm hareketlerini aldı bir kenara attı.

Şoklardayım  :o

Bu kadar bilgin vardı madem kardeşim sanki dany ile kan bağın varmış derecesinde niye savundun transferi ?

Bölünür senin için uykular!

RCA

Maç özetini izledim konuşmak için tabikide yeterli değil. Fakat Dany'nin pozisyonunun TAMAMEN kasıtlı olduğu düşüncesindeyim.

Hiç bir STOPER ORTA SAHA FORVET Oyuncusu o şekilde giremez rakip takım oyuncusuna kendi ceza alanı içinde.

Yapıyor ise de almayacaksın kadroya, oynatmayacaksın. Affedilir gibi değil çünkü.

Bomba değil atom bombası mübarek kavşak herif.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Burada GS konularına fazla girmediğim için ispat etme imkanım yok tabii bu tarz karşılık gelmesi normal. GSli arkadaşlarımla konuşurken hep Dany'nin canlı bomba olduğundan konuşuyorduk, gerçi ispat etme zorunluluğum yok ama yazayım dedim. Son adamken Cristiano Ronaldo'ya çalım atan birinden bahsediyoruz daha ne olsun.

Dany'nin canlı bomba olma durumu zekasını kullanmadığından, riski sevmesinden ve ileriye açılmayı sevdiğinden kaynaklanıyor. Bugün ilk yarıda Burak'tan mıydı Drogba'dan mı net hatırlamıyorum yine topu kaptı GS yarısahasına girdi köşeye doğru giderken kaptırdı neyseki topu kapan Veysel topu kontrol edemedi taca çıktı .Yoksa fizik olarak iyi stoper. Benim o kadar savunma nedenim GS'den geldiği için adam formayı üstüne geçirmeden yargılanması. Şoka girecek bir şey yok yani. Kaldı ki o pozisyondan sonra başarılı müdahaleleri var, ancak doğal olarak onlara bakan kalmadı. 1 yanlış maç boyunca yaptığı bütün doğruları götürdü.

[KralKartal]

Alıntı yapılan: RCA - Şubat 22, 2014, 22:59:56
Maç özetini izledim konuşmak için tabikide yeterli değil. Fakat Dany'nin pozisyonunun TAMAMEN kasıtlı olduğu düşüncesindeyim.

Hiç bir STOPER ORTA SAHA FORVET Oyuncusu o şekilde giremez rakip takım oyuncusuna kendi ceza alanı içinde.

Yapıyor ise de almayacaksın kadroya, oynatmayacaksın. Affedilir gibi değil çünkü.

Bomba değil atom bombası mübarek kavşak herif.

Aynen..

keskinli

golleri kaciranlarda seneye geseye transfer olmak icinmi kacirdilar?
bazi seyler asmak lazim artik
pozisyon aptalca ama böyle aptalca hareketler ilkmiydi?
daha gecen hafta serdarda aynisini yapti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Bir adam bi kulübün neden artığıdır denilir ? Çünkü işine yaramamıştır o kulüpte oynamayı becerememiştir.

Bizde bu yüzden dany kim ki gidip geseye iyilik yapıyorsunuz diyerekten karşı çıkmıştık.

Canlı bomba olduğunu bildiğimiz için Beşiktaş'a zarar vereceğini pek faydalı olmayacağını söylediğimiz için karşı çıkmıştık.

Benim sana sorduğum soru şuan ki yorumlarınla o zaman ki yorumlarının tamamen zıt olmasıdır.

Hem zaten biliyordum diyorsun hemde iyi transfer şöyle iyi böyle iyi gesede şu kadar maç oynamış vs vs vs..Adama sormazlar mı canlı bomba,zekasını kullanamayan bi adamın Beşiktaş'a transferini neden doğru buldun diye ?

Neyse biz zaten biliyorduk böyle bir şeyin yapacağını bu yüzden bağırdık karşı çıktık Beşiktaş'a zarar vericeksiniz bu tarz transferlerle diye o zamanlar dar düşünüyor olduk.Oyuncu patlayınca sanki akrabasıymış gibi savunan insanları şimdi canlı bomba olduğunu zaten biliyorduk diyince şoklara girmemek elde değil.Gerçekten büyük bi şaşkınlık içerisindeyim aylar önce beyaz diyipte şimdi siyah dediğini görünce çok şaşırdım bu yüzden yorum yapma gereğinde hissettim kendimi neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Penaltı pozisyonuna gelince.Kasıtlı mıdır değil midir bilemeyiz tabi akıllara soru işareti geliyor fakat tam emin bir şey söyleyemeyiz.Kasıtlı veya değil artık ders olsun yönetime ve bu tarz transferlere karşı çıkmayan insanlara son olsun bu tarz transferler lütfen.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Uzatmanın anlamı yok ama bana olur olmadık ithamlarda bulunulursa uzar gider. O zaman siyah şimdi beyaz deme durumu yok. Şoka girmene gerek yok. Her futbolcu hata yapar. Bundan önceki maçlarda beğendim Dany'i, bugün psikolojik olarak zorlandığı için yaptı o hatayı. Bilerek yaptığını düşünmüyorum, zaten dediğim gibi bana göre o hareket "hata". Kasıtlı yapılan bir şey değil. Tek hatayla sallayacak karakterde biri değilim.

Bir daha yazayım. Gaziantepspor'da Dany'i çok beğeniyordum, umarım alırız bu adamı diyordum. GS'nin almasına üzülmüştüm. GS'de devamlı olarak forma giymesi büyük takımda forma giyebileceğinin kanıtıydı. Fizik olarak ligimizde eşi yok, çok atletik. Mental problemleri var ama o da olmasa olduğu yer süper lig değil premier lig olurdu. Ne yapayım karakterim böyle, tek maçta forma giymeyen adama sallanınca veya forma giyip sonuna kadar savaşan adama haksız yere sallanınca dayanamıyorum, korumaya geçiyorum (böyle yazınca aklıma geldi, Allan abiye ve Vedran abiye selam olsun). Dany, Ersan'dan falan iyi stoper bana göre.

RCA

Alıntı yapılan: keskinli - Şubat 22, 2014, 23:14:37
golleri kaciranlarda seneye geseye transfer olmak icinmi kacirdilar?
bazi seyler asmak lazim artik
pozisyon aptalca ama böyle aptalca hareketler ilkmiydi?
daha gecen hafta serdarda aynisini yapti

Biz aştık merak etme abi.

Aşması gereken kulüp yanlış yere veriyorsun mesajı.

Ben sadece o pozisyon için yapıyorum yorum maçın geneli hakkında yapmayacağım çünkü izlemedim.

Kasıtlı demek tamamen iddaa zaten bunun aksini söylemiyorum. Ama iddaa o kadar güçlü ki; pozisyona geri dön aç izle abi bir daha. veysel topu çektiği andan itibaren dany TRAKTÖR gibi geliyor. Profesyonellik adına utanç verici ve alakasız hareket ediyor.

Şimdi ben neden kasıtlı diyorum tekrar değineyim, bana göre profesyonellik dışı yapılan her hareket kasıtlıdır. basketbol da olsun futbol da olsun.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

djinonu

Bence serdari ve ersani yakmak sonrada dannye mahkum etmek bir kurguydu necipte bekte oynadi resmen bictiler bizi
Sampiyonlukmu aslinda hayal degil zaten benim gozumde degil 25% bir sans onuda bize yedirmezler..bosunami bulusuyor aysal y.d. Yemekler filan..bizimkilerde iyi oynamayinca ekmeklerine bal suruyoruz