Ana Menü

SSL 22.hafta Galatasaray - Beşiktaş 22.02.13

Başlatan CR7, Şubat 17, 2014, 23:03:45

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Birisi futboluyla canlı bomba diğeri sertliğiyle agresifliğiyle canlı bomba.

Senin verdiğin örneklere Meloyuda verebiliriz,Pascal Noumayıda,Emre Belözoğlunuda,Luganoyuda

Bu tarz oyuncular açığı iyi futboluyla kapatıyor.

Fakat Dany tarzında canlı bomba olanlar açığını kapamadığı için küçük kulüplerde oynayabiliyorlar.
Bölünür senin için uykular!

Simurg

Macin böyle bitmemesi gerekirdi adamlar belese puan kazandı

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Yalnız bir noktayı yazmayı unutmuşum. Necip şans bulduğu her maçta, her pozisyonda elinden geleni yapan biri. Ama sağ bek olmadı. Serdar Kurtuluş'un cezası, sakatlığı yokken oynatılmaması bence hata oldu. Tamam daha ağır biri ama Necip'ten hiç faydalanmadık. Sağ bek oynamak sağ tarafta geride durmak değildir, adam ileri açılmadı. O beğenmediğimiz Serdar yine ileri açılıp ortalıyor topu, bu sezon öyle attığımız gol var. Hem karşıda Bruma gibi hızlı biride yoktu.

melankolizm

Bir mağlubiyette bu kadar hayattan soğudumu hatırlamıyorum, liverpool maçıda dahil. Türkiye'de 3 büyüklerden 2si karşılaşıyor ve gs kötü gününde bile bizi yenebiliyor.
Hayal kırıklığım, üzgünlüğüm hat safhada. Şampiyon olsan ne fayda rakiplerin seni artık sıradan halleriyle bile yeniyor. Üzücü

[KralKartal]

Sonra Besiktas iyi oynadi diyor yonetim, BESIKTAS iyi degil, GS kotu oynadi... KOTU oynayan GS yi yenemiyorsan zaten sampiyon olamazsin hakta etmiyorsun.

O degilde, sampiyonlar liginde ne yapacak bu takim merak ediyorum..

Defansa orta sahaya ve forvete 3 tane yildiz saglam adam gerekli...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Şu maçı kazansak ne güzel fenerle puan farkı 3'e inmiş olacaktı..
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Söylenecek çok bir şey yok aslında. ABV Dany.

Bir de Melo sen ne tür bir oç'sun ya.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.