Ana Menü

SSL 22.hafta Galatasaray - Beşiktaş 22.02.13

Başlatan CR7, Şubat 17, 2014, 23:03:45

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Alıntı yapılan: djinonu - Şubat 22, 2014, 23:45:16
Bence serdari ve ersani yakmak sonrada dannye mahkum etmek bir kurguydu necipte bekte oynadi resmen bictiler bizi
Sampiyonlukmu aslinda hayal degil zaten benim gozumde degil 25% bir sans onuda bize yedirmezler..bosunami bulusuyor aysal y.d. Yemekler filan..bizimkilerde iyi oynamayinca ekmeklerine bal suruyoruz

Buna pek katılmıyorum.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Alıntı yapılan: ERHUN - Şubat 22, 2014, 23:28:41
Uzatmanın anlamı yok ama bana olur olmadık ithamlarda bulunulursa uzar gider. O zaman siyah şimdi beyaz deme durumu yok. Şoka girmene gerek yok. Her futbolcu hata yapar. Bundan önceki maçlarda beğendim Dany'i, bugün psikolojik olarak zorlandığı için yaptı o hatayı. Bilerek yaptığını düşünmüyorum, zaten dediğim gibi bana göre o hareket "hata". Kasıtlı yapılan bir şey değil. Tek hatayla sallayacak karakterde biri değilim.

Bir daha yazayım. Gaziantepspor'da Dany'i çok beğeniyordum, umarım alırız bu adamı diyordum. GS'nin almasına üzülmüştüm. GS'de devamlı olarak forma giymesi büyük takımda forma giyebileceğinin kanıtıydı. Fizik olarak ligimizde eşi yok, çok atletik. Mental problemleri var ama o da olmasa olduğu yer süper lig değil premier lig olurdu. Ne yapayım karakterim böyle, tek maçta forma giymeyen adama sallanınca veya forma giyip sonuna kadar savaşan adama haksız yere sallanınca dayanamıyorum, korumaya geçiyorum (böyle yazınca aklıma geldi, Allan abiye ve Vedran abiye selam olsun). Dany, Ersan'dan falan iyi stoper bana göre.

Dany geldiğinden beri iyi maç oynadı çok iyi maç oynadı dediğimiz bi maç olmadı bana göre hatta yanılmıyorsam ilk oynadığı maçmıydı hatırlamıyorum fakat burdada yazmıştım o zamanda bu tarz çok hata yapmıştı şimdi hatırladım antep maçıydı yani belliydi zaten nasıl bi oyuncu olduğu.

Karar versen be kardeşim çok mu beğeniyorsun çok mu iyi yoksa canlı bomba mı zekasız bi futbolcu mu.

Dediğin saçmalıkları yapan bir adam canlı bomba olan bir adam zekasız olan bir adam kusura bakmada büyük takımda forma giyemez bunu 100 kişiden 99'u bu tarz bi adam büyük kulüpte forma giyemez der.Eminim sende böyle dersin.

Tek maçta forma giymeyen adama sallamak ile ne alakası var ? Bu adam zaten defalarca ligimizde forma giymiş galatasarayda forma giymiş ne olduğu belli bir adam yani forma giymeden sallamadık önceden izledik gördük ne olduğunu biliyorduk.

Valla her yorumundan sonra beni ciddi anlamda şaşırtmalara devam ediyorsun.Özellikle önce zekasız,canlı bomba diyip sonra büyük takımda forma giyebilir demen son nokta oldu.

Belki çok sert çıkışlarım özellikle bu konuda transfer aşamasında,olduktan sonra ve şimdi farkındayım çok sert olduğumun bu konud[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]onu Beşiktaş'a zarar olunca dayanamıyorum Beşiktaş'a zarar gelince o futbolcuymuş bu yöneticiymiş o adammış bu adammış savunamıyorum.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

besiktasin daha büyük problemi kreatif oyuncularinin kondisyon özürlü olmalari
bu oyun seklinde olabilir oyuncunun kendisindende
ilk yaridaki oguza ve töreye bakin bide ikinci yariya 60 dan sonraya
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Karar verecek bir şey yok, dediklerimi anlamıyorsun veya ben anlatamıyorum her neyse. Büyük takımlarda forma giyen her futbolcunun zekası üst düzey değil. Canlı bomba demek kötü futbolcu demek değil, en azından ben o anlamda kullanmıyorum.

Tek maçta forma giymemiş derken Beşiktaş formasından bahsettim. Önceki mesajımda dediğim gibi bizden önce Dany'i özellikle Gaziantepspor'da beğeniyordum. Galatasaray'da beğendiğim maçlarıda var saçmaladığı maçlarıda var. Dediklerimin net olduğu düşünüyorum ama sen herhalde kullandığım tanımları yan yana beğenmiyorsun.

Evet ilk maçında yani Gaziantepspor maçında 1-2 hatası olmuştu ama telafi etmişti. Eskiden rakiplerin ortadan elini kolunu sallayarak geldiği takımın son maçlarda göbeği (Dany-Pedro) taş gibi oldu, rahat rahat gelemiyorlar. Tabii burada Dany tek değil, Pedro'nunda onun kadar hatta bana göre Dany'den daha fazla katkısı var.

carsi52

Canlı bomba demek ne zaman ne yapacağı belli olmayan her an saçmasapan bir hata yapıp seni yakabilecek genelde hiç bir taraftarın ve hiç bir kulübün istemediği oyuncu tipidir özellikle bu defans oyuncusu ile herkes uzak durmaya bakar.Bunun tanımı Türkiyenin her yerinde aynıdır.

Ki kendinde diyorsun bu oyuncu o kadar zekasız ki C.Ronaldo'ya son adam iken çalım atmaya çalışmak isteyen biri diyorsun.

Sana tek bir soru sorucam

Yukarıda söylediğim tarzda bir oyuncu büyük kulüpte forma giyebilir mi ? Giymeli mi ? Sadece soruma cevap verirsen memnun olurum.

NoPasaran

Valla şok oluyorum bugün Beşiktaş ile ilgili yorumları okuyunca..

Savunma anlamında Dany , Franco ve orta sahamız bence kusursuza yakın oynadı..

Dany nin yaptığı penaltı çok amatörce ancak asla eleştiri boyutlarını farklı yönere çekilecek türden değil..

Bu konudaki benim en yakın görüş belirteceğim kişi Ahmet Abidir bugün..

Demek istediklerimi bir kaç mesajında çok güzel anlatmış..

Beşiktaşta kreatif denilen yani üst düzey olduğu görülen oyuncular malesef tek devrelik..

Olcay olsun Gökhan  olsun ve Oğuzhan olsun malesef 90 dk ya yayamıyorlar oyunu..

Bugün ikinci yarı artık Galatasaray tamamen bitmiş ve gel bize gol at derken bir türlü vitesi ikiye çıkaramadık..

Ve malesef devre arasındaki transfer hatası..

Keşke BAtalla gibi birisi alınsaydı..

Skorer bir orta saha oyuncusu gücümüze çok ciddi güç katardı..

Neyse

Ha birde eleştiri olarak algılanmasın oyuncuya ama gerçekler var..

Almeidanın yedeği Ömer Şişmanoğlu olmamalı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Aynen öyle, canlı bomba odur. Canlı bomba her an hata yapabilecek adamdır. Ama kötü futbolcu demek değildir. 20 top gelir onun bölgesine hepsini karşılar, bir defa yapmaması gereken saçma bir şey yapar gol yedirir. Ben Dany açıklandıktan sonra laf edildiği için ve geçmişte beğendiğim için savundum. Gidip illa Dany alınsın vs. tarzı yazılar yazmadım. Ama bunu dedim diye bak yine kötüledi, bir öyle bir böyle konuşuyor olmasın, Dany'i beğeniyordum bizden önce. Bizde de beğeniyorum, penaltı dışında göze batan hatası yok.

Zekadan bahsederken Pedro'nun davranışlarından bahsediyorum. Nerede ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Dany'de o pek yok. Topu kapıp bir anda rakip kaleye topla gidebilir. Cristiano'ya yaptığı içinde bu geçerli, bence yapılmaması gerekli. Ama adam kendine güvenmiş, özgüveni yerindeki yapmış. Kimi defanslar var karşıda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü an ne yapacağını şaşırıp dan dun vuruyor topa.

Evet giyebilir.
Bizde şuan alternatif olmadığı için bizim için konuşayım giymeli.
Sivok sağlam olsaydı da bunu derdim. Sivok-Pedro veya Escude'yi de onların yanına dahil edeyim ağır stoperler. Dany'nin arkadan gelip Burak'tan aldığı topu hatırlıyorsunuzdur maçı izlediyseniz, faul aldı hani o pozisyon. Telles'in Pedro'yu geçtiği zaman yetişememesini de görmüşsünüzdür. Pedro'ya dediğim bir şey yok, bir futbolcuda her özellik bulunamaz. Zekasını ve kademeye girmesini çok beğeniyorum ama fizik olarak ve hız konusunda Dany'e yaklaşamaz buda bir gerçek. Ondan fizik ve hızda beklemiyorum onu yineleyeyim tekrar soru olarak karşıma gelmesin.

Sadece evet-hayır şeklinde cevap verecektim ama gelen soru anlatmak istediğimi karşılamadığı için açıklamalı yazdım. Okuyup okumamak size kalmış.

carsi52

Büyük kulüpte formaya giyebilir farklıdır bizde ki oyuncular arasında forma giyebilir farklıdır.

Şuan bizim sağ bek oyuncularımıza baktığımızda sabri bile forma giyebilir senin mantıkla düşünürsek.Gidelim sabriyi mi alalım sezon sonu ?

Bana kalsa Escudede Ersanda Beşiktaşta 11 oynayamaz hatta bi noktadan sonra Sivok bile oynayamaz derim.

Defans oyuncusu hata yapabilir 20 topu karşılıcak 30 topu karşılıcak illa diyemeyiz elbet hata yapacak oyuncu fakat canlı bomba tamamen farklı bi durum yada şöyle özetlim kapatayım konuyu.Büyük takımsan defansında canlı bomba olmaz ha olursada şampiyonlukmuş derbi galibiyetmiş bunlarıı unut yada istisna bi durum olur diye bekle.

Şekil A canlı bomba patladı derbi galibiyeti gitti hatta büyük ihtimal şampiyonluk gitti.

Bu adam çıkmış birde maç sonu formasını felan veriyor taraftara deli ediyor insanı.Zaten gelişin olay olmuş yaptığın hareket yıllarca konuşulacak hareket susta git soyunma odasına ne forma felan veriyorsun arkadaş.Ben illa kasıtlı yaptı o hareketi demiyorum fakat diyenede bu yüzden mani olamıyorum.

ERHUN

Ben anlatamıyorum sanırım dedim ama galiba sen anlamıyorsun veya anlamak istemiyorsun.
"Büyük takımda forma giyebilir mi?" dedin, "evet giyebilir" dedim.

Altta yazanlar "giymeli mi?"ye cevap.

Canlı bomba elimizde bombayı patlattı tamamda Olcay ve Hugo'da son zamanlardaki en kötü oyununu oynadı. Bir maçı tek adama yıkmak gelecek maçlar için o adamı olumsuz etkilemekten başka bir işe yaramaz. Biz rakipten fazla koşarak kazanan takımız. Bu sezon hep böyle oldu. Rakiplerimiz 100-105 km arası koşarken biz 110'u geçiyorduk, bugün rakipten 700 metre fazla koştuk takım olarak. Demek istediğim takım olarak diğer maçlara oranla kötüydük. Sahada hatasıza yakın oynayan adamlarımız Atiba ve Ramon'du bana göre.

Neyse sıkıldım bu konudan. Rahatlıkla berabere kalabileceğimiz hatta biraz zorlasak kazanacağımız maçı kaybettik. Herkes gibi bende üzgünüm, ama bu maça kafayı takıp önümüzdeki her maç önüme bunu getirecek değilim. Derbiler önemlidir tabii ama önümüzde 12 maç var ve bunlardan 1'i derbi. Geri kalan maçları kazanalım şampiyonluğu getiren maçlar kolay görülen maçlar. Gerçi kolay gözükecek maç pek yok fikstürümüzde. Rize, Karabük, Sivas gibi zor deplasmanlara gideceğiz. İyi geceler herkese, bu konuya bu gece mesaj atmayı düşünmüyorum.

carsi52

Tamam o zaman sıkıntı yok büyük takım düşüncelerimiz farklı diyelim.

Benim büyük takımımda canlı bomba ve zekası olmayan bi defans oynayamaz senin oynayabilir.

Sonra fener ile gese aramızda kalite farkı var deniliyor.

Denilir tabi.

eRe

şerefsiz köpek
nouma yı sınır dışı edenler buna gıkını çıkarmıyor

adi hayvanlar

https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Valla Dany devre arasında Karabük'te söylentileri vardı ben Karabük'e istemiyordum şahsen mesajımda duruyor hala bu forumda. Düşünün yani Karabük'e istemediğim adam şu an Beşiktaşın stoperi .

Birde Erhun yanlış anlama tartışmaya dahil olur gibi olmayayım da, ilk geldiğinde övüyodun desem yanlış olmaz Dany'i şimdi bugün yazdıklarını okuyorum çelişkili konuşuyorsun gibi geldi sanki bana ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Aslında bir daha yazmayacağım demiştim ama farklı kişiden geldiği için son kez bu konuya bu gece mesaj atıp bilgisayarı kapatıyorum.
Çelişkili konuşmuyorum en azından o niyette değilim ama saatten dolayı herhalde kelimeleri doğru kuramıyorum. Derdimi anlatamadım kaç saattir.

İlk geldiğinde Dany'i övüyordum doğru, hâlâ övüyorum. Gaziantepspor'da beğeniyordum. Galatasaray'da beğendiğim maçlarıda oldu saçmaladığı maçlarda ama genel olarak beğendiğim bir stoper. Şuana kadar bizdeki performansı da bence iyi. Bugün saçma bir penaltı yaptırdı ama bundan dolayı fikrim değişmez, tek maçla fikrimi değiştirmem yani. Canlı bomba olduğunu GSli arkadaşımla onların maçları hakkında konuşurken söylüyordum, artık geçmişe dönük bilmem kaç ay arayacak hâlim yok facechatte yalan söyleyecek hâlim yok ama resmen o konuma getirildim şurada. Canlı bomba olması bence kötü stoper demek değil, sizin için öyle sanırım ki bu kadar üsteleniyor. Dany'nin bölgesine 10 top gelse hepsini karşılar ama hiç olmayacak bir şey yapar gol yedirir. Böyle bir stoper olduğunu bilmeyen zaten Dany'i ilk kez görüyor demektir. Tekrar yazıyorum artık ben yazmaktan sıkıldım eminim demek istediğimi anlayıp tekrar tekrar mesajları okuyanlarda sıkıldı, benim için Dany bu lig için fazlasıyla iyi stoper. Gücü ve hızıyla baya bir öne çıkıyor.

Yukarıda yazanlara okumak istemeyenler için El Maestro'nun sorusuna cevabım: hayır çelişki yok. Dany'i hâlâ övüyorum.

carsi52

Alıntı yapılan: eRe - Şubat 23, 2014, 01:21:21
şerefsiz köpek
nouma yı sınır dışı edenler buna gıkını çıkarmıyor

adi hayvanlar

https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ

Nefret ediyorum tiksiniyorum resmen bu melo denilen itten.

Her maç bu tarz hareketleri yapıyor her maç ya.İlk yaptığı hareket değil yani bu  :sopa

Ölse üzülmem desem insanlık suçu mu yapmış olurum ?

beckyZWICKY

Erhunun canlı bomba deyimini kullanması "KÖTÜ" futbolcu olarak kullandığını sanmıyorum.. cunku bende bu tabiri kullandım ortamında sohbetinde geçmişte bu dany konusunun.. ama burada değil bende arkadaşlar arasında.. ama bu tabiri kötü futbolcu demek istediğimden değil.. bakın özet geçmek adına bir kaç örnek vereyim..

Mesela; Madrid takımından Pepe.. tıpkı dany gibi pepe içinde bu tabiri kullanabiliyorum.. Hata yapma olasılığı vardır.. pahalıya patlayacak hata yapma ihtimali olduğundan.. ama pepe kötü stoper mi? tabii ki hayır.. en basitinden her an kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakıp, üstelik en tehlikeli bölgeden oyuncu eksiltmiş olur kendi takımı adına.. vs vs.. Keza Sergio Ramosta bu tarzdır biraz.. bazı oyuncular için bu tabir kullanılır ama bu onların kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez.. Kimi tehlikeli hata yapabilme ihtimalinin olduğundan, kimiside her an kırmızı kart görebilecek bir oyuncu olduğundan bu tabiri alabilir..

kendi ülkemizde de "canlı bomba" olabilecek oyuncular var dany gibi.. isimlerini söylememe gerek yok sanırım?? tekrar diyorum bu onların kötü futbolcu olduğunu göstermez..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..